Dodaj do ulubionych

Nie będzie przepraszał

IP: *.ghnet.pl 30.10.06, 20:45
Za nasze pieniądze dorośli bawią się jak dzieci!SB była legalną firmą i
musiała mieć TW.Czy za kilkanaście lat też będziemy inkryminować
współpracowników np.ABW?Każda władza potrzebuje informacji.Czas już skończyć
z tą lustracją,IPN,archiwami itp.Spalić to i będzie spokój a tak wszyscy na
wszystkich wilkiem patrzą!
Obserwuj wątek
    • Gość: szyderca przez łzy Ub PZPR SB itd aniołki IP: *.dnet.pl 30.10.06, 22:07
      w prl nikt nikogo nie zabijał nie gnębił nie pałował nie więził nie głodził nie
      niszczył nie okradał a jezeli juz do tego dochodziło to jest winna solidarność
      to solidarość była pachołkami MOskwy. Ludzie!!!! tak mnie uczyli za czasów
      kiedy u władzy byli postkomuniści co błędnie mnie uczyli przecież ten koleś TW
      SB to on słuzył demokracji ,wolności słowa, religii, pokojowi ON przecież był
      jest OK kolo pożądny oddany POLsce On naprawde kochał swoich kolegów z
      solidarności ___ciśnie mi się teraz do ust KUR..a co za kraj przestepcy z
      czassów prl stają się mędrcami
      • Gość: ds16 Re: Ub PZPR SB itd aniołki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:43
        Kaczyńscy naprawdę nie stanowili w tamtych czasach o obliczu Solidarności, nie
        piszmy historii na nowo.
    • Gość: wn Nieścisłości!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:46
      Pan Lisowicz nie wymienił nazwisk owych pięciu osób u których znajduje się w
      teczkach - wymienił dwie zupełnie inne, które jego nazwiska ani pseudonimu w
      swojej teczce nie miały. Owych pięciu osób nie zna, nie widział. Wymienił dwie
      zupelnie inne, ktore witał prymas na pogrzebie Popiełuszki. Podpisał
      zobowiązanie po ponad 12 godzinach przesłuchania w czasie którego miał 40
      stopni gorączki, był bity, kilkakrotnie wybudzany i nie miał świadomości swoich
      czynów. Nigdy na nikogo świadomie nie doniósł, nie chciał nikogo skrzywdzić,
      nie przyjął zadnych pieniędzy!!! Dziennikarze!! RZETELNOŚĆ!!!!!!
      • Gość: hermenegilda007 Re: Nieścisłości!!! IP: 81.15.189.* 31.10.06, 10:50
        kolego(koleżanko) , zdecyduj sie czego chcesz : albo dziennikarze albo rzetelność.
        Uczciwość w tym zawodzie jest rzadkościa , a koniunkturalizm NORMĄ
        • Gość: wn Re: Nieścisłości!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:02
          I z tym nie mogę się pogodzić! Nierzetelne informacje niszczą tego człowieka,
          który już dużo przeszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka