Dodaj do ulubionych

Kreca mnie TYLKO blondi

IP: 195.136.36.* 15.05.06, 10:52
Choc zawsze wszystko konczy sie do kitu to ja i tak...je
kocham....beznadziejna sprawa....
Obserwuj wątek
    • mister_showman Re: Kreca mnie TYLKO blondi 26.05.06, 16:32
      Ja tez mam laske blondynke mimo ze wole brunetki.
      • Gość: Regra Re: Kreca mnie TYLKO blondi IP: 193.120.138.* 26.05.06, 16:34
        Blondynki sa najlepsze ;)
        • Gość: ds16 Re: Kreca mnie TYLKO blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:50
          Ja nie wiem ...coś w tym chyba jest, bo też z czasem się przekonuje, że TYLKO
          One...ale jak tu uwierzyć w taki zabobon, że kolor włosów cokolwiek
          determinuje ?

Liczę na ciekawą dyskusję !
          • huskyman Re: Kreca mnie TYLKO blondi 26.05.06, 18:16
            A ja nie dawno zakonczylem ponad roczny zwiazek z blondynka ;)(te wszystkie kawały to prawda)
            Mimo ze wole stanowczo brunetki! ;p
            • mister_showman Re: Kreca mnie TYLKO blondi 26.05.06, 18:17
              Ja mam nadzieje ze nie zakoncze :)
              • huskyman Re: Kreca mnie TYLKO blondi 26.05.06, 18:58
                mister ile ty wogole masz lat?;)
                jak nie chcesz na forum to napisz mi na maila gazetowego. Pytam tak z czystej ciekawosci.
                • bruxsa Re: Kreca mnie TYLKO blondi 26.05.06, 19:02
                  no co wy... brunetki są najlepsze...;)
                • mister_showman Re: Kreca mnie TYLKO blondi 26.05.06, 19:44
                  Moj wiek nie jest zadna tajemnica, mam 20 lat, jak chcesz wiedziec cos wiecej
                  to pisz na maila :) Moge odpisac dzis do 22 potem jade na tydzien do dziewczyny
                  wiec mnie raczej nie bedzie na forum - dostep do kompa mógłbym mieć ale sam
                  rozumiesz :))
                  • Gość: Zakonnik Zakon Najświętszej Marii Panny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:53
                    Ja Kocham tylko Marie, także blondynki brunetki a nawet rude mogą tylko
                    uczestniczyć w naszym wspaniałym romansie jak wstążka róży
                    • mister_showman Re: Zakon Najświętszej Marii Panny 26.05.06, 19:54
                      Jaką Marię? :)
                      • Gość: NM Re: Zakon Najświętszej Marii Panny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:56
                        Najpiękniejsze imię kobiecie to ANNA, jak jeszcze blondynka to mmmm
                        • mister_showman Re: Zakon Najświętszej Marii Panny 26.05.06, 20:56
                          Zgadzam sie stary w 100% :)
                          • mister_showman Re: Zakon Najświętszej Marii Panny 26.05.06, 20:57
                            Mam nadzieje ze nie chodzi Ci o ta sama Anne-blondynkę :)
                            • Gość: NM Re: Zakon Najświętszej Marii Panny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:56
                              na pewno nie ta sama...nie bój nic :) Anniołek !
                      • Gość: Zakonnik Re: Zakon Najświętszej Marii Panny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:08
                        Marię Konopnicką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka