signal00 03.06.05, 12:24 Marco, Prezes, Krzyś, Mariola - to samo ip .it-net.pl. Ten sam prowokacyjny ton, obrażanie Rzeszowa itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotoreportaz do signal 03.06.05, 12:35 signal00 napisał: > Marco, Prezes, Krzyś, Mariola - to samo ip .it-net.pl. Ten sam prowokacyjny > ton, obrażanie Rzeszowa itd. tak tak signal, powtarzasz się już 5 raz tylko po to by dalej prowokować, wyloguj się bo chętnie poznam skąd ty jesteś, na marginesie dodam że ip it-net mają tysiące lublinian, sprawdź coś zanim spróbujesz nas czymś "oświecić" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 spokojnie Troll - prezesiku :)) 03.06.05, 12:38 Po co te nerwy - przecież wszyscy wiemy,że g-wniażu plujesz jak jakiś mutant pod paroma nickami. Patrz - Lublin takie ładne miasto - a takiego chamo sie dochował :))) To smutne- bardzo smutne Odpowiedz Link Zgłoś
fotoreportaz Re: spokojnie Troll - prezesiku :)) 03.06.05, 12:45 ares19@gazeta.pl - ignorujcie trolla powtarza wpisy we wszystkich forach Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: spokojnie Troll - prezesiku :)) 03.06.05, 13:23 Gdy ja zamieściłem sprostowania w całej Polsce a i parę zdań na forum lubelskim o Trollu napisałem, Troll zarzucił również mi świeżą rejestrację nicka i udawanie oraz prowokacje. Trollem jest m.in. fotoreportaż - dowodem brak jego postów w wyszukiwarce oraz oszczerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Jedna i ta sama osoba IP: *.prz.rzeszow.pl 03.06.05, 12:57 tylko nie mylic ze mna tego "złego prezesa" ..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz troll jest z Lublina ??? IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:08 a ja mam wątpliwości czy troll jest z lublina - znam mase gosci stamtąd- fajni ludzie-miasto tez spoko - ten mutant o wielu nickach /teraz popatrzcie - szczeniak się nawet logować nauczył :))/ jest chyba z jakiejś dziury z drugiego końca Polski Odpowiedz Link Zgłoś