sunrexik3 prawda jest taka ze radni są tacy jak wyborcy 19.01.06, 12:16 Może to jest lekcja demokracji - zobaczcie w końcu jakich ludzi wybieracie do rady miasta.Jeżeli naprawdę chcecie zmian to w następnych wyborach wywalać od kompów i do głosowania a nie potem jęczeć. A co do p.Dzierzak to naprawdę miasto powinno jej zafundować badania psychiatryczne bo chyba jej choroba postępuje z każdym zebraniem biesiadnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kac Re: prawda jest taka ze radni są tacy jak wyborcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:23 Może zrobić zrzutkę na wibrator z kilkoma fantazyjnymi końcówkami. Jak sobie tak codziennie powibruje to od razu będzie patrzyła na świat inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AFERRAŁ Re: prawda jest taka ze radni są tacy jak wyborcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:32 A JA MAM PYTANIE JAK MILICJANT MOŻE DOJŚĆ DO TAKIEJ KASY, ŻE RZESZÓW I PANÓW MOZE KUPIĆ. CZY FILM PSY MOŻE NAMCOŚ NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrexik3 Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 12:19 W Rzeszowie nie ma jak narazie porządnego hotelu - rozumiem, ze budowa kolejnego hiper może budzić wątpliwości ale hotelu i centru konferencyjnego????? A co do rozwiązań komunikacyjnych to mogę podpowiedzieć radnym, że jeżeli będą chcieli promów kosmicznych zamiast autobusów to inwestrorzy się wycofają i będą mieli spokój.Szczególnie pani Elżbietka Niezamądra - nie będzie konkurencji dla Conresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:41 Jakie hiper. Człowieku to ma być galetria handlowa a nie hiper. Byles kiedys w prawdziwej galerii? Nie tych rzeszowskich, tylko krakow, wawa, gdansk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja byłem Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:45 Byłem i krew mnie zalewa jak widzę obecne galeryjki w Rzeszowie. Cushman w warszawie www.galeriamokotów.pl sciąga ludzi kapitał i daje pracę na poziomie tysiącą osób (dostawcom i sprzedawcą) i komu to przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leh Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 19.01.06, 16:39 Galeria Mokotow spowodowala absolutne zablokowanie ruchu w tej czesci Mokotowa. Miasto w koncu skapitulowalo i buduje za swoje pieniadze estakade. Inwestor nie dal ani grosza na te wspaniala inwestycje (nazywana w Waw Galeria Motlochu). Reasumujac : chcecie miec centrum miasta nieprzejezdne - nie negocjujcie dalej W ogole w Rzeszowie jest bardzo maly ruch na Pilsudzkiego i Cieplinskiego i nie jest potrzebne skrzyzowanie (byc moze dwupoziomowe). Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 23:38 Drogi leh-u, Obawiam się, że nie - wiesz co piszesz, lecz piszesz co wiesz. A wiesz niewiele. Korek w rejonie Galerii Mokotów spowodowany jest wieloma czynnikami, do podstawowych należą: - skierowanie ruchu tranzytowego dla ciężarówek z kierunku Katowic w stronę Białegostoku przez to skrzyżowanie, - jedyny sensowny przejazd z Okęcia, południowej Ochoty, Włoch i zachodniej Woli na Ursynów i sadybę przez to właśnie skrzyżowanie (ul. Marynarska/Wilanowska i Rzymowiskiego/Wołoska), - przecięcie miasta terenami kolejowymi linii z Dworca Zachodniego w stronę Piaseczna i radomia, niewybudowanie wiaduktów nad torami na wielu ulicach powoduje koncentrację ruchu na kilku ulicach. Jedną z nich jest Marynarska prowadząca do Galerii Mokotów. Od ponad roku działa w Wawie Galeria Arkadia, która bardzo skutecznie odebrała spore obroty handlu właśnie Galerii Mokotów. Ale korki nie zniknęły! Spowodowane są ślimaczącą się przebudową skrzyżowania Marynarska/Wołoska przez firmę, która chroniona prze urzędników miejskich i ZDM wygrywała przetagi zaniżając oferty, ponieważ maiła pewność, że odbije to sobie na robotach dodatkowych. Niestety dyletanctwo inżynierów i urzędników ZDM powodowało, że niemal na każdej budowie drogowej w Wawie dokumentacja budowlana i przetargowa były do d... - pole do popisu dla cwaniaków z MPRD. Do tego miasto nie umiało wyegzekwować tego co mu się należało i podkładało się tej firmie na okrągło. Zapraszam - przeczytaj wiadomości na stronie stołecznej GW - sporo się dowiesz na ten temat. A co do przejezdności centrum miasta - ono jest przejezdne wtedy, gdy buduje się obwodnice i nie wpuszcza tranzytu przez to centrum. Prezydent Twojego miasta czyni to udanie od kilku lat. Mam nadzieję, że do końca kadencji zapnie północną nitkę obwodnicy, a potem swiatli Rzeszowianie wybiora go już w pierwszej turze na druga kadencję, żeby pozwolić mu dokończyć dzieła na południu Rzeszowa. Budowałem różne obiekty w wielu miastach Polski, czasem bardzo uciążliwe i kontrowersyjne. ale NIGDZIE nie wspólpracowało mi się tak dobrze jak z zarządem Miasta Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 20.01.06, 10:04 zzyxyryzzy oooo jasne wielki pan expert sie odezwal. Skoro tak sie znasz na Arkadii to powiedz skad korki wokol Arkadi i przepychanka inwestor Arkadii zada od miasta budowy sygnalizacji a miasto nie ma na to pieniedzy. Ten sam inwestor zbudowal drogi, ale naturalnie TYLKO do swojego centrum. Korki wokol GM byly i przed budowa i po budowie Arkadii. I beda nawet jak otworza Zlote Tarasy. Wiec? Oczywiscie gdyby Polacy w ogole potrafili coklwiek zaplanowac z wyprzedzeniem - autostrady drogi obwodnice etc to nie bylby takich korkow w centrach miast. No ale z takkimi ekspertami od komunikacji to jecze dlugo potrwa. PS> Widze ze Cushman skutecznie robi wode z mozgu, och excuse me, lobbuje na forach GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 20.01.06, 12:38 Przeczytałem Twoje 2 posty i widzę, że przeczysz sam sobie. PRzyjmij jedno stanowisko zamiast się mieszać w zeznaniach. A tak przy okazji, to widzę że kolega chyba niewiele wie o Warszawce. Przecież Arkadia stoi przy Rondzie Babka. Tam zawsze były korki jak choleraa samo centrum handlowe tak naprawde niewiele zaszkodziło. Jeśli chodzi o GalMok, to widzę że sobie już sam odpowiedziałeś.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 20.01.06, 14:24 nie wiem ile mieszkasz w waw ale jak widac krotko - typowy 'warsiafiak' z wiesniackiego rzeszuffka - ale przyjmij do wiadomosci ze przed budowa arkadii nie bylo tam korkow. teraz sa gdyz nie ma swiatel i ludzie przechodzacy z przystankow blokuja cale skrzyzowanie. proste? Niczemu nie przecze - widze ze umiejetnosc czytania skomplikowanych zdan rzadka jest na kresach wschodnich - jesliBY byly obwodnice to niebyloBY problemu. Ale ich nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. Wiec zastanowcie sie nad tym jak ulatwic sobie komunikacje w Rz, zwlascza jesli mozna zrobic to za pieniadze inwestora. Bo po budowie bedzie po frytkach. Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman [...] 20.01.06, 14:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius [...] IP: 62.93.41.* 20.01.06, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 20.01.06, 16:17 bla bla bla paradius@skyware.pl co odezwaly sie jakies prowincjonalne kompleksy? przyjmij do wiadomosci ze warszawka to tez prowincja w ogole polska jest prowincja. trudno dyskutowac o nowoczesnych rozwiazaniach komunikacyjnych w kraju w ktorym wiekszosci osob ich nigdy nie widziala na oczy porzadnej drogi ps. inwestycja cushmana tak, ale nic na sile. targowac sie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 20.01.06, 17:48 Kompleksy? Stary co Ty bredzisz? Mieszkam tutaj bo lubie, a nie dlatego ze boje sie Wielkiego Swiata. Spedzilem troche czasu poza Polska i tez uwazam, ze to prowincja, ale nie jest tutaj najgorzej. Zaskoczysz mnie jeszcze jakas niezwykle cieta riposta czy jedyne na co Cie jeszcze stac to powiedzenie " spierd..laj" w stylu Wujka Staszka Mistrza Cietej Riposty. Obrazajac mnie, tak naprawde dajesz jedynie upust swoim frustracjom i malomiasteczkowosci. Ja Ciebie nie obrazalem, a jedynie pozwolilem sobie zasygnalizowac fakt, iz do konca najwyrazniej nie wiesz o czym piszesz. Z mojej strony dyskusje uwazam za zamknieta, bo jak uczyli mnie rodzice- nalezy ustapic glupszemu. W koncu Tobie i tak wiatr w oczy a klody pod nogi. A na marginesie Panie Wielki Informatyku, paradius@skyware.pl nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 22.01.06, 12:44 na marginesie to zresolvuj sobie swoje ip. myslisz ze nie potrafie zrobic query na skyware.pl:25? twoj adres mnie nie interesuje gdyz nie mam zamiaru dyskutowac z kims o inteligencji prehistorycznego trombocytu. niemcy tez w ogole nie buduja autostrad ani drog. zamiast drog w rz zbudujcie sobie nowy kosciol. alleluja i do przodu. EOF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 22.01.06, 12:56 Stary żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 22.01.06, 19:53 jedyny twoj argument to bluzgi. to ty jestes zalosny. ciao dumme pole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 22.01.06, 20:10 tja tja typowa yntelygenta ynaczej wypowiedz betonowo-plazdykowego paradiusa. znasz jakies slowa nieuznawane powszechnie za wulgarne? a wydawalo mi sie ze dyskusja byla o a) budowie centrum cushmana b) budowie lub nie drog dojazdowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:54 Inwestyczja Tak ok. ale nic z tego nie będzie Dzierżak pracuje w konkurencji do CUSHMANA I NIKT TEGO Z RADY MIASTA NIE WIDZI WIDAĆ WZIELI ŁAPÓWKĘ BO CO INNEGO MOŻNA MYŚLEĆ Odpowiedz Link Zgłoś
tomekhimself Re: Radni popisali się przed Cushmanem 20.01.06, 15:13 Gość portalu: l napisał(a): > > PS> Widze ze Cushman skutecznie robi wode z mozgu, och excuse me, lobbuje n > a > forach GW. Tego się niestety spodziewałem. Posądzenia nas o pracę dla Cushmana. My też mamy prawo wypowiedzi i jeśli podoba nam się ta investycja to możemy o niej pisać czy też domagać się jej budowy w jakikolwiek demokratyczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:45 Macie racje ja też nie pracuje dla amerykanów ale chciałbym by wizytówką miasta była taka inwestycja a nie ciemne interesy podkulskiego i dzierżakowej. Mam pytanie od kiedy dzierżakowa nie pobiera płacy od conresu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacek Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.osk.enformatic.pl 19.01.06, 14:47 P.Dzierżak napewno zablokuje. Na nastepnych wyborch precz z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:58 Warszawa to jeden wielki korek ale jakoś złote tarasy powstają w samym centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:01 i nie przesadzajmy z tymi korkami jakoś Tesco i inne markety na rejtana nie zablokowaly obwodnicy a tak sie martwiono. Przeciez nagle cale miasto o tym samym czasie nie zjedzie sie do jednego budynku.Estakada nie jest pożądana bo totalnie zepsuje wygląd centrum zasłoni wszystko a poamietajmy ze wioezowców nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:46 PROPOZYCJA !!!! PRZED NASTĘPNĄ SESJĄ RADY MIASTA UFUNDUJMY PANI DZIERŻAK MEGA WIBRATOR MOŻE TO POZWOLI JEJ JAŚNIEJ PATRZEĆ NA RZECZYWISTOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:50 a pod ratusz przyjść trzeba i tak!!! zawsze jakieś media przyjdą, szum się narobi niech te tumany z lpru widzą, że mieszkańcy są przeciwko ich chorym pomysłom,,,,jak pomyślę o autostradzie,,,,to mi się słabo robi,,,,,dzierżak na ministra planowania przestrzennego do tundry lub tajgi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.06, 19:07 wiocha i wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.dami / 81.15.189.* 19.01.06, 19:09 Sesja rady jest 24 tylko o której godzinie trzeba przyjść i zaje.. ta starą kurwe Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mc Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 19:11 24 stycznia godzina 8:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.dami / 81.15.189.* 19.01.06, 19:16 Dzięki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . . Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:36 40 CENTYMETROWY WIBRATOR DLA RADNEJ DZIERŻAK - rzeszowianie złóżcie się, nie żałujcie!!! ulżycie województwu podkarpackiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.06, 20:34 I po co się tak obrażać - przeciez to jest zwykły sklep...te same towary ci sami ludzie...powielenie Europy i galerii P.Podkulskiego - a poza tym myślicie ze inwestor robi to po to aby Wam było dobrze??? Jeśli tak myślicie to faktycznie idcie pod ratusz...sam przyjdę popatrzec na Wasze naiwne buzie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekhimself Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 21:06 Gość portalu: Alibaba napisał(a): > I po co się tak obrażać - przeciez to jest zwykły sklep...te same towary ci sam > i > ludzie...powielenie Europy i galerii P.Podkulskiego - a poza tym myślicie ze > inwestor robi to po to aby Wam było dobrze??? Jeśli tak myślicie to faktycznie > idcie pod ratusz...sam przyjdę popatrzec na Wasze naiwne buzie :-)))))) No cóż po to jest to forum żeby się wypowiadać. Ty też masz takie prawo ale zwróć uwagę, że jesteś w zdecydowanej mniejszości a właściwie ...tylko jeden. Aten adres IP: *.rzeszow.mm.pl? Czy to z UM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzowie Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:56 Ciebie porąbało to może odpowiada ci sklep gs-u to właź robaczku do norki. Ja widziałem prawdziwe Galerie. A że inwestor na tym zarobi to co TTy zawsze inwestujesz bo chcesz stracić??? no to pewnie ukończyłeś "kuźnie" w szkole w jarosławiu , studia bez matury to też klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq my tu gadu gadu a wybory i tak pPIS wygra i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:01 my tu tak psioczymy na tych radnych ale przyjda wybory i babki tlumnie rusza glosowac na PiS i LPR a mlodzi i wyksztalceni i myslacy ludzie zniecheceni sytuacja polityczna znow zostana w domu i nei beda glosowac a potem bedzie narzekanie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx refleksja IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 19.01.06, 22:25 jak się czyta te wszystkie komentarze, to się miło człowiekowi robi, że tylu ludzi myśli podobnie, chociaż 84 głosy na forum w stosunku do 163 tysięcy mieszkańców naszej niby metropolii to nawet nie jest kropla.... oczywiście pomysł wibratora dla tej kobiety, której nazwiska nie chcę pamiętać jest pomysłem o tyle filuternym co uzasadnionym :-). Rzeszów nigdy nie będzie Rzymem, nie będzie nawet Krakowem ani nawet obskurną Warszawą - natomiast ma szansę zostać miastem niespodziewanie przyjemnym nowoczesnym i schludnie wyglądającym - mimo tego że póki co nie ma obwodnicy , kerowcy ruszają po trzech sekundach gdy zapali się zielone światło , część mieszkańców z rzadka się myje itd - to jest kwestia kulturowa i fakt, że Rzeszów jest ze wszechmiar miastem wiejskim i przepełnionym folklorem, małomiasteczkowością i dulskością /czasem ciemniactwem/ Mimo to jest to również miasto ludzi pracowitych , którzy swoim wysiłkiem i pracą chcą pokazać i udowadniają, że stereotypy o tzw ścianie wschodniej tu się jednak nie sprawdzają - Rzeszów rozwija się w miarę prężnie dzięki witalności i pracowitości mieszkańców . Niestety ciągle brakuje tu we władzach osób o wysokiej kulturze osobistej , obytych w swiecie ,, nie bojących się wyzwań i zmian . Ciągle w radzie miasta zasiada grupka działkowiczów i nieudaczników ze średnią wieku ok 58, którzy nie poradziliby sobie w kapitalistycznej rzeczywistości i to my swoją nieobecnością na wyborach samorządowych przyczyniliśmy się do tego , żeby mieć teraz taki bigos jaki mamy. kłopoty z wprowadzeniem jakijkolwiek inwestycji. Jestem osobiście daleki od hurraoptymizmu, że każdy market, hotel czy inwestor przyniesie miastu wyłącznie korzyści, bo wiadomo, że będą również tacy, którzy na tym stracą . Jeśli chodzi o Cushmana , wiadomo, że inwestycja nie jest wydatkiem charytatywnym - osobiście nie mam nic przeciwko budowie estakady , tunelu, czy cholera wie czego jeszcze . Jeśli uda się wydoić coś z tej firmy, super! To jest kapitał amerykańsko izraelski posiadają więc niesamowite zasoby. Oni zamierzają tu sporo zarobić. wydaje mi się jednak , ze mając przed sobą grupkę kmiotków, którzy coś by chcieli, tylko nie zdążyli uzgodnić, albo co gorsza nie wiedzą czego chcą - to taki inwestor nawet nie kiwnie palcem, żeby zainwestować więcej niż musi. Dla mnie marzeniem jest wyburzenie hotelu Rzeszów i postawienie na jego miejscu czegoś, czego Rzeszów nie będzie musiał się wstydzić . Popatrzcie na to ohydne bloczysko z napisem PHILIPS na górze , ja nie wiem kto tym zarządza, ale to straszydło powinno być chociaż pomalowane , wygląda okropnie. Trudno oczekiwać pozytywnego rozpatrzenia tego wniosku., ale może ?, może amero- izraelici posmarują tzw kromkę chleba....:-) kto wie? naiwnie wierzę zawsze , że każda decyzja jest grą rynkową , a wszyscy dookoła się tylko śmieją : "ale ty głupi i naiwny jesteś..." no to cushman, zrzućcie się na ten wielki wibrator dla wspominanej na forum panienki i kilka gadżetów dla pozostałych wąsaczy i sprawa załatwiona :-)? good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: refleksja IP: *.dab.tke.pl 20.01.06, 11:31 na jakie konto albo gdzie prekazać kasę na ten wibrator dla leciwej panienki oraz na gumową babe dla tego co podobno zna się na projektowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeshuf Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 19.01.06, 22:41 zauważcie jedną ważną rzecz , na następnej sesji rady miasta będzie pięciu nowych radnych z załęża i matysówki , ich głosy wystarczą , żeby centrum powstało a z tego co wiem mają głosować za *** Na pochybel czarnym *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 82.177.98.* 19.01.06, 22:43 no nie wiem czy beda glosowac za skoro przeszli na prawa strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIKIETA We wtorek pikieta pod ratuszem IP: *.wios.rzeszow.pl 20.01.06, 08:27 W najbliższy wtorek odbędzie się pikieta pod ratuszem mająca na celu zmuszenie radnych prawicy do przyjęcia uchwały dotyczącej budowy Cushmana. Komu zależy na rozwoju miasta musi tam być. Dość ciemnoty. www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=f%2Etxt www.slavres.rzeszowiak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
odpady_selektywne Ela, a może tak: 20.01.06, 15:36 img223.imageshack.us/img223/6826/mogilskie3pq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Ela, a może tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:43 jesgt jakas mysl co bedziemy sie ograniczac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:33 a jak się dostać na obrady do Ratusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.man.rsk.pl 21.01.06, 13:54 wRESZCIE MUSI W NASZYM MIEŚCIE ( WŚRÓD RADNYCH OCZYWIŚCIE) ZWYCIĘŻYĆ ZDROWY ROZSĄDEK,JEŻELI ZNALAZŁ SIĘ INWESTOR ZDECYDOWANY NA WYŁOŻENIE OGROMNYCH PIENIĘDZY NA INWESTYCJE TO NALEŻY TYLKO PRZYKLASNĄĆ.nALEŻY ZAPYTAĆ NIEKTÓRYCH RADNYCH ( PIEKŁO, RAMSKI), MACIE PIENIĄDZE, NIE CHCECIE OBCYCH INWESTORÓW, TO INWESTUJCIE SAMI, ALBO NIE PRZESZKADZAJCIE LUDZIOM, KTÓRYM NA SERCU JEST DALSZY ROZWÓJ MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeshuf Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 22.01.06, 09:05 Podoba mi się pomysł z wibratorem dla pani radnej , powinniśmy się złożyć i wręczyć jej przed sesją taki instrument do masażu to może przestanie pluć jadem .Gdzie i kiedy zbieramy pieniądze ? . Radny Greń ma sex shop na Batorego to może da w promocyjnej cenie . **na pochybel czarnym** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Center Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:52 Jestem za, Iwestycja to ZAWSZE Inwestycja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: letowniak Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:09 brak słów i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.ostnet.pl 26.01.06, 18:50 ludzie powstrzymajcie mnie bo poprzetrącam tych radnych prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nascit SZCZEKAC SZCZEKAC PIESKI IP: *.rzeszow.mm.pl 30.01.06, 14:04 zabawni jestescie. GW cos napisze a wy jak stado głodzonych psów rzucacie sie na ofiare w tym przypadku radnych prawicy. Inwestycja i tak bedzie ale chodzi o to zeby była na jak najlepszych warunkach dla miasta. Ja rozumiem ze tutał mało kto ma zdolnosc do samodzielnego myslenia wiec taka papka z wyborczej wywołuje agresje u czytlenikow ale moze czasem trzeba mózg wykorzystac w inny sposób. Czego wy chcecie?? czy to zle ze ktos walczy o jak najlepsze warunki dla miasta?? moze waszym idolem jest radny Kaminski z SLD inteligencka gwiazda 2 liceum?? i gnialny socjolog?? smiac mi sie z was chce... jak łatwo dajecie soba zmanipulowac. Odpowiedz Link Zgłoś