Dodaj do ulubionych

kasjerki w Realu

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.06, 19:12
Niektóre są strasznie nierozgarnięte i nie mają pojęcia o tym, co robią.
Fakt, że ciągle pytają, co to jest, gdy przynoszę melona, mnie dobija, ale
ostatnio mam szczęście trafiać na jedną młodziutką, która jest po prostu
świetna. Zna się na tym, co robi, prawie wszystkie kody pisze z pamięci. Poza
tym jest strasznie miła i pracowita. Dowiedziałem się, jak są tam ludzie
wykorzystywani, pracują nawet po kilkanaście godzin bez przerwy. Trudno wtedy
pracować efektywnie. Zawsze teraz kieruję się do kasy, gdzie ona obsługuje,
bo inne jej nie dorównują. A co wy sądzicie o kasjerkach w Realu?
Obserwuj wątek
    • Gość: FORMAN Re: kasjerki w Realu IP: 82.177.97.* 22.04.06, 19:17
      Mareczku czy Ty się czasem nie zakochałeś?No tak wiosna..
      • Gość: ble ble to jest to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:35
        O własnie - Real to jest w Rzeszowie miejsce gdzie poznaje sie dziewczyny -
        miłe pracowite z dobrą pamięcią do kodow paskowych :)
        • Gość: lol Re: kasjerki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:22
          dwa razy tam robiłam zakupy i raz była miła ale jakaś zakręcona - myliła się
          drugi raz szybka sprawna obsługa, ale mina jakby zatwardzenie miała, a może
          trzymała ostro, bo jak tak długo pracować muszą bez przerw to kiedy ma się
          wypróżnić, żeby potem ładnie się do klientów uśmiechać?
          • Gość: kira Re: kasjerki? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.06, 09:17
            pracuję w Realu i po 10 godzinach pracy bez przerwy, too naprawdę muszę myśleć
            o tym, żeby się nie pomylić, bo wtedy klient zrobi minę, jakby miał
            zatwardzenie, albo awanturę jakby miał rozwolnienie. W pierwszych kilku
            godzinach pracy i kiedy nie ma kolejek, jest czas na to, żeby się ładnie
            uśmiechać. W piątek wieczorem, mysli się o tym, żeby przetrwać i nie trafić do
            kasy głównej z różnicą kilkudziesięciu złotych, które potem odbiją przy
            wypłacie.
      • Gość: marek Re: kasjerki w Realu IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.06, 21:51
        Zakochałem się kilkanaście lat temu i nie przestaje kochać
    • Gość: Masz Re: kasjerki w Realu IP: 212.160.172.* 23.04.06, 09:02
      Przy okazji warto zaapelować o wyrozumiałość dla tych ludzi, bo naprawdę lekko
      nie mają. Niektórzy rzeczywiście z natury są niemili, ale roztargnienie
      większości osób pracujących w hipermarketach wynika z przemęczenia. Niektórzy
      klienci robią żałosne sceny gdy nie są obsługiwani ekspresowe, więc trochę
      cierpliwości nikomu nie zaszkodzi
      • Gość: rafal Re: kasjerki w Realu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:15
        dokładnie często kupuje w hiprmarketach i widzę jak niektórzy się zachowują,
        banda bydła nie do sklepu tylko na łąke ich wypuścić, wąty to można mieć ale do
        klientów a nie kasjerek!!!!!!!!!!!!!!
        jak bym ja stał za tą kasą a by mi taki jeden z drugim ubliżył, to jak tu siedze
        przed kompem tak tam bym wstał i nie patrząc na prace i konsekwęceja zapirdolił
        bym szczyla z miejsca
        • Gość: er Re: kasjerki w Realu IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.06, 14:17
          to prawda, że real otwarty 1 i 3 maja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka