Dodaj do ulubionych

Doradźcie coś

IP: *.244.157.166.ip4.tnp.pl 07.01.06, 20:32
Mieszkam w Rzeszowie od 3 tygodni.Znalazłam tutaj ciekawą pracę i
zaryzykowałam. W pracy mam towarzysztwo zdecydowanie sztywne i trudno z nimi
rozmawiać o czymś innym niż praca. Stąd mam kilka pytań do Was:
- gdzie mogę sama pójść na piwo nie wzbudzając sensacji
- gdzie znajde dobrego fryzjera
- gdzie najlepiej robić zakupy ubraniowe
Będę wdzięczna za jakies sugestie
Obserwuj wątek
    • mikael_mc Re: Doradźcie coś 07.01.06, 21:15
      Na piwo nie wzbudzając sensacji możesz iść wszędzie, najfajniejsze kluby i
      restauracje są na rynku i na deptakach. Dobry fryzjer - CH Agora - Jean Louis
      David (Słowackiego). Zakupy - w centrum miasta (3-go Maja, Grunwaldzka), centra
      handlowe - Graffica, Agora, Europa, Rejtan. Mysle ze wiesz gdzie się znajdują,
      są dość widoczne (niestety:)) Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      • Gość: aniana Re: Doradźcie coś IP: *.244.157.87.ip4.tnp.pl 07.01.06, 22:06
        Mikael dzięki za radę. Co do tych klubów niestety nie mogę się zgodzić. Byłam w
        trzech przy czym dwa razy spotkały mnie niemiłe sytuacje.
        Z fryzjera skorzystam, a tym centrom handlowym tez przyjżę się uważnej.
        Pozdrawiam
        • Gość: ds16 Re: Doradźcie coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:17
          Dobry fryzjer - Merymann - Pani Maria na Podwisłoczu ,blok 34 ,6 klatka ,kto ma
          wiedzieć ten wie ! Polecam !!!
        • Gość: mtg Re: Doradźcie coś IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 08.01.06, 07:31
          Wiesz co "aniana"(?)!Szkoda, ze nie mieszkam w Rzeszowie.Mozna by ,...Pojsc
          razem na piwo, winko co tylko lubisz. ...
    • Gość: konrad Re: Doradźcie coś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:02
      moja żona chodzi do fryzjerki na zwierzyńeckiej i wyglada jak bóstwo Polecam
      • mikael_mc Re: Doradźcie coś 08.01.06, 05:23
        Moja dziewczyna z kolei korzysta z fryzjera na ul. Szczecinskiej w Goleniowie,
        ja obciąłem się tam tylko raz - pierwszy i ostatni. Mam ulubioną fryzjerkę w
        Rzeszowie i mimo że obecnie przebywam daleko to nadal korzystam z jej usług.
    • Gość: malena Re: Doradźcie coś IP: *.osk.enformatic.pl 08.01.06, 08:53
      1. piwo - życie jest piękne - Rynek w bramie
      2. fryzjer - p. Damian Vogue ul. Króla Augusta 29
      3. zakupy - grafika
    • Gość: ON Re: Doradźcie coś IP: *.wsiz.rzeszow.pl 08.01.06, 09:26
      dobre miejsce na wyjscie na piwo to PUB 12. niestety jest to trochę daleko od
      centrum.
    • Gość: aniana Re: Doradźcie coś IP: *.244.157.82.ip4.tnp.pl 08.01.06, 09:58
      Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
      Powiedzcie mi jeszcze czy w Rzeszowie jest, a jesli tak to gdzie butik H&M?
      Miłego dnia
      • Gość: Blanka Re: Doradźcie coś IP: 62.93.41.* 08.01.06, 19:55
        z tego co wiem to jeszcze nie ma :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka