Gość: Piotr IP: *.ab.hsia.telus.net 01.12.02, 03:03 Popieram IMPERIUM DOBRA, PRAWDY, Sprawiedliwosci i troski o Polakow. Popieram tego "Imperium", Radio Maryja i TV: QuoVadis Polska SZCZESC BOZE Piotr Zabielski z Calgary www.rodzinywyborcow.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewdziecznik Re: TV: QuoVadis Polska IP: *.smlw.pl / 10.1.16.* 01.12.02, 12:12 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Popieram IMPERIUM DOBRA, PRAWDY, > Sprawiedliwosci i troski o Polakow. > Popieram tego "Imperium", > Radio Maryja i TV: QuoVadis Polska > > SZCZESC BOZE > Piotr Zabielski z Calgary > www.rodzinywyborcow.net Skoro tak popierasz droginPolonusie o. Rydzyka to zabieraj Go do Kanady, bedziesz miał na miejscu a przestań uszczęśliwiac nas na siłę w kraju..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold17 Re: TV: QuoVadis Polska IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 14:52 Gość portalu: niewdziecznik napisał(a): > Gość portalu: Piotr napisał(a): > > > Popieram IMPERIUM DOBRA, PRAWDY, > > Sprawiedliwosci i troski o Polakow. > > Popieram tego "Imperium", > > Radio Maryja i TV: QuoVadis Polska > > > > SZCZESC BOZE > > Piotr Zabielski z Calgary > > www.rodzinywyborcow.net > > > Skoro tak popierasz droginPolonusie o. Rydzyka to zabieraj Go do Kanady, > bedziesz miał na miejscu a przestań uszczęśliwiac nas na siłę w kraju..... > Ja bym dodał jeszcze ks. Jankowskiego, kilku biskupów i całą Lige Polskich Rodzin z Nowiną-Konopczyną i Wrzodakiem. Podobno Kanadyjczycy to bardzo tolerancyjny naród, w ten sposób można by sie przekonać, czy to prawda, jak długo wytrzymają. A swoją drogą czytając posty Polaków mieszkających za granicą, zastanawiam się, jaki sens miało przyznanie im prawa wybierania polskiego prezydenta czy sejmu. Ich orientacja co do tego co się dzieje w naszym kraju jest taka jak moja w problemach Wybrzeża Kości Słoniowej czy Burkina Faso (to takie państwa w Afryce). Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Brawo Piotrze! 01.12.02, 12:24 Chwała Ci za to o wielki Piotrze!!! Tak trzymaj! Popieraj go przynajmniej w dwójnasób. Za siebie no i za mnie! Bo ja jak widzę lub słyszę tego prymitywa to aż mnie skręca... Co jest z naszym narodem, że potrafi go porwać takie nic? To już tylko na tyle nas stać? Ech... Pierwszy raz bez ukłonów! Zasmucony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś