adam_west 12.02.06, 19:04 to jest post nr 500 mojego autorstwa :D dziękuję wszystkim za inspirację :D a sobie życzę kolejnych, równie intrygujących pięciuset postów :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: taka mała rocznica :D 12.02.06, 19:06 adam_west napisał: > www.radiomaryja.pl/forum - jedyne wolne i prawdziwe forum. BEZ CENZURY!! > UWAGA!! Gdy na wejściu ukaże się błąd 404 oznacza to, iż użytkownik nie > przeszedł pozytywnie skanu na polskość. Podobno Chuck Norris wszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_wast Re: taka mała rocznica :D 12.02.06, 20:02 No i mam nadzieję, że w przyszłości będę popełniał mniej wpadek niż do tej pory, takich jak choćby posądzenie, że Fijołek odchodzi do PiS-u itp. Dalej będę promował lewicowość żeby wszyscy zrozumieli, że tylko postkomuna powinna rządzić Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 12.02.06, 22:17 i nawet dorobiłem sie licznego grona swoich wyznawców i sobowtórów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:24 gratuluję i zazdroszczę wyznawców:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 00:31 szczerze mówiąc nie ma kogo/czego zazdrościć :D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 09:21 niestety, życie pokazuje, że każdy ma taki fanclub na jaki zasługuje ;) powiadasz, że świętujemy Twój 500 post. hmmm...uruchommy moduł kalkulatora rocznicowego i policzmy -iloma kieliszkami należy uczczcić tę uroczą rocznicę? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 09:53 znaczy się ze nie zasługuję na skromnie odziane nastoletnie chilliderki w swoim fanclubie?? ;( a kalkulator wygląda tak: na wejściu mamy: 500 postów, 3.14, 13 dzień lutego, 536A (bardzo ważna stała!!), 40% zawartości C2H5OH, 24 godziny/doba, 230 V, pierwsza prędkośc kosmiczna i ze trzech radnych prawicy. po zmieszaniu tego wszystkiego i wykonaniu bardzo skomplikowanych obliczeń z dużą ilością bardzo dziwnych symboli matematycznych nie przypominających niczego w normalnym świecie wyszło mnie że że tych kieliszków będzie, za przeproszeniem, "w ch*j i jeszcze trochę" :P Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 10:29 liczę, liczę, próbuję zdiagnozować Twoje obliczenia i do jakiego wniosku dochodzę?? otóż mój zmysł liczebny podpowiada mi, że wkradł się w nie błąd - a właściwie dwa małe błędziki, ale jakże one zmieniają postać rzeczy!! zapomniałeś, Drogi Adamku, o uwzględnieniu: 1) procentowego udziału młodzieży wszechpolskiej w populacji Twoich fanów; 2) współczynnika korygującego w postaci częstotliwości na jakiej nadaje swoje obiektywne, jedynie prawdziwe i słuszne, godne i sprawiedliwe programy, pewne radio.. O_o dokonując korekty obliczeń otrzymujemy odpowiedź na nurtujacy nas problem: otóż ilość kieliszków jaką uczcimy Twój 500 post określona została w teczce, której nie ujawnię :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:12 A MNIE UWAZGENDNILIŚTA W TEJ GEOMETRI? BO JA TERZ JESTEM WAŻNY W ŻYCIU ADAMA_WESTA. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 12:22 no fakt... zapomniałem o deklach od rydzykowego maybacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 15:46 to kiedy i gdzie ta impreza??chętnie wpadne,a nawet zaprosze kolegów i koleżanki z forum...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:50 OPRÓCZ MNIE I ADAMA BENDOM NA TEJ IMPREZIE NASZE KOLEGI COBYŚMY SE MOGLI TEN TEGO, NO WIECIE CO..HI, HI, HI, HI, HI... PRZYJĆ JEBPILOT TO SE RAZEM W KOLEJAZA POBAWIMY HI HI HI...... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 20:44 Gość portalu: LEWAK napisał(a): > OPRÓCZ MNIE I ADAMA BENDOM NA TEJ IMPREZIE NASZE KOLEGI COBYŚMY SE MOGLI TEN > TEGO, NO WIECIE CO..HI, HI, HI, HI, HI... PRZYJĆ JEBPILOT TO SE RAZEM W > KOLEJAZA POBAWIMY HI HI HI...... Lewak a ja też moge bo wiesz ja bardzo lubie takich młodych faszystów z MWjak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:21 ŻEŚ JEST FASZYSTOM TO NIE MUSISZ MNIE OBRARZAĆ. JA ŻEM SOCJALISTA. TAK JAK ADAM_WEST. JAK LUBISZ TO TO SE PRZYJDŹ. ADAM_WEST NA PEWNO NASTAWI CI... NO DRZWI OTWARTE NA IMPREZE. WCHODŹ ŚMIAŁO, ADAM TO LUBI Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 22:25 Ale ja ztobą chciałem anie znim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 23:45 ja już sobie zająłem Lewaka więc znajdź sobie kogoś innego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 13.02.06, 23:48 jetpilot1 napisał: > ja już sobie zająłem Lewaka więc znajdź sobie kogoś innego!!!!! Ok ok niębęde się wpychał między wudke a zakąske:-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 00:25 to ja proponuję - tam gdzie ostatnio piliśmy w next piątek... lewak - przyjdź ubrany tak jak ostatnio w tą różową koszulkę i niebieska spódniczkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:02 DOBŻE, TAK JAK OSTATNIO BĘDĘ BEZ MAJTEK. DLA CIEBIE ADAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 08:22 weszpolak w majtkach?? bez sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 09:38 oni chodzą w stringach-tak słyszałem od zaprzyjaźnionych weszpolaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:44 ALE BENDZIE FAJNIE! OSTRA JAZDA NA DWA BATY: ADAM I JEBPILOT! HU, HU... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: taka mała rocznica :D 14.02.06, 13:19 niech zgadnę: i obudziłeś się zlany potem?? btw fajne masz marzenia :-) u was wśród weszpolaków jest to normą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWAK Re: taka mała rocznica :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:03 ADAM TY MÓJ MISIU, MÓJ WESZPOLACZKU, ALE SIE BENDZIEMY FAJNIE ZABAWIALI, CO? ZAŁÓŻ NA SIEBIE TĄ FAJNOM CZARNOM SKÓRĘ CO OSTATNIO! I NIE ZAPOMNIJ O PEJCZU! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: taka mała rocznica :D 15.02.06, 00:15 Lewaku a muwiłes że założusz ta sukienke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: taka mała rocznica :D 01.05.06, 21:21 No ja chcę poinformowac, że właśnie dobijam do 1000, przewiduję osiągnąć go najpóźniej jutro rano :D Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: taka mała rocznica :D 01.05.06, 21:24 A przy okazji reaktywowalem fajny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś