Gość: boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:37 moze pan na mnie liczyc, gnojkow trzeba tepic, ja juz mam na koncie zlapanie takiego idioty i skazanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Informator Re: Jak dopaść wandala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:43 Ten dupek taguje jako Mah, mieszka na Zalesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Jak dopaść wandala? 29.05.06, 20:56 1000 zł można wziąć tylko co potem :) Chyba że ktoś mieszka na stałe poza Rzeszowem jak np. ja. Jestem na 80% pewien kim jest ten gosc ale nie bede kablowac. Chociaz to co robi to kure.stwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Jak dopaść wandala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:50 za niszczenie nowych czy odremontowanych elewacji nogi z dupy...jakby starzy bekli na parę stów natychmiast jeden z drugim zmienia hobby (analogia do dresów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyMah Re: Jak dopaść wandala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:12 Znam te kur-wy z Zalesia co zapie..ja cale miasto tagami Mah - zeby to kur- wa mialo jakas wartosc. Skonczcie chu-je szpecic miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Jak dopaść wandala? IP: 195.205.38.* 30.05.06, 09:39 To wyślij anonima do redakcji gazety z adresem gościa żeby go sprawdzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacyek Re: Jak dopaść wandala? IP: *.osk.enformatic.pl 29.05.06, 21:52 Przyłączam się do akcji, nie dla pieniędzy, tylko dlatego, że nienawidzę wandali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Jak dopaść wandala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:13 Jakby tak wszyscy urzędni dawali ze swojej kasy na takie akcje to byłoby bardzo dobrze, ale tak się nie stanie bo większości tylko kasa w głowie <_< Brawo Tadek, widać że Ci zależy na dobrze Rzeszowa, a nie własnego interesu. Z tego co pamietam to nie pierwszy raz kiedy Tadek rezygnuje z premii lub przekazuje na coś swoje pieniedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | ACAB | HWDP | konfidentów nie brakuje IP: 81.15.189.* 29.05.06, 22:45 ja np nienawidze wandali wycinających drzewa i krzewy w imie zalewania wszystkiego asfaltem , betonem pod smierdzące i hałasujące samochody ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: konfidentów nie brakuje IP: *.res.pl 29.05.06, 22:47 a ja nie lubie cwaniaków krzyczących dookła HWDP... a jak przyjdzie co do czego to się chowają pod sukienkę mamusi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: konfidentów nie brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:48 A ja kur.wa nie moge patrzec na tych co wypisuja te kretynskie ZKS King albo Tylko Resovia, kur-wa podniecacie sie III i IV ligą pajace i sracie na własne miasto. A wiecie debile z "KRN" jak jest południe po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: konfidentów nie brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:56 gdybym wiedział to napewno bym gościa podkośił no chyba że był by moim znajomym to inna sprawa. ale tak to czemu nie można to zrobić anonimowo i kasa wpadnie. uczciwie zarobiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: konfidentów nie brakuje IP: *.res.pl 29.05.06, 22:58 dlaczego "inna sprawa"?? jak to jest znajomy to to już nie jest wykroczenie?? a co w sytuacji jak cio znajomy dom okradnie?? "przecież to coś innego bo to mój znajomy"... bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | ACAB | HWDP | Re: konfidentów nie brakuje IP: 81.15.189.* 29.05.06, 22:57 Gość portalu: ja napisał(a): > a ja nie lubie cwaniaków krzyczących dookła HWDP... a jak przyjdzie co do czego > to się chowają pod sukienkę mamusi :D ja też takich nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: konfidentów nie brakuje IP: *.res.pl 29.05.06, 22:58 a podpis to co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | ACAB | HWDP | Re: konfidentów nie brakuje IP: 81.15.189.* 29.05.06, 23:01 Gość portalu: ja napisał(a): > a podpis to co?? sukienka twojej mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: konfidentów nie brakuje IP: *.res.pl 29.05.06, 23:03 no... jak już sobie poużywałeś to biegiem do łóżeczka... tylko pamiętaj: ręce na kołdrę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: konfidentów nie brakuje IP: 81.15.189.* 29.05.06, 23:12 Gość portalu: ja napisał(a): > no... jak już sobie poużywałeś to biegiem do łóżeczka... tylko pamiętaj: ręce n > a > kołdrę!! dobrze mamusiu , tylko na przyszłość zakładaj dłuższą spódniczkę ... i nie myl forum z czatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: konfidentów nie brakuje IP: *.res.pl 29.05.06, 23:21 dobrze synku.. a jutro będzie pomidorowa z ryżem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondo z fontanną Re: konfidentów nie brakuje IP: 81.15.189.* 29.05.06, 23:03 jutro zgłosi sie z 500 osób i panowie prezydenci zbankrutują ... albo dadzą 1000 do podziału buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: konfidentów nie brakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:14 tak jasne nowy asfalt ci przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_haine Re: Jak dopaść wandala? IP: *.mysmart.ie 29.05.06, 23:26 hehe.. za 1000 zlotych sprzedalbys wlasna rodzine.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awin Re: Jak dopaść wandala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:29 widziałem złodzieja jak wyłamwał drzwi, telefon alarmowy 997 był długi czas zajęty. zrezygnowałem z fona. Krzyknąłem i facet uciekł! Kto ma łapać złodziei, ja na wózku inwalidzkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahahahaha Re: Jak dopaść wandala? IP: *.man.rsk.pl 30.05.06, 18:22 Super wypowiedź, krzyknął i po bólu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Jak dopaść wandala? IP: 81.15.189.* 29.05.06, 23:55 tęp sie sam tepaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianka* Re: Jak dopaść wandala? IP: *.68.88.208.ustrzyki88.tnp.pl 30.05.06, 09:31 A w Rzeszowie nie ma kamer?Mnie się wydawało że w okolicach 3 Maja przynajmniej jakies są....moze te "bankowe" cos widziały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Jak dopaść wandala? IP: 195.205.38.* 30.05.06, 09:34 Jak bym kogoś takiego przyuważył to od razu dzwonię na Policję a tak poza tym złapanym powinni obicnać kciuki wtedy niech spróbują coś nabazgrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Jak dopaść wandala? IP: *.mysmart.ie 30.05.06, 13:36 hahaha,,, kciukiem sie nie maluje... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawel brawo pawel , gratuluje zdrowego podejscia IP: 81.15.189.* 30.05.06, 16:17 Gość portalu: Pawel napisał(a): > złapanym powinni obicnać kciuki wtedy niech spróbują coś nabazgrać... taaak , a kraje arabskie "zaryć atomówką" bo tam żyją sami "dzicy" ludzie .. idąc dalej twoim tokiem myślenia stwierdzam ,że takim kretynom jak ty powinno sie odrazu ucinać całą ręke , aby nie wypisywali głupot przy pomoicy internetu ... a może odrazu unicestwić całą populacje ludzką , bo przecież przyczynia się ona do całego zła na tej planecie , zaśmieca i totalnie degraduje ją , a nawet wysyła tony złomu w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intima_29 Co za poświęcenie! IP: *.ae.krakow.pl 30.05.06, 09:53 "Pieniądze na nagrodę będą pochodziły z wynagrodzenia mojego i moich trzech zastępców"... to naprawdę "wielkie" poświęcenie, zwłaszcza, że pan Ferenc zarabia kilka tysięcy... cóż za gest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Jak dopaść wandala? IP: *.krak.tke.pl 30.05.06, 10:08 tego taka można rozczytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: Jak dopaść wandala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:16 ty byś nie dał ani złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdr0600 rozszyfrowałem tego taga !!! IP: 81.15.189.* 30.05.06, 16:19 ... tam jest napisane "tadeusz ferenc elo rap" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja chcę 1000zł Re: rozszyfrowałem tego taga !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:13 napewno go ktoś sypnie:))) macie namiary na gościa. pisać chętnie zgarnę kase. Jeśli chodzi o zemstę to też sobie poradzę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnfosgnosrgns Re: rozszyfrowałem tego taga !!! IP: 217.153.194.* 30.05.06, 20:39 na 1000-lecia jest pełno takich pajaców. Jedna grupka skupiona wokół wieżowców na sienkiewicza (najczęsciej gromadzą się przy pobliskim przedszkolu) a druga grupka przesiaduje w okolicach siemieńskiego 17a lub w przyrwie (czy jak ta gnojówka się nazywa). Są to najczęsciej gó..arze kilkunastoletni, większość z rodzin patologicznych, mieszkają na terenie całego osiedla. Często zabawiają się w ten sposób, że coś niszczą lub bawią się w graficiarzy, czasami zdarzają im się poważniejsze rzeczy takie jak drobne kradzieze, napady i pobicia lub zniszczenie komus auta. Zamknąć ich można chociazby za sprzedawanie i posiadanie narkotyków (uwalają się praktycznie co dzień). Jak się coś dzieje to policja oczywiscie pojawia się i chwilę im zejdzie zanim wytoczą się z radiowaozu więc za ten czas wszyscy dawno pouciekają. Ale jak zwykle w tym kraju zeby ktoś się za coś wziął to muszą to dopiero w tv pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: rozszyfrowałem tego taga !!! IP: 62.93.41.* 30.05.06, 20:46 <Gość: ps 29.05.06, 22:13 <(...)"Brawo Tadek, widać że Ci zależy na dobrze Rzeszowa, a nie własnego interesu." trzeba pamiętać że wybory samorządowe juz na jesieni :P ale Tadek trzymaj tak dalej ! PS zrób coś z ulicą Dębicką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elczupakabra Re: Jak dopaść wandala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:36 hehehhehhe heheheheee heeheheheeh hehhehe he he he Ferenc Bucu Odpowiedz Link Zgłoś