Gość: goska IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 21:50 A jak opinie na temat Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy? Co sie dzialo wtedy w Lezajsku?Napiszcie! :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mpiotrek Re: wosp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:08 Niestety bylem zmuszony spedzic tą niedzielę w Krakowie, więc nie bardzo wiem co się działo, ale mogę napisaco było w planie: " XI FINAŁ WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY 12 STYCZNIA 2003 MCK LEŻAJSK 08.00 - 20.00 - uliczna zbiórka pieniężna prowadzona przez wolantariuszy z leżajskich szkół podstawowych, gimnazjum i szkół średnich 14.00 - koncert w sali środowiskowej MCK, występy wokalistów i zespołów tanecznych działających przy MCK, Gimnazjum Miejskim, SP nr 3 oraz Gimnazjum w Brzózie Królewskiej 16.00 - 22.00 - koncert zespołów muzycznych na scenie przed MCK: występują: ORKIESTRA DĘTA - GOK KURYŁÓWKA, SILENCE, JEZIORO JELENI, PARADISE, BeZet, OUTSIDER BLUES, MAGNIFICAT I INNI 20.00 - "ŚWIATEŁKO DO NIEBA" POKAZ SZTUCZNYCH OGNI W TRAKCIE KONCERTÓW: - aukcja gadżetów WOŚP - wystawa i aukcja fotografii Klubu "Optikos" oraz prac Klubu Plastyka "Słoneczni" - licytacja wypieków leżajskich cukierników - rozsztrzygnięcie loterii fantowej. " To było w planie (zwinąłem afisz :), ale jak się ludzie bawili tego nie mogę powiedzieć, byćmoże coś powiedzieli o Leżajsku w TVP Rzeszów ( zeszłym roku wpadła podczas konceru ekipa telewizji!!!)i napisali w "Nowinach" i "Super Nowościach"... Moze się ktoś wypowie, kto uczestniczył w tej imprezie??? Odpowiedz Link Zgłoś