twin2003 03.01.06, 13:46 Gdzie w Rzeszowie ruszyły juz zimowe wyprzedaże ubranek dziecięcych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbas Re: Wyprzedaże? 07.01.06, 10:41 Co do wyprzedaży to nie wiem, ale ja o coś innego chciałam Cię zapytać. Sądząc po nicku masz bliźniaki z 2003r, tak? Ja też: moje laski urodziły się w 37 tygodniu 2 marca w szpitalu na górce przez cc. Gadają już całkiem nieźle, pieluchy to już dawna przeszłość, ale z jedzeniem są na bakier. Pozdrawiam Basia mama 4 lasek dombjs@pro.onet.pl lub gg 3013995 Odpowiedz Link Zgłoś
twin2003 Re: Wyprzedaże? 08.01.06, 15:59 Witam, tak moje pociechy to bliźniaki urodzone w paźnierniku 2003 (35 tydz., cc) (synek i córeczka). JA nie jestem z Rzeszowa tylko z JArosławia, ale co jakis czas odwiedzam stolice regionu. MOje maluchy też opnanowany już sztuke załatwiania swoich potrzeb do nocnika i ubikacji (Kasi zakładam jeszcze pieluszysko na noc, bo czasami śpiąc się zapomni, KUba od 20 miesiąca życia funkcjonuje w dzień i noc bez pieluchy). Z mową dwojako córka mówi już ładnie (choć troche zdrabnia po dziecięcemu), synek nie co mnije zdrozumiale, za to buzia mu się nie zamyka. Z jedzeniam różnie raz zjadaja wszysko co się im poda, a czasmi sią dni dobrowolnego postu. GEneralnie dobrze wyglądają. KAsia 92 cm, waga 13kg, Kuba 93 cm, 14,5 kg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Wyprzedaże? 11.01.06, 10:45 a czy ja Was nie widywalam czasm w parku Sybiraków ? dwie dziewczynki blondyneczki ? drugie dwie, to pewnie w przedszkolu byly :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bbas Re: Do Moyyry 13.01.06, 17:28 Czy to pytanie było do mnie skierowane? :-) Bo jeżeli park sybiraków jest na Baranówce to owszem - mieszkaliśmy tam do końca czerwca. Ale z ręką na sercu, bez bicia muszę się przyznać że na spacery baaardzo rzadko chodziłam. Nie miałam czasu po prostu: jak nie budowa, to załatwianie innych spraw. Te starsze mają prawie 9 lat (7 marca) i prawie 5 latek (26.04), więc drugoklasistka i przedszkolak w II grupie Pozdrawiam Basia mama 4 lasek Odpowiedz Link Zgłoś