Gość: zakochana :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:39 sprawa beznadziejna....... on nic nie wie........ ja cierpie......, tesknie jak z tego wyjsc bez szwanku, by za bardzo nie bolalo... pomocy ......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syreniarz Re: kurde, zakochalam sie ........ IP: *.rzeszow.mm.pl 01.09.05, 19:03 Klin klinem - albo jej powiedz albo idz na baby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: kurde, zakochalam sie ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:08 ONA moze powiedzieć JEMU. A na baby raczej nie pójdzie. Zdaje się, że woli mężczyzn:) Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: kurde, zakochalam sie ........ 01.09.05, 20:07 > sprawa beznadziejna....... nie ma spraw beznadziejnych-są tylko łatwe i te trudniejsze-pamiętaj że zawsze jest nadzieja,nawet wtedy gdy jej nie ma!!!! > on nic nie wie........ zacznij od puszczenia sygnała na kom.,pozniej jakoś to bedzie > ja cierpie......, tesknie hmmm...nie ma miłości bez cierpienia,a jak wróci to już nie bedziesz tesknić > jak z tego wyjsc bez szwanku, by za bardzo nie bolalo... podobno najlpszym lekarstwem na straconą miłość jest...nowa miłość,na swiecie jest jakieś 300mln gości takich jak on,z czego kilkuset w twoim otoczeniu-masz z czego wybierać:):) > pomocy ......... przecież masz przyjaciół ktorzy ci na pewno pomogą, a jesli nie to maila znasz:):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kurde, zakochalam sie ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:28 Powiedz mu, on może też coś czuje do Ciebie. Czasem warto zaryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kurde, zakochalam sie ........ IP: *.res.pl / 82.160.26.* 01.09.05, 22:30 proponuje to zapić... jak nie pomoże to przynajmniej będzie trochę zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś