Gość: Resoviak z Chicago IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.05.05, 15:06 komu zrobic loda? potrzebuje $35 bo nie mam na bilet Goloty a chce zaprezentowac godnie rzeszowskich pederastow w Chicago Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaprys Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.dakol.com.pl / *.com.pl 20.05.05, 21:15 Kur... oni się podniecają jakimiś pseudoderbami Rzeszowa na które przyjdzie z 300 osób. Prawdziwe derby to będą w Dębicy, gdzie może paść rekord frekwencji (6000 widzów na jesiennych derbach Dębicy). W rundzie jesiennej: Igloopol - Wisłoka 1:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago te a gdzie je debica? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 16:00 jak blisko szikago to tam jade moze zdaze zarobic te $35 jak ma byc 6000 pedalow to jak kazdy mi da po 50 centow za loda to pojde na ta walke goloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smigiel-lodziarz Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 01:39 a to Golota ma bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 23:47 smigiel zebys nie wiem co wypisywal na moj temat,nie wiem co wymyslal,jaki jestes zajebisty,to jednego ci brakuje-ROZUMU!!!ty sie nawet nie nadajesz do czubkow,bo ty jestes bezdennie glupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 00:21 Resovia - Izolator 0-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Nehoda Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.05, 01:11 resoviak ostatnio pracuje ciezko i odklada kasiorke , czyzby chcial kupic akcje resovii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Nehoda Re: PIŁKA NOŻNA. IV liga IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.05, 01:13 Na walke Golty resoviak nie pojdzie hahahhah chcial wygrac bilet w radiu 1030 ale na pytanie z kim bedzie walczyj Andrzejek odpowiedzial "to ten od tych coma mnie walili" hahhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 secun IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 06:46 Golota to motherfucker! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Nehoda Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.05, 17:00 z niego taki bokser jak z ciebie lodziarz hahahahha wiec zakoncz resoviak kariere lodziarza hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 17:54 a Szacilowski poleruje ci lache,lysa spasiona palo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:46 po pierwsze! smigiel jetseś taką samą ciotą jak gołota. po drugie: masz naje..e w głowie z zerowym poziomem IQ. po trzecie: nie podszywaj się na forum pod kogoś, bo to znaczy o twojej słabości i po czwarte: pozdrowienia z "G" - są tacy, którzy ci chętnie wpie... P.S. odjebało ci od tego azbestu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Nehoda Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.05.05, 01:43 ty olo nawet 10% nie masz z Goloty ,odpowiedz sobie sam kim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Nehoda Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.05.05, 01:44 resoviak sie nie zalapal na polerke ale jestes zloslwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Chociaz mou robilem loda to nie przetrwal 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:26 śpij spokojnie, przyjdzie i czas na ciebie, a o mnie się nie martw! Odpowiedz Link Zgłoś