Dodaj do ulubionych

taka mała rocznica :D

12.02.06, 19:04
to jest post nr 500 mojego autorstwa :D

dziękuję wszystkim za inspirację :D

a sobie życzę kolejnych, równie intrygujących pięciuset postów :D
Obserwuj wątek
    • mali_bu Re: taka mała rocznica :D 12.02.06, 19:06
      adam_west napisał:

> www.radiomaryja.pl/forum - jedyne wolne i prawdziwe forum. BEZ CENZURY!!
      > UWAGA!! Gdy na wejściu ukaże się błąd 404 oznacza to, iż użytkownik nie
      > przeszedł pozytywnie skanu na polskość.

Podobno Chuck Norris wszedł :)
      • adam_wast Re: taka mała rocznica :D 12.02.06, 20:02
        No i mam nadzieję, że w przyszłości będę popełniał mniej wpadek niż do tej
        pory, takich jak choćby posądzenie, że Fijołek odchodzi do PiS-u itp. Dalej
        będę promował lewicowość żeby wszyscy zrozumieli, że tylko postkomuna powinna
        rządzić Polską.
        • adam_west Re: taka mała rocznica :D 12.02.06, 22:17
          i nawet dorobiłem sie licznego grona swoich wyznawców i sobowtórów :D
          • Gość: autor Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:24
            gratuluję i zazdroszczę wyznawców:)
            • adam_west Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 00:31
              szczerze mówiąc nie ma kogo/czego zazdrościć :D
              • gwiazda_podkarpacia Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 09:21
                niestety, życie pokazuje, że każdy ma taki fanclub na jaki zasługuje ;)
                powiadasz, że świętujemy Twój 500 post. hmmm...uruchommy moduł kalkulatora
                rocznicowego i policzmy -iloma kieliszkami należy uczczcić tę uroczą
                rocznicę? :D:D:D
                • adam_west Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 09:53
                  znaczy się ze nie zasługuję na skromnie odziane nastoletnie chilliderki w swoim
                  fanclubie?? ;(

a kalkulator wygląda tak:
                  na wejściu mamy: 500 postów, 3.14, 13 dzień lutego, 536A (bardzo ważna stała!!),
                  40% zawartości C2H5OH, 24 godziny/doba, 230 V, pierwsza prędkośc kosmiczna i ze
                  trzech radnych prawicy.
                  po zmieszaniu tego wszystkiego i wykonaniu bardzo skomplikowanych obliczeń z
                  dużą ilością bardzo dziwnych symboli matematycznych nie przypominających niczego
                  w normalnym świecie wyszło mnie że że tych kieliszków będzie, za przeproszeniem,
                  "w ch*j i jeszcze trochę" :P
                  • gwiazda_podkarpacia Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 10:29
                    liczę, liczę, próbuję zdiagnozować Twoje obliczenia i do jakiego wniosku
                    dochodzę?? otóż mój zmysł liczebny podpowiada mi, że wkradł się w nie błąd - a
                    właściwie dwa małe błędziki, ale jakże one zmieniają postać rzeczy!!
                    zapomniałeś, Drogi Adamku, o uwzględnieniu:
                    1) procentowego udziału młodzieży wszechpolskiej w populacji Twoich fanów;
                    2) współczynnika korygującego w postaci częstotliwości na jakiej nadaje swoje
                    obiektywne, jedynie prawdziwe i słuszne, godne i sprawiedliwe programy, pewne
                    radio.. O_o

dokonując korekty obliczeń otrzymujemy odpowiedź na nurtujacy nas problem:
                    otóż ilość kieliszków jaką uczcimy Twój 500 post określona została w teczce,
                    której nie ujawnię :]
                    • Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:12
                      A MNIE UWAZGENDNILIŚTA W TEJ GEOMETRI? BO JA TERZ JESTEM WAŻNY W ŻYCIU
                      ADAMA_WESTA.
                      • adam_west Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 12:22
                        no fakt... zapomniałem o deklach od rydzykowego maybacha....
                        • jetpilot1 Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 15:46
                          to kiedy i gdzie ta impreza??chętnie wpadne,a nawet zaprosze kolegów i
                          koleżanki z forum...:):)
    • Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:50
      OPRÓCZ MNIE I ADAMA BENDOM NA TEJ IMPREZIE NASZE KOLEGI COBYŚMY SE MOGLI TEN
      TEGO, NO WIECIE CO..HI, HI, HI, HI, HI... PRZYJĆ JEBPILOT TO SE RAZEM W
      KOLEJAZA POBAWIMY HI HI HI......
      • tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 20:44
        Gość portalu: LEWAK napisał(a):

> OPRÓCZ MNIE I ADAMA BENDOM NA TEJ IMPREZIE NASZE KOLEGI COBYŚMY SE MOGLI TEN
        > TEGO, NO WIECIE CO..HI, HI, HI, HI, HI... PRZYJĆ JEBPILOT TO SE RAZEM W
        > KOLEJAZA POBAWIMY HI HI HI......

Lewak a ja też moge bo wiesz ja bardzo lubie takich młodych faszystów z MWjak
        ty :)
        • Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:21
          ŻEŚ JEST FASZYSTOM TO NIE MUSISZ MNIE OBRARZAĆ. JA ŻEM SOCJALISTA. TAK JAK
          ADAM_WEST. JAK LUBISZ TO TO SE PRZYJDŹ. ADAM_WEST NA PEWNO NASTAWI CI... NO
          DRZWI OTWARTE NA IMPREZE. WCHODŹ ŚMIAŁO, ADAM TO LUBI
          • tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 22:25
            Ale ja ztobą chciałem anie znim:-)
            • jetpilot1 Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 23:45
              ja już sobie zająłem Lewaka więc znajdź sobie kogoś innego!!!!!
              • tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 23:48
                jetpilot1 napisał:

> ja już sobie zająłem Lewaka więc znajdź sobie kogoś innego!!!!!

Ok ok niębęde się wpychał między wudke a zakąske:-)
                • adam_west Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 00:25
                  to ja proponuję - tam gdzie ostatnio piliśmy w next piątek... lewak - przyjdź
                  ubrany tak jak ostatnio w tą różową koszulkę i niebieska spódniczkę :D
                  • Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:02
                    DOBŻE, TAK JAK OSTATNIO BĘDĘ BEZ MAJTEK. DLA CIEBIE ADAM:)
                    • adam_west Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 08:22
                      weszpolak w majtkach?? bez sensu....
                      • jetpilot1 Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 09:38
                        oni chodzą w stringach-tak słyszałem od zaprzyjaźnionych weszpolaków:)
                        • Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:44
                          ALE BENDZIE FAJNIE! OSTRA JAZDA NA DWA BATY: ADAM I JEBPILOT! HU, HU...
                          • adam_west Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 13:19
                            niech zgadnę: i obudziłeś się zlany potem??

btw fajne masz marzenia :-) u was wśród weszpolaków jest to normą?
                            • Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:03
                              ADAM TY MÓJ MISIU, MÓJ WESZPOLACZKU, ALE SIE BENDZIEMY FAJNIE ZABAWIALI, CO?
                              ZAŁÓŻ NA SIEBIE TĄ FAJNOM CZARNOM SKÓRĘ CO OSTATNIO! I NIE ZAPOMNIJ O PEJCZU!
                              • tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 15.02.06, 00:15
                                Lewaku a muwiłes że założusz ta sukienke:-)
    • junior.senior Re: taka mała rocznica :D 01.05.06, 21:21
      No ja chcę poinformowac, że właśnie dobijam do 1000, przewiduję osiągnąć go
      najpóźniej jutro rano :D
      • junior.senior Re: taka mała rocznica :D 01.05.06, 21:24
        A przy okazji reaktywowalem fajny wątek :)
    • junior.senior Re: taka mała rocznica :D 02.05.06, 01:21
      Yeah, I've done it :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka