Dodaj do ulubionych

PIŁKA NOŻNA. IV liga

IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.05.05, 15:06
komu zrobic loda? potrzebuje $35 bo nie mam na bilet Goloty a chce
zaprezentowac godnie rzeszowskich pederastow w Chicago
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaprys Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.dakol.com.pl / *.com.pl 20.05.05, 21:15
      Kur... oni się podniecają jakimiś pseudoderbami Rzeszowa na które przyjdzie z
      300 osób. Prawdziwe derby to będą w Dębicy, gdzie może paść rekord frekwencji
      (6000 widzów na jesiennych derbach Dębicy). W rundzie jesiennej: Igloopol -
      Wisłoka 1:0.
      • Gość: Resoviak z Chicago te a gdzie je debica? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 16:00
        jak blisko szikago to tam jade moze zdaze zarobic te $35 jak ma byc 6000
        pedalow to jak kazdy mi da po 50 centow za loda to pojde na ta walke goloty.
    • Gość: smigiel-lodziarz Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 01:39
      a to Golota ma bilety?
    • Gość: Resoviak z Chicago Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 23:47
      smigiel zebys nie wiem co wypisywal na moj temat,nie wiem co wymyslal,jaki
      jestes zajebisty,to jednego ci brakuje-ROZUMU!!!ty sie nawet nie nadajesz do
      czubkow,bo ty jestes bezdennie glupi...
      • Gość: marakesz Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 00:21
        Resovia - Izolator 0-2
        • Gość: Zenek Nehoda Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.05, 01:11
          resoviak ostatnio pracuje ciezko i odklada kasiorke , czyzby chcial kupic
          akcje resovii ?
        • Gość: Zenek Nehoda Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.05, 01:13
          Na walke Golty resoviak nie pojdzie hahahhah chcial wygrac bilet w radiu 1030
          ale na pytanie z kim bedzie walczyj Andrzejek odpowiedzial "to ten od tych coma
          mnie walili" hahhahahha
          • Gość: Resoviak z Chicago Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 secun IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 06:46
            Golota to motherfucker!
            • Gość: Zenek Nehoda Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.05, 17:00
              z niego taki bokser jak z ciebie lodziarz hahahahha
              wiec zakoncz resoviak kariere lodziarza hahahaha
              • Gość: re Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 17:54
                a Szacilowski poleruje ci lache,lysa spasiona palo?
                • Gość: olo Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:46
                  po pierwsze! smigiel jetseś taką samą ciotą jak gołota. po drugie: masz
                  naje..e w głowie z zerowym poziomem IQ. po trzecie: nie podszywaj się na forum
                  pod kogoś, bo to znaczy o twojej słabości i po czwarte: pozdrowienia z "G" - są
                  tacy, którzy ci chętnie wpie...
                  P.S. odjebało ci od tego azbestu!!!
                  • Gość: Zenek Nehoda Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.05.05, 01:43
                    ty olo nawet 10% nie masz z Goloty ,odpowiedz sobie sam kim jestes.
                • Gość: Zenek Nehoda Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.05.05, 01:44
                  resoviak sie nie zalapal na polerke ale jestes zloslwy.
                  • Gość: olo Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:26
                    śpij spokojnie, przyjdzie i czas na ciebie, a o mnie się nie martw!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka