7martius 22.01.07, 00:18 miał ktoś styczność z oponami z dalekiego wschodu ? w sklepach oponiarskich są już gumy marek takich jak Linglong, An-Tyre, Nankang, TNG i wiele innych, których nie sposób tutaj wymienić :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
al9 nie bądź centusiem!!!!!!! 22.01.07, 00:44 od opon - między innymi - zależy Twoje życie. Kup NAJLEPSZE opony na rynku. Na oponach nie można oszczędzac, dobre niestety kosztują. Ale warto. Różnica pomiędzy oponą średnią a dobrą jest wyraźna , pomiędzy dobra a premium jeszcze bardziej!!! O chinskich gównach zapomnij Pozdr al Link Zgłoś
7martius Re: nie bądź centusiem!!!!!!! 22.01.07, 00:50 teraz mam MICHELIN PILOT PRIMACY pytam z ciekawości :-) Link Zgłoś
al9 Re: nie bądź centusiem!!!!!!! 22.01.07, 01:07 masz opony budzetowe, troche słabsze niz srednie... ale ok nic nie wiem na temat niemarkowych chinskich opon ale szczerze - na razie nie chce wiedziec.. Za kilka lat, jak okrzepną, zdobęda doswiadczenia, zatrudnią europejczyków do kontroli jakosci, wypuszczą dziesiątki milionów opon, zdobęda parę nagród i wygraja parę testów - będę się zastanawiał. Dziś mozna myslec tylko o oponach Kleberga, Micheliona, Goodyeara........ duzych firm Pozdr al Link Zgłoś
robert888 Re: nie bądź centusiem!!!!!!! 22.01.07, 07:55 Kleberg zrobił opony? Myślałem że poprzestał na mostach i strzelaniu z armat, hehe. "opony budżetowe" ale żeś zasunął. Link Zgłoś
lizergowy Re: Chińskie Opony ? 22.01.07, 01:55 Jeździłem na oponach NANKANG i muszę napisać że to nie jest chiński wyrób, tylko "Made in Taiwan". Link Zgłoś
damianco Re: Chińskie Opony ? 22.01.07, 10:17 chińczycy kupują stare taśmy produkcyjne i klepią to co było u najlepszych parę lat temu. oczywiście z gorszych jakościowo materiałów. patrz: wv jetta 2 z przodem od passata b4( paskudnie to wygląda). a ile takie opony kosztują? Link Zgłoś