Gość: krtek IP: *.zwm.osi.pl 19.05.05, 15:30 Czy są jakieś konsekwencje gdy nie pójdzie się na przedmiot dodatkowy wyznaczony w deklaracji ?? matura jest zdana, 0% wpisac nie mogą ... no własnie? to co mogą mi zrobić? :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiem wiem IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:32 moga ci naskoczyc!!! zadny konsekwencji nie ponosisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krtek Re: wiem IP: *.zwm.osi.pl 19.05.05, 15:42 To sprawdzone info? zależy mi na takim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:32 wpiszą ci 0%... na pewno... nie było cie = nic nie rozwiazane takie oto konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krtek Re: Pytanie IP: *.zwm.osi.pl 19.05.05, 15:35 ale z rozszerzeniem jest tak że jeśli nie dotkniesz akrusza nie mają prawa ci wpisać 0%. Podstawy praktycznie tez nei rusze więc... prosze o pewne odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:38 skoro jest to przedmiot dodatkowy to arkusz rozszerzony musiał by być napisany... wiec to juz jest jak dotkniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krtek Re: Pytanie IP: *.zwm.osi.pl 19.05.05, 15:42 Ale mam na mysli sytuacje w której nie napisze ani podstawy ani rozszerzenia. Nie byłoby mnie wcale na egzaminie. bez jakiegos wiekszego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:44 no mi też o to chodzi. normalnie jakbyś był/-a to byś pisał/-a 2 poziomy... a że cie nie ma to z dwóch masz 0%... to chyba proste? Odpowiedz Link Zgłoś