Gość: MARIKA7 IP: 193.151.68.* 29.07.05, 12:53 Jakie polecacie miejsca do wypoczynku w Rzeszowie, lub jego okolicach własnie w taki upalny dzien jak dzisiaj. Dodam ze wyprawa jednodniowa i z rocznym dzieckiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel Re: miejsce na wypoczynek IP: 195.117.241.* 29.07.05, 14:00 Z rocznym maluszkiem to Ty lepiej w domku zostań. Ja się nie ruszam z moim maleństwem w taką pogodę, chyba że przed 10 rano albo później po 19.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: miejsce na wypoczynek IP: 82.177.97.* 29.07.05, 15:24 Z małym dzieckim najlepiej jak najbliżej domu. Wiem to, bo sama mam małe dzieci. Można jechać na żwirownię, gdzie jest piasek (nie najlepszy), ogrodzony wstęp do wody, którego pilnuje ratownik. Nie jest to rewelacja ale i tak lepiej jak kiedyś. Lepszym rozwiązaniem jest iść na basen odkryty WOSiR, gdzie można znaleźć miejsce w cieniu, jest brodzik, mała fontanna i dwie małe zjeżdżalnie. Maluszki wchodzą za darmo. Można wybrać się też na basen kryty, ale w taki upał, to raczej nie jest dobry pomysł (ale też jest fajnie - pływalnia Fala w Nowej Wsi - kierunek Lublin).Można się wybrać na lipie, ale tam to już wyprawa samochodem (w stronę Głogowa) - reszta kąpielisk jest już dalej. Odpowiedz Link Zgłoś