Dodaj do ulubionych

www.go-rzeszow.com

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:12
Strona promująca Rzeszów!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: e-marek Re: www.go-rzeszow.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:39
      No i jak? Oglądał ktoś?

Mnie osobiście powaliło zdjęcie Galerii Graffica pana Podkulskiego. Jakby nie
      mogli dać zdjęcia C.H. Rejtan o niebo lepszego.

Ale ogolnie stronka ok.
      • signal00 Re: www.go-rzeszow.com 09.12.05, 11:40
        Podoba mi sie :)
        • Gość: res Re: www.go-rzeszow.com IP: 82.177.98.* 09.12.05, 11:43
          mało info, np puby, cluby jak ktoś powiedzmy potencjalny Brytyjczyk wejdzie tam
          to sie przestraszy jak zobaczy az 2 oferty i raczej na pewno tu nie przyjedzie.
          • Gość: e-marek Re: www.go-rzeszow.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:47
            Chociaż jak popatrzymy na ankiete: Czy odwiedziłbyś rzeszów, to wychodzi 80% na
            tak.
            • Gość: e-marek Re: www.go-rzeszow.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:47
              Ale masz racje. Za mało info o klubach.
              • signal00 Re: www.go-rzeszow.com 09.12.05, 11:49
                Wymaga dopracowania, ale sama koncepcja i oprawa graficzna jest bardzo dobra,
                profesjonalna, bez zbędnych dodatków. Zamieszczę link w podpisie :)
    • Gość: tymon Re: www.go-rzeszow.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:57
      fajna stronka! mam nadzieje ze znajdzie sie w niej troszke wiecej informacji,
      ale i tak jest bardzo dobrze. Podobaja mi sie fotki :) Gratuluje pomyslu!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka