Dodaj do ulubionych

Reflektorem w Konarskiego

IP: 82.177.98.* 22.05.06, 19:27
przede wszystkim iluminacja musi powstac w obrebie ZAMKU!!!! teraz oswietlana
jest skromnie wieza, a powinien zostac oswietlony caly zamek oraz oczywiscie
mury, a wszystko np w roznych kolorach, co wy na to. zamek powinien zostac
wyeksponowany z tych ciemnosci i stac sie nowym wizerunkiem Rzeszowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Reflektorem w Konarskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:53
      no faktyczie jak by ten zamek ladnie oswiecil to by bylo cos - a te lampy niech
      beda jakie chca tylko ne takiejak na dabrowskiego kpina smiech i ....
      • junior.senior Re: Reflektorem w Konarskiego 22.05.06, 20:01
        O co chodzi z tymi lampami na Dąbrowskiego, chyba je wyjmą?
        • Gość: res Re: Reflektorem w Konarskiego IP: 82.177.98.* 22.05.06, 20:22
          a co w nich jest dziwnego, zawsze to jakas odmiana a nie ciagle wszedzie taie
          same klasyczne latarnie, uwzieliscie sie jakby ktos ratusz chcial rozbierac.
          • junior.senior Re: Reflektorem w Konarskiego 22.05.06, 20:51
            Ale o co chodzi z nimi (bo nie byłem dawno w Rzeszowie) :) Są brzydkie czy coś
            w tym stylu?
            • Gość: oj Re: Reflektorem w Konarskiego IP: *.resman.pl / *.244.158.66.rzeszow158.tnp.pl 23.05.06, 07:53
              nieeee!!! Pieski nie chcą się pod nimi załatwiać, ot co!!!
              • Gość: jj Re: Reflektorem w Konarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:21
                Ja proponuje podswietlic "Wielka Rzeszowska"
                • Gość: klient Re: Reflektorem w Konarskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:22
                  a wpadnijcie na dasbrowskiego to zobazcycie ja jak je zobazcylem to malo tego
                  robotnika nie potracilem tak sie przestraszyem ich wygladem a w nocy jak "."
                  swieca ze ..........
      • Gość: architekt Re: Reflektorem w Konarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:27
        wiesz dlaczego rzeszow wyglada jak duza wiocha? bo ludzie tutaj maja taka
        mentalnosc jak Ty... i podobnie jak Ty maja takie samo wyczucie jesli chodzi o
        estetyke.. kpina i smiech to by byla jakby tam wstawili latarnie udajace XIX w
        latarnie gazowe.. jest k..a XXIw i latarnie maja byc jak w XIXw.. osobiscie
        uwazam, ze latarnie na dabrowskiego sa bardzo przyzwoite
        • Gość: XXX Re: Reflektorem w Konarskiego IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 07:51
          Ciekawi mnie kto zaplaci za te iluminacje swietlne!!! ktos powie,ze miasto!!!
          ale z naszych pieniedzy.ktos powie,ze powialo europa w rzeszowie a ja powiem,ze
          wiocha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka