Dodaj do ulubionych

Brał łapówki za zabiegi

IP: *.244.157.89.ip4.tnp.pl 05.08.05, 21:04
Odkryli Amerykę! Ciekawe gdzie nie biorą? "Bo im się należy".
Obserwuj wątek
    • Gość: rencista Re: Brał łapówki za zabiegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:37
      Teraz to już nawet listy darów ustalili na Śląsku. Czytałem wczoraj w SE. Jak
      ktoś jest np. jubilerem, to musi dać pierścionek. A jak ktoś jest emerytem to
      emeryturę? To za co żyć?
    • zasaniak Re: Brał łapówki za zabiegi 06.08.05, 16:13
      Skandal i kpina z prawa i praworządności.
      Czy ta prokuratura, która ponownie zwolniła tego zwyrodnialca i zbrodniarza z
      aresztu, jest warta swej nazwy ?
      Boże widzisz a nie grzmisz ?
      Przecież ten bandzior znowu będzie przedstawiał kolejne zwolnienia od swoich
      koleżków ( takich samych zwyrodniałych łapówkarzy ), aż wreszcie się wszystko
      przedawni, a Krzysio Rachwał wybuduję kolejną rezydencję, za kolejne ukradzione
      biednym chorowitkom miliony złotych.
      Skandal wołający o pomstę do nieba.
      • Gość: Obiektywny Re: Brał łapówki za zabiegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:31
        Na jakiej podstawie przedstawiasz tak skrajne opinie, od wydawania wyroków są
        niezawisłe sądy. Nie chcę bronić tego czlowieka ale wypominanie kolejnego domu
        świadczy o wybitnej zawiści piszącego - czy chcemy czy nie musimy się
        przyzwyczaić, że przedstawiciele niektórych zawodów będą zarabiać znacznie
        lepiej niż przeciętni zjadacze chleba. Czasy realnego socjalizmu (wszystkim po
        równo, po takie same mamy zołądki) dawno już minęły
    • Gość: ~lew przypominam ze to moj patent IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.05, 20:12
      naleza mi sie tantiemy za wykorzystywanie mojego pomyslu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka