Gość: geronimo IP: *.blue-net.com.pl 23.06.06, 17:54 pokażmy jak duzym poparciem cieszy sie ta inwestycja wśród mieszkańców!!!! kto jest za niech zostawi swoj ślad... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: Cushman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:36 a dostanę kufel z piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arna Re: Cushman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:50 ja też za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Cushman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 19:07 Jestem za ale przeciwko nim; (muszą oni być systematycznie promowani - aż do wyborów !!!) Radni PiS: 1. Antoni Dudek 2. Władysław Kaczmarzyk 3.Jacek Kiczek 4. Antoni Kopaczewski 5. Cecylia Kotowicz 6. Marek Strączek 7. Waldemar Szumny 8. Ludwik Szyszka 9. Robert Kultys 10. Jacek Gołubowicz Radni LPR: 1. Janina Błażej 2. Elżbieta Dzierżak 3. Andrzej Szypuła 4. Janusz Ramski 5. Ryszard Piekło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Cushman IP: *.rzeszow.mm.pl 23.06.06, 20:00 JESTEM ZA ......... SPRAWA WRACA NA SESJE RADY MIASTA WE WTOREK ,, PROPONUJE SIE TAM WYBRAC I JAKOS WPLYNAC NA DECYZJE BY SPRAWA WRESZCIE RUSZYLA ,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: Cushman IP: *.blue-net.com.pl 23.06.06, 23:22 jestem za....ale we wtorek niestety nie ma mnie w Rzeszowie;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Cushman IP: *.krakow.pl / *.prnet.pl 24.06.06, 00:59 musi powstac poprstu musi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciw pis Re: Cushman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:19 za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Na kuj mi ten Cushman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:02 Wyście totalnie ocipieli z tym cushmanem - nie dośc że kretyńska nazwa jak na polskie warunki to i korzyść z tej inwestycji dla Rz-wa wydaje się iluzoryczny. oprócz oczywiście zapchania dziury w sródmieściu. Ciekawe że tak tematy jak wypieprzenie wojska z centrum miasta czy wyprowadzenie sądu z zamku nie budżą takich emocji. Coś mi się wydaje że większość postów za cusmanem to głosy na zlecenie - nowa forma lobbingu a nie rzeczywiśte opinie mieszkańców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Na kuj mi ten Cushman IP: 82.177.98.* 24.06.06, 15:15 cushamn to nazwa firmy a nie obiektu sieroto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee kjuśman to kjuśman tamto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:28 A posty na zlecenie, udające głosy "opini publicznej" mnożą sie oj mnożą - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Re: kjuśman to kjuśman tamto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:39 piszę na zlecenie; he he he jestem za !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: kjuśman to kjuśman tamto IP: *.rzeszow.mm.pl 24.06.06, 21:03 Również pisze na zlecenie ......... idioci, moze zamiast wypisywac tutaj nazwiska tych osob ktore zablokowaly inwestycje rozwiesic plakaty na miescie, niech kazdy wie kto jest zdrajcą!!! miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek niejadek Re: Cushman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 09:23 A mi kazał się wpisać Tadek - jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {}{}{}{}{}{}{}{}{} Re: Cushman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:12 Mi kazała tu napisać słowo TAK moja babcia, tylko nie kazała mi o tym mówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Cushmanowe brednie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:19 nie rozumiem tej fascynacji tym czego u nas nie ma nie wiadomo czy powstanie. Wszystko to wygląda na onanizowanie się tematem przez wielonikowego mianiak-internetowego erotomana walikonika :))))) Odpowiedz Link Zgłoś