Gość: Kamil IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 14:47 Nie mogę znaleźć opinii dotyczących tego hotelu, w ofercie Orbisu sprawia przyjemne wrażenie. Czy ktoś w nim był i może podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djerba Re: Hotel Intercontinental - Sharm El Sheikh 19.05.05, 18:41 Wróciłam z Intercontinental w Hurghadzie-dla mnie rewelacja,ale ja należę do spokojnych osób(2 lampki wina do kolacji,łagodna muzyka,cisza) Odpowiedz Link Zgłoś
djerba Re: Hotel Intercontinental - Sharm El Sheikh 19.05.05, 18:42 W dzień siatkówka plażowa, waterpolo,gimnastyka,wieczorem b.dobra muzyka na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Prośba do Djerby 19.05.05, 20:00 Założyłaś wątek o tym hotelu na forum Egipt-hotele. Niestety nie napisałaś w tytule w jakim mieście znajduje się ten hotel, ani ilości gwiazdek. Załóż jeszcze raz ten wątek podając w nazwie te 2 brakujące informacje, a ja stary skasuję. Wiele osób kieruje się w swych poszukiwaniach nazwą miasta lub ilością gwiazdek, więc byłoby to dla nich przydatne. Z góry dziękuje. PC_Maniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djerba Re: Prośba do Djerby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:09 wedle życzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djerba Re: Prośba do Djerby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:23 Hotel w kategorii egipskiej delux.W katalogu Alfastar 5* w tui 4,5 * Ok. 300 pokoi,nasz(bez załatwiania) powierzchnia tyć powyżej 30 m ,loggia ok.8 metrów,cisza(towarzystwo pragnące wypoczynku w ciszy i spokoju i było to mozliwe pomimo obecności dzieci). Wszystkie pokoje zwrócone w strone morza. Ogród czyli zieleń,gaj palmowy na plaży więc albo słońce ,albo cień(co kto woli). Dla ciała:siatkówka plażowa, waterpolo, aerobik w wodzie,poranna gimnastyka,szkółka jeżdziecka-głównie dzieci,animatorki dla dzieci (wielojęzyczne). Na terenie hotelu kilka restauracji/barów. Dla ducha:durzo wolnych przestrzeni,wewnętrzne dziedzińce z zielenią,wieczorna muzyka na żywo (mozna tańczyć, nie przeszkadza w rozmowie). Klienci: ok.65% Rosjanie ,następnie Niemcy, Francuzi i pojedyncze pary z Polski (my),Japoni, Włoch ,chyba Arabii Saudyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Prośba do Djerby 19.05.05, 21:55 Wątek wykasowany, możesz stworzyć nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djerba Re: Prośba do Djerby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:57 no teraz przeczytałam co napisałam i o zgrozo BŁĄD ortograficzny!!!!Jeśli ktos to czyta to bardzo,bardzo przepraszam(po prostu w pracy należy mysleć o pracy a nie bawic sie komputerem bo potem zostaje tylko wstyd... :-( ) Odpowiedz Link Zgłoś