Gość: ivan IP: *.rzeszow.mm.pl 21.02.06, 18:36 Ona swoją kandydaturą obraża mieszkańców Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIGDY POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszowa IP: 81.15.189.* 21.02.06, 18:41 Przenigdy na to nie pozwole,żebyś została Prezydentem Rzeszowa! Będe walczył z toba i twoimi poplecznikami.Obrzuce cie jajkami i zniszcze twoje plakaty.Koryto masz u siebie w chlewie i tam jest twoje miejsce.Nie nadajesz sie na prezydenta a co najwyżej na kierowniczke do białoruskiego kołchozu. WON!! WON!! WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek79 Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.dnet.pl 21.02.06, 18:54 o kurcze, koobieta i partia, które blokuja wszelkie inwestycje. mam nadzieje ze tym razem mieszkańcy rzeszowa nie przyniosła wstydu jak w wyborach prezydenckich i parlamentarnych. Wszak Rzeszów to nie wieś podkarpacka. pierdziele to czy Ferenc jezt z SLD czy PO, czy UPR ale duzo zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulo Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:04 Na taczki ją i poza Rzeszów ją wyp......c.Ona tylko wstyd przynosi miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:23 bardzo dobrze ze kandyduje. Społeczeństwo mamy takie jakie mamy - stare rury i tak nic nie rozumieją - zagłosowałyby na Szlachtę - a tak to działaczka zabierze mu część ich głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 21.02.06, 20:17 taki sam Szlachta nic nie zrobił co ty mówisz,nie ma ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezowy Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.man.rsk.pl 22.02.06, 05:44 Nie rozumiesz kolego.Dzierżak i Szlachta będą sobie wzajemnie odbierać głosy słuchaczek "Jedynie Słusznego Radia"! Tym samym wzrastają szanse Ferenca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emz Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: 82.177.97.* 21.02.06, 19:22 Niech startuje na prezydenta. Rozbije głosy prawicy i wtedy ani ona ani A Szlachta nie zdobędą większości. Zresztą utrudnianie życia drugim to jej specjalność, Więc może się jednak na coś przydać. Chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 21.02.06, 20:18 szlachta była dobra w sredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny H A Ń B A !!! IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:50 I wstyd :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes powiedzcie że to głupi żart IP: *.dnet.pl 21.02.06, 20:30 powiedzcie że to głupi żart, prosze do 1 kwietnia jeszcze troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: powiedzcie że to głupi żart IP: 82.177.97.* 21.02.06, 20:53 przed twe ołtarze zanosim błaganie przed tą kobitą chroń mieszkańców panie...Boże coś rzeszów elżunią pokarał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: powiedzcie że to głupi żart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:03 to bedzie jak tsunami po wygrajnej tej .... - tylko by sie budowalo same koscioly i nic pozatym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: powiedzcie że to głupi żart IP: 82.177.97.* 21.02.06, 21:06 Ciekawe czy ona to czyta albo zna opinie nas mieszkańców tego miasta ... nawet jeśli to i tak brak jej ambicji aby się nie ośmieszać ludziska ją wytykają palcami a ona udaje że nie widzi a ja to widziałem w urzędie skarbowym kiedyś nosi się jak paw a słoma z butów wystaje ... ona na prezydenta tzrymajcie mnie to jakiś chamski żart ona się nie nadaje na ciecia w chamskiej zagrodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Stanisław Anioł z ALTERNATYWY 4 to przy niej wybitny intelektualista i obyty człowiek. Jezu słabo mi a Stanisław Bareja w grobie się przekręca !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ To chyba zart buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:22 Lepiej nie robila by z siebie posmiewiska........ nie no rozbawila mnie kobita. do lez :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chcący normalności Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszowa IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:25 Ludziska! Zorganizujmy wielkie taczki i wypier.... to całe towarzystwo z Rzeszowa!!! To tylko wstyd, wielki wstyd dla Rzeszowa! Boziu, broń nas od wszelkich larw itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.dami / 81.15.189.* 21.02.06, 22:06 Mania wielkości! Raczej głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:23 skoro ktos ją wybrał do rady to i może być prezydentem kaczyńskich też wybrali, ma wzór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek30 Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.krak.tke.pl 21.02.06, 22:44 strasznie sie usmiałem :-))), przyznam szczerze ze wszystkiego sie spodziewalem, ale nie tego! do obory! nie do ratusza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:13 niech baba lepiej do Conresu wraca do szycia i pozwoli zapomnieć o sobie mieszkańcom tego miasta. A może powinniśmy zorganizować jakąś składkę aby kobiecie kupić bilet w jedną stronę do jakiegoś odległego miejsca na ziemi ? Odpowiedz Link Zgłoś
townmaker Re: Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo 23.02.06, 16:57 Zdaniem Pani Dzerżak obecny prezydent popełnił błędy, m.in. poszerzając ulice, miast "wyprowadzić ruch z miasta". Wniosek z tego taki, że gdyby prezydentem była P. Dzierżak, ze względu na wąskie ulice z Nowego Miasta do centrum dojeżdżałbym przez Świlczę, albo zostawił samochód pod domem. Dziękuję bardzo, to mi wystarczy za cały jej program wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
solfir Re: Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo 22.02.06, 10:21 No ale się narobiło jest kolejny kandydat na prezydenta. Trochę utrze to nosa i Ferencowi i Szlachcie. Ma aktualną wiedzę co sie dzieje w mieście, może więc polemizować z każdym. Inna sprawa, czy jej nie "zjedzą" z prawej strony, bo tam walka w samym PiSie jest bezpardonowa. Walczą ze sobą o stołki i wpływy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek z Rzeszowa Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.dnet.pl 22.02.06, 10:28 Nigdy ,przenigdy sie na ta kandydature nie zgodze ani na szlachte to oszolomy.Tylko Tadeusz Ferenc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianka Re:Ani na PREZYDENTA ani do RADY MIASTA IP: *.res.pl 22.02.06, 11:46 NIGDY więcej żadnych RAMSKICH(chamskich),KULTYSÓW czy DZIERZAKÓW nie wybierzemy.Potrzebni są ludzie nie uwikłani w żadne partie i układy.TYLKO bezpartyjni członkowie przyszłej RADY MIASTA będą trzeźwo patrzeć na rozwój NASZEGO KOCHANEGO MIASTA.WYBIERZMY takich którzy nie będą sobie robić na złość a jedynym celem ich działalności będą miejsca pracy dla ludzi i budownictwo.Tylko nowe mieszkania pozwolą ruszyc gospodarkę do przodu.Nowe mieszkanie to nowe:TELEWIZOR,PRALKA,LODÓWKA,KUCHNIA GAZOWA,WÓZEK DZIECINNY, PIELUCHY...ITP.ITD.BLE,BLE,BLE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-moherowka Rzeszow to moje rodzinne miasto. IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 22.02.06, 13:01 Kocham to miasto i boleje nad tym,ze moje dawne szkolne kolezanki (w wiekszosci) zapatrzone sa w ambony. Smutne, ze los Rzeszowa przesadza grupa, ktorej jedynym zajeciem jest ogladanie brazylijskich seriali i niedzielna msza swieta. Dlaczego mlodzi pozwalaja decydowac za siebie babciom rozancowym? Zbuntujcie sie wreszcie i ruszcie do wyborow - to jedyna szansa na to, zeby Polska nie smiala sie z Rzeszowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacek Re: POLITYKA. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.osk.enformatic.pl 22.02.06, 14:48 P. Dzierżak nie może zostać prezydentem, dośc już złego zrobiła dla tego miasta. Popieram wszystkich, którzy są za dużym nowoczesnym, rzeszowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: polityka. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:19 ale nawet gdyby to nas mlodych po 18 roku zycia jest mniej niz tych rozancowych babulek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: polityka. Kandydatka LPR na prezydenta Rzeszo IP: 212.203.137.* 23.02.06, 07:59 LPR chcieli becikowe tylko sie nie zastanawiali czy "kobiety" nie wykozystaja tego jako sposob na biznes i beda rodzic i brac od panstwa, po drugie wyprawka dla dziecka kosztowala mnie ok 4500 zl , wiec jak dostalabym ok 2 000 od panstwa to kropla w morzu, lepiej by bylo dostac ulge na dziecko az ukonczy 18 lat i to by bylo leprzy wabik dla ludzi wykztalconych i myslacych zeby miec dziecko. Czy kos sie zastanowil na ile wystarczy kewota 2000? Czy ci co to uchwalili zapytali sie mlodych kobiet co winni zrobic zeby ulatwic mlodym kobietom rodzenie dzieci? Chyba nie bo naszym panstwem zadza faceci ktorzy nie znaja realiów Odpowiedz Link Zgłoś
sidhe-e nie zdzierżę!!!! 23.02.06, 14:41 ja proponuję w dzień wyborów pozamykać moherowe babcie w domach i zagłosować na kogoś normalnego. dość, że PiS i LPR mają wpływy w kraju, Rzeszów mógłby stać się ostoją normalności. wyobraźcie sobie, tysiące ludzi będą chciały mieszkać tutaj, bo władza będzie normalna :) tylko wszystko zależy od nas! Odpowiedz Link Zgłoś