Dodaj do ulubionych

Radni popisali się przed Cushmanem

• sunrexik3 prawda jest taka ze radni są tacy jak wyborcy 19.01.06, 12:16
      Może to jest lekcja demokracji - zobaczcie w końcu jakich ludzi wybieracie do
      rady miasta.Jeżeli naprawdę chcecie zmian to w następnych wyborach wywalać od
      kompów i do głosowania a nie potem jęczeć. A co do p.Dzierzak to naprawdę
      miasto powinno jej zafundować badania psychiatryczne bo chyba jej choroba
      postępuje z każdym zebraniem biesiadnym.
      • Gość: Kac Re: prawda jest taka ze radni są tacy jak wyborcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:23
        Może zrobić zrzutkę na wibrator z kilkoma fantazyjnymi końcówkami. Jak sobie
        tak codziennie powibruje to od razu będzie patrzyła na świat inaczej.
        • Gość: AFERRAŁ Re: prawda jest taka ze radni są tacy jak wyborcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:32
          A JA MAM PYTANIE JAK MILICJANT MOŻE DOJŚĆ DO TAKIEJ KASY, ŻE RZESZÓW I PANÓW
          MOZE KUPIĆ. CZY FILM PSY MOŻE NAMCOŚ NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ?
    • sunrexik3 Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 12:19
      W Rzeszowie nie ma jak narazie porządnego hotelu - rozumiem, ze budowa
      kolejnego hiper może budzić wątpliwości ale hotelu i centru konferencyjnego?????
      A co do rozwiązań komunikacyjnych to mogę podpowiedzieć radnym, że jeżeli będą
      chcieli promów kosmicznych zamiast autobusów to inwestrorzy się wycofają i będą
      mieli spokój.Szczególnie pani Elżbietka Niezamądra - nie będzie konkurencji dla
      Conresu.
      • Gość: inwestor Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:41
        Jakie hiper. Człowieku to ma być galetria handlowa a nie hiper. Byles kiedys w
        prawdziwej galerii? Nie tych rzeszowskich, tylko krakow, wawa, gdansk
        • Gość: Ja byłem Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:45
          Byłem i krew mnie zalewa jak widzę obecne galeryjki w Rzeszowie.
          Cushman w warszawie www.galeriamokotów.pl sciąga ludzi kapitał i daje pracę
          na poziomie tysiącą osób (dostawcom i sprzedawcą) i komu to przeszkadza
          • Gość: leh Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 19.01.06, 16:39
            Galeria Mokotow spowodowala absolutne zablokowanie ruchu w tej czesci Mokotowa.
            Miasto w koncu skapitulowalo i buduje za swoje pieniadze estakade. Inwestor nie
            dal ani grosza na te wspaniala inwestycje (nazywana w Waw Galeria Motlochu).

Reasumujac : chcecie miec centrum miasta nieprzejezdne - nie negocjujcie dalej

W ogole w Rzeszowie jest bardzo maly ruch na Pilsudzkiego i Cieplinskiego
            i nie jest potrzebne skrzyzowanie (byc moze dwupoziomowe).
            • zzyxyryzzy Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 23:38
              Drogi leh-u,
              Obawiam się, że nie - wiesz co piszesz, lecz piszesz co wiesz. A wiesz niewiele.
              Korek w rejonie Galerii Mokotów spowodowany jest wieloma czynnikami, do
              podstawowych należą:
              - skierowanie ruchu tranzytowego dla ciężarówek z kierunku Katowic w stronę
              Białegostoku przez to skrzyżowanie,
              - jedyny sensowny przejazd z Okęcia, południowej Ochoty, Włoch i zachodniej
              Woli na Ursynów i sadybę przez to właśnie skrzyżowanie (ul.
              Marynarska/Wilanowska i Rzymowiskiego/Wołoska),
              - przecięcie miasta terenami kolejowymi linii z Dworca Zachodniego w stronę
              Piaseczna i radomia, niewybudowanie wiaduktów nad torami na wielu ulicach
              powoduje koncentrację ruchu na kilku ulicach. Jedną z nich jest Marynarska
              prowadząca do Galerii Mokotów.

Od ponad roku działa w Wawie Galeria Arkadia, która bardzo skutecznie odebrała
              spore obroty handlu właśnie Galerii Mokotów. Ale korki nie zniknęły!
              Spowodowane są ślimaczącą się przebudową skrzyżowania Marynarska/Wołoska przez
              firmę, która chroniona prze urzędników miejskich i ZDM wygrywała przetagi
              zaniżając oferty, ponieważ maiła pewność, że odbije to sobie na robotach
              dodatkowych. Niestety dyletanctwo inżynierów i urzędników ZDM powodowało, że
              niemal na każdej budowie drogowej w Wawie dokumentacja budowlana i przetargowa
              były do d... - pole do popisu dla cwaniaków z MPRD.
              Do tego miasto nie umiało wyegzekwować tego co mu się należało i podkładało się
              tej firmie na okrągło. Zapraszam - przeczytaj wiadomości na stronie stołecznej
              GW - sporo się dowiesz na ten temat.

A co do przejezdności centrum miasta - ono jest przejezdne wtedy, gdy buduje
              się obwodnice i nie wpuszcza tranzytu przez to centrum. Prezydent Twojego
              miasta czyni to udanie od kilku lat. Mam nadzieję, że do końca kadencji zapnie
              północną nitkę obwodnicy, a potem swiatli Rzeszowianie wybiora go już w
              pierwszej turze na druga kadencję, żeby pozwolić mu dokończyć dzieła na
              południu Rzeszowa.

Budowałem różne obiekty w wielu miastach Polski, czasem bardzo uciążliwe i
              kontrowersyjne. ale NIGDZIE nie wspólpracowało mi się tak dobrze jak z zarządem
              Miasta Rzeszowa.
              • Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 20.01.06, 10:04
                zzyxyryzzy oooo jasne wielki pan expert sie odezwal. Skoro tak sie znasz na
                Arkadii to powiedz skad korki wokol Arkadi i przepychanka inwestor Arkadii zada
                od miasta budowy sygnalizacji a miasto nie ma na to pieniedzy. Ten sam inwestor
                zbudowal drogi, ale naturalnie TYLKO do swojego centrum. Korki wokol GM byly i
                przed budowa i po budowie Arkadii. I beda nawet jak otworza Zlote Tarasy. Wiec?

Oczywiscie gdyby Polacy w ogole potrafili coklwiek zaplanowac z wyprzedzeniem -
                autostrady drogi obwodnice etc to nie bylby takich korkow w centrach miast.
                No ale z takkimi ekspertami od komunikacji to jecze dlugo potrwa.

PS> Widze ze Cushman skutecznie robi wode z mozgu, och excuse me, lobbuje na
                forach GW.
                • Gość: paradius Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 20.01.06, 12:38
                  Przeczytałem Twoje 2 posty i widzę, że przeczysz sam sobie. PRzyjmij jedno
                  stanowisko zamiast się mieszać w zeznaniach.
                  A tak przy okazji, to widzę że kolega chyba niewiele wie o Warszawce. Przecież
                  Arkadia stoi przy Rondzie Babka. Tam zawsze były korki jak choleraa samo centrum
                  handlowe tak naprawde niewiele zaszkodziło. Jeśli chodzi o GalMok, to widzę że
                  sobie już sam odpowiedziałeś.Pozdrawiam
                  • Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 20.01.06, 14:24
                    nie wiem ile mieszkasz w waw ale jak widac krotko - typowy 'warsiafiak' z
                    wiesniackiego rzeszuffka - ale przyjmij do wiadomosci ze przed budowa arkadii
                    nie bylo tam korkow. teraz sa gdyz nie ma swiatel i ludzie przechodzacy z
                    przystankow blokuja cale skrzyzowanie. proste?

Niczemu nie przecze - widze ze umiejetnosc czytania skomplikowanych zdan rzadka
                    jest na kresach wschodnich - jesliBY byly obwodnice to niebyloBY problemu. Ale
                    ich nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. Wiec zastanowcie sie nad tym jak ulatwic
                    sobie komunikacje w Rz, zwlascza jesli mozna zrobic to za pieniadze inwestora.
                    Bo po budowie bedzie po frytkach.
                    • shovvman [...] 20.01.06, 14:28
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: paradius [...] IP: 62.93.41.* 20.01.06, 15:35
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 20.01.06, 16:17
                        bla bla bla paradius@skyware.pl co odezwaly sie jakies prowincjonalne kompleksy?
                        przyjmij do wiadomosci ze warszawka to tez prowincja w ogole polska jest
                        prowincja. trudno dyskutowac o nowoczesnych rozwiazaniach komunikacyjnych w
                        kraju w ktorym wiekszosci osob ich nigdy nie widziala na oczy porzadnej drogi
                        ps. inwestycja cushmana tak, ale nic na sile. targowac sie warto.
                        • Gość: paradius Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 20.01.06, 17:48
                          Kompleksy? Stary co Ty bredzisz? Mieszkam tutaj bo lubie, a nie dlatego ze boje
                          sie Wielkiego Swiata. Spedzilem troche czasu poza Polska i tez uwazam, ze to
                          prowincja, ale nie jest tutaj najgorzej. Zaskoczysz mnie jeszcze jakas niezwykle
                          cieta riposta czy jedyne na co Cie jeszcze stac to powiedzenie " spierd..laj" w
                          stylu Wujka Staszka Mistrza Cietej Riposty. Obrazajac mnie, tak naprawde dajesz
                          jedynie upust swoim frustracjom i malomiasteczkowosci. Ja Ciebie nie obrazalem,
                          a jedynie pozwolilem sobie zasygnalizowac fakt, iz do konca najwyrazniej nie
                          wiesz o czym piszesz.
                          Z mojej strony dyskusje uwazam za zamknieta, bo jak uczyli mnie rodzice- nalezy
                          ustapic glupszemu. W koncu Tobie i tak wiatr w oczy a klody pod nogi.
                          A na marginesie Panie Wielki Informatyku, paradius@skyware.pl nie istnieje.
                          • Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 22.01.06, 12:44
                            na marginesie to zresolvuj sobie swoje ip. myslisz ze nie potrafie zrobic query
                            na skyware.pl:25? twoj adres mnie nie interesuje gdyz nie mam zamiaru
                            dyskutowac z kims o inteligencji prehistorycznego trombocytu. niemcy tez w
                            ogole nie buduja autostrad ani drog. zamiast drog w rz zbudujcie sobie nowy
                            kosciol. alleluja i do przodu. EOF.
                            • Gość: paradius Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 22.01.06, 12:56
                              Stary żałosny jesteś.
                              • Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 22.01.06, 19:53
                                jedyny twoj argument to bluzgi. to ty jestes zalosny. ciao dumme pole.
                          • Gość: l Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 193.194.138.* 22.01.06, 20:10
                            tja tja typowa yntelygenta ynaczej wypowiedz betonowo-plazdykowego paradiusa.
                            znasz jakies slowa nieuznawane powszechnie za wulgarne? a wydawalo mi sie ze
                            dyskusja byla o a) budowie centrum cushmana b) budowie lub nie drog dojazdowych.
                        • Gość: AA Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:54
                          Inwestyczja Tak ok. ale nic z tego nie będzie
                          Dzierżak pracuje w konkurencji do CUSHMANA I NIKT TEGO Z RADY MIASTA NIE WIDZI
                          WIDAĆ WZIELI ŁAPÓWKĘ BO CO INNEGO MOŻNA MYŚLEĆ
                • tomekhimself Re: Radni popisali się przed Cushmanem 20.01.06, 15:13
                  Gość portalu: l napisał(a):
                  >
                  > PS> Widze ze Cushman skutecznie robi wode z mozgu, och excuse me, lobbuje n
                  > a
                  > forach GW.

Tego się niestety spodziewałem. Posądzenia nas o pracę dla Cushmana. My też mamy
                  prawo wypowiedzi i jeśli podoba nam się ta investycja to możemy o niej pisać czy
                  też domagać się jej budowy w jakikolwiek demokratyczny sposób.
                  • Gość: adam Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:45
                    Macie racje ja też nie pracuje dla amerykanów ale chciałbym by wizytówką miasta
                    była taka inwestycja a nie ciemne interesy podkulskiego i dzierżakowej.
                    Mam pytanie od kiedy dzierżakowa nie pobiera płacy od conresu??
    • Gość: yacek Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.osk.enformatic.pl 19.01.06, 14:47
      P.Dzierżak napewno zablokuje. Na nastepnych wyborch precz z nią.
    • Gość: res Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:58
      Warszawa to jeden wielki korek ale jakoś złote tarasy powstają w samym centrum.
    • Gość: res Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:01
      i nie przesadzajmy z tymi korkami jakoś Tesco i inne markety na rejtana nie
      zablokowaly obwodnicy a tak sie martwiono. Przeciez nagle cale miasto o tym
      samym czasie nie zjedzie sie do jednego budynku.Estakada nie jest pożądana bo
      totalnie zepsuje wygląd centrum zasłoni wszystko a poamietajmy ze wioezowców
      nie mamy.
      • Gość: hehe Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:46
        PROPOZYCJA !!!! PRZED NASTĘPNĄ SESJĄ RADY MIASTA UFUNDUJMY PANI DZIERŻAK MEGA
        WIBRATOR MOŻE TO POZWOLI JEJ JAŚNIEJ PATRZEĆ NA RZECZYWISTOŚĆ
        • Gość: hehe Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:50
          a pod ratusz przyjść trzeba i tak!!! zawsze jakieś media przyjdą, szum się
          narobi niech te tumany z lpru widzą, że mieszkańcy są przeciwko ich chorym
          pomysłom,,,,jak pomyślę o autostradzie,,,,to mi się słabo robi,,,,,dzierżak na
          ministra planowania przestrzennego do tundry lub tajgi!!
    • Gość: dp Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.06, 19:07
      wiocha i wstyd
    • Gość: Paweł Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.dami / 81.15.189.* 19.01.06, 19:09
      Sesja rady jest 24 tylko o której godzinie trzeba przyjść i zaje.. ta starą
      kurwe
      • mikael_mc Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 19:11
        24 stycznia godzina 8:00
        • Gość: Paweł Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.dami / 81.15.189.* 19.01.06, 19:16
          Dzięki za informacje!
          • Gość: . . Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:36
            40 CENTYMETROWY WIBRATOR DLA RADNEJ DZIERŻAK - rzeszowianie złóżcie się, nie
            żałujcie!!! ulżycie województwu podkarpackiemu :)
    • Gość: Alibaba Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.06, 20:34
      I po co się tak obrażać - przeciez to jest zwykły sklep...te same towary ci sami
      ludzie...powielenie Europy i galerii P.Podkulskiego - a poza tym myślicie ze
      inwestor robi to po to aby Wam było dobrze??? Jeśli tak myślicie to faktycznie
      idcie pod ratusz...sam przyjdę popatrzec na Wasze naiwne buzie :-))))))
      • tomekhimself Re: Radni popisali się przed Cushmanem 19.01.06, 21:06
        Gość portalu: Alibaba napisał(a):

> I po co się tak obrażać - przeciez to jest zwykły sklep...te same towary ci sam
        > i
        > ludzie...powielenie Europy i galerii P.Podkulskiego - a poza tym myślicie ze
        > inwestor robi to po to aby Wam było dobrze??? Jeśli tak myślicie to faktycznie
        > idcie pod ratusz...sam przyjdę popatrzec na Wasze naiwne buzie :-))))))

No cóż po to jest to forum żeby się wypowiadać. Ty też masz takie prawo ale
        zwróć uwagę, że jesteś w zdecydowanej mniejszości a właściwie ...tylko jeden.
        Aten adres IP: *.rzeszow.mm.pl? Czy to z UM?
      • Gość: widzowie Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:56
        Ciebie porąbało to może odpowiada ci sklep gs-u to właź robaczku do norki. Ja
        widziałem prawdziwe Galerie. A że inwestor na tym zarobi to co TTy zawsze
        inwestujesz bo chcesz stracić??? no to pewnie ukończyłeś "kuźnie" w szkole w
        jarosławiu , studia bez matury to też klasa.
      • Gość: zaq my tu gadu gadu a wybory i tak pPIS wygra i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:01
        my tu tak psioczymy na tych radnych ale przyjda wybory i babki tlumnie rusza glosowac na PiS i LPR a mlodzi i wyksztalceni i myslacy ludzie zniecheceni sytuacja polityczna znow zostana w domu i nei beda glosowac a potem bedzie narzekanie na forum...
    • Gość: xxx refleksja IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 19.01.06, 22:25
      jak się czyta te wszystkie komentarze, to się miło człowiekowi robi, że tylu
      ludzi myśli podobnie, chociaż 84 głosy na forum w stosunku do 163 tysięcy
      mieszkańców naszej niby metropolii to nawet nie jest kropla.... oczywiście
      pomysł wibratora dla tej kobiety, której nazwiska nie chcę pamiętać jest
      pomysłem o tyle filuternym co uzasadnionym :-).
      Rzeszów nigdy nie będzie Rzymem, nie będzie nawet Krakowem ani nawet obskurną
      Warszawą - natomiast ma szansę zostać miastem niespodziewanie przyjemnym
      nowoczesnym i schludnie wyglądającym - mimo tego że póki co nie ma obwodnicy ,
      kerowcy ruszają po trzech sekundach gdy zapali się zielone światło , część
      mieszkańców z rzadka się myje itd - to jest kwestia kulturowa i fakt, że
      Rzeszów jest ze wszechmiar miastem wiejskim i przepełnionym folklorem,
      małomiasteczkowością i dulskością /czasem ciemniactwem/ Mimo to jest to również
      miasto ludzi pracowitych , którzy swoim wysiłkiem i pracą chcą pokazać i
      udowadniają, że stereotypy o tzw ścianie wschodniej tu się jednak nie
      sprawdzają - Rzeszów rozwija się w miarę prężnie dzięki witalności i
      pracowitości mieszkańców . Niestety ciągle brakuje tu we władzach osób o
      wysokiej kulturze osobistej , obytych w swiecie ,, nie bojących się wyzwań i
      zmian . Ciągle w radzie miasta zasiada grupka działkowiczów i nieudaczników ze
      średnią wieku ok 58, którzy nie poradziliby sobie w kapitalistycznej
      rzeczywistości i to my swoją nieobecnością na wyborach samorządowych
      przyczyniliśmy się do tego , żeby mieć teraz taki bigos jaki mamy. kłopoty z
      wprowadzeniem jakijkolwiek inwestycji. Jestem osobiście daleki od
      hurraoptymizmu, że każdy market, hotel czy inwestor przyniesie miastu wyłącznie
      korzyści, bo wiadomo, że będą również tacy, którzy na tym stracą .
      Jeśli chodzi o Cushmana , wiadomo, że inwestycja nie jest wydatkiem
      charytatywnym - osobiście nie mam nic przeciwko budowie estakady , tunelu, czy
      cholera wie czego jeszcze . Jeśli uda się wydoić coś z tej firmy, super! To
      jest kapitał amerykańsko izraelski posiadają więc niesamowite zasoby. Oni
      zamierzają tu sporo zarobić. wydaje mi się jednak , ze mając przed sobą grupkę
      kmiotków, którzy coś by chcieli, tylko nie zdążyli uzgodnić, albo co gorsza nie
      wiedzą czego chcą - to taki inwestor nawet nie kiwnie palcem, żeby zainwestować
      więcej niż musi. Dla mnie marzeniem jest wyburzenie hotelu Rzeszów i
      postawienie na jego miejscu czegoś, czego Rzeszów nie będzie musiał się
      wstydzić . Popatrzcie na to ohydne bloczysko z napisem PHILIPS na górze , ja
      nie wiem kto tym zarządza, ale to straszydło powinno być chociaż pomalowane ,
      wygląda okropnie.
      Trudno oczekiwać pozytywnego rozpatrzenia tego wniosku., ale może ?, może amero-
      izraelici posmarują tzw kromkę chleba....:-) kto wie? naiwnie wierzę zawsze ,
      że każda decyzja jest grą rynkową , a wszyscy dookoła się tylko śmieją : "ale
      ty głupi i naiwny jesteś..." no to cushman, zrzućcie się na ten wielki wibrator
      dla wspominanej na forum panienki i kilka gadżetów dla pozostałych wąsaczy i
      sprawa załatwiona :-)? good luck!
      • Gość: pytek Re: refleksja IP: *.dab.tke.pl 20.01.06, 11:31
        na jakie konto albo gdzie prekazać kasę na ten wibrator dla leciwej panienki
        oraz na gumową babe dla tego co podobno zna się na projektowaniu ?
    • Gość: żeshuf Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 19.01.06, 22:41
      zauważcie jedną ważną rzecz , na następnej sesji rady miasta będzie pięciu
      nowych radnych z załęża i matysówki , ich głosy wystarczą , żeby centrum
      powstało a z tego co wiem mają głosować za *** Na pochybel czarnym ***
      • Gość: res Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 82.177.98.* 19.01.06, 22:43
        no nie wiem czy beda glosowac za skoro przeszli na prawa strone
    • Gość: PIKIETA We wtorek pikieta pod ratuszem IP: *.wios.rzeszow.pl 20.01.06, 08:27
      W najbliższy wtorek odbędzie się pikieta pod ratuszem mająca na celu zmuszenie
      radnych prawicy do przyjęcia uchwały dotyczącej budowy Cushmana. Komu zależy na
      rozwoju miasta musi tam być. Dość ciemnoty.

www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=f%2Etxt
      www.slavres.rzeszowiak.pl/
    • odpady_selektywne Ela, a może tak: 20.01.06, 15:36
      img223.imageshack.us/img223/6826/mogilskie3pq.jpg
      • Gość: res Re: Ela, a może tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:43
        jesgt jakas mysl co bedziemy sie ograniczac:)
    • Gość: ms Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:33
      a jak się dostać na obrady do Ratusza?
    • Gość: JANUSZ Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.man.rsk.pl 21.01.06, 13:54
      wRESZCIE MUSI W NASZYM MIEŚCIE ( WŚRÓD RADNYCH OCZYWIŚCIE) ZWYCIĘŻYĆ ZDROWY
      ROZSĄDEK,JEŻELI ZNALAZŁ SIĘ INWESTOR ZDECYDOWANY NA WYŁOŻENIE OGROMNYCH
      PIENIĘDZY NA INWESTYCJE TO NALEŻY TYLKO PRZYKLASNĄĆ.nALEŻY ZAPYTAĆ NIEKTÓRYCH
      RADNYCH ( PIEKŁO, RAMSKI), MACIE PIENIĄDZE, NIE CHCECIE OBCYCH INWESTORÓW, TO
      INWESTUJCIE SAMI, ALBO NIE PRZESZKADZAJCIE LUDZIOM, KTÓRYM NA SERCU JEST DALSZY
      ROZWÓJ MIASTA.
      • Gość: żeshuf Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: 62.93.41.* 22.01.06, 09:05
        Podoba mi się pomysł z wibratorem dla pani radnej , powinniśmy się złożyć i
        wręczyć jej przed sesją taki instrument do masażu to może przestanie pluć
        jadem .Gdzie i kiedy zbieramy pieniądze ? . Radny Greń ma sex shop na Batorego
        to może da w promocyjnej cenie . **na pochybel czarnym**
    • Gość: Center Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:52
      Jestem za, Iwestycja to ZAWSZE Inwestycja...
    • Gość: letowniak Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:09
      brak słów i tyle
    • Gość: 1 Re: Radni popisali się przed Cushmanem IP: *.ostnet.pl 26.01.06, 18:50
      ludzie powstrzymajcie mnie bo poprzetrącam tych radnych prawicy
      • Gość: nascit SZCZEKAC SZCZEKAC PIESKI IP: *.rzeszow.mm.pl 30.01.06, 14:04
        zabawni jestescie. GW cos napisze a wy jak stado głodzonych psów rzucacie sie na
        ofiare w tym przypadku radnych prawicy. Inwestycja i tak bedzie ale chodzi o to
        zeby była na jak najlepszych warunkach dla miasta. Ja rozumiem ze tutał mało kto
        ma zdolnosc do samodzielnego myslenia wiec taka papka z wyborczej wywołuje
        agresje u czytlenikow ale moze czasem trzeba mózg wykorzystac w inny sposób.
        Czego wy chcecie?? czy to zle ze ktos walczy o jak najlepsze warunki dla
        miasta?? moze waszym idolem jest radny Kaminski z SLD inteligencka gwiazda 2
        liceum?? i gnialny socjolog?? smiac mi sie z was chce... jak łatwo dajecie soba
        zmanipulowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka