Dodaj do ulubionych

zajęcia dla 3-latków

IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.05, 18:56
Czy naprawdę w Rzeszowie nie ma żadnyuch zajęć dla 3-latków? Dzwoniłam po
Domach Kultury, w dwóch byłam zapytać prowadzących grupy taneczne i niestety
3-letniej dziewczynki, chętnej do tańców nie chcą przyjąć. Może jednak coś
przeoczyłam?
Małgośka
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: zajęcia dla 3-latków 05.10.05, 19:38
      Niestety nie pomogę, bo nie znam miejsc gdzie zajęcia takowe są prowadzone...
      Mniemam jednak, iż gdzieś są. Toż przecie nie przeoczono by tak fantastycznego
      źródła łatwego grosza.
      Zastanawiasz się: „Może jednak coś przeoczyłam?”
      Niechybnie przeoczyłaś wiele! Ot choćby śpiew, grę na perkusji czy zawiłą
      sztukę makijażu i wiele, wiele innych niezbędnych umiejętności. A czy uszka i
      pępuszek już przekłute? (nie wspominając o innych częściach ciała)

Najniższe ukłony!
      Nie mniej zmartwiony M.J.
      • Gość: an Re: zajęcia dla 3-latków IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.10.05, 22:02
        mjot1, skąd ten sarkazm? Dzieci potrzebują dużo rozrywki, a rodzice starają się
        ją zapewnić, czy to źle? Uszka i pępuszek to trochę starsze przebijają, a inne
        części ciała to już na pewno. Wiem, że to forum dla wszystkich, ale daruj sobie
        tematy, na które nie masz nic do powiedzenia.
        Do autorki, chyba tylko basen pozostaje i czekać, aż mała będzie odpowiednio
        duża na tańce. A tańce od jakiego wieku są "dostępne"?
        • Gość: tymon Re: zajęcia dla 3-latków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:37
          Muzyczne Przedszkole Publiczne Nr 14, 35-021 Rzeszów, ul. prof. L. Chmaja 9a.
          Sprobuj tutaj!
        • mjot1 Re: zajęcia dla 3-latków 10.10.05, 17:39
          „...skąd ten sarkazm?”
          Hm... Chyba już taki jestem...?
          Oczywiście mógłbym z tym walczyć, starać się zmienić tylko, że...
          Tylko czy gdybym wygrał gdym zmienił siebie na lepsze to czy byłbym jeszcze
          sobą? Czy to jeszcze byłbym ja?
          A wracając...
          Dlaczego rodzice na wszelakie możliwe sposoby, za wszelką cenę chcą pozbawić
          dzieci dzieciństwa?

Najniższe ukłony!
          Zastanawiający się M.J.
          • Gość: an Re: zajęcia dla 3-latków IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.10.05, 22:13
            No rozbroiłeś mnie :).
            To nie chodzi o "wariant siłowy". Mam w domu czterolatkę i w porównaniu do
            rówieśników nie ma dnia wypełnionego po brzegi atrakcjami, ale nie nudzi się,
            zawsze jakoś zagospodarujemy czas. Widzę też ile radości potrafią sprawić inne
            niż "domowe" zajęcia, jestem za, jeśli to sprawia dziecku prawdziwą frajdę, a
            nie wyłącznie rodzicom.

Znowu do autorki: dzisiaj aż dwa razy zaatakowała mnie oferta wodnego
            przedszkola, zapraszają dzieci od 1-4 lat, na Solarza "Karpik". Chętnie bym
            poszła, ale moja ma cały czas katar :(.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka