Dodaj do ulubionych

Holowko znikający

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:57
Znowu uciekł wątek o niezastąpionym człoqwieku.Wszędzie go pełno ostatnio się
reklamuje w telewizji.Tylko nie mogę nadążyć, bo nie wiem czy facecik chce
robić coś dla Rzeszowa czy Czudca czy Świlczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: Holowko znikający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:07
      ten facecik chce zrobic tylko cos dla siebie
      • Gość: Życzliwy Re: Holowko znikający IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 02.11.06, 20:21
        Pokażcie mi takiego co nie robi dla siebie.
        • Gość: gość Re: Holowko znikający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 07:04
          Za dużo byś chciał żeby ci pokazać. Każdy odpowiada za siebie.
          • Gość: jojo Re: Holowko znikający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:15
            o jak długo ten temat się utrzymuje czyz by już nie chciano wyżucac tych postow
            • huskyman Re: Holowko znikający 04.11.06, 22:19
              "Wyrzucać" jak już coś ;)
              • Gość: dociekliwy Re: Holowko znikający IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 04.11.06, 23:57
                Czy to jakaś ważna osoba, bo bez przerwy jest na forum?
                • Gość: WAZNA OSOBA Re: Holowko znikający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:53
                  to jest bardzo wazna osoba, choc ostatnio z jej upowaznienia działa taki
                  dziwny człówieczek o urodzie rumuna i pokazuje wszedzie upoważnienie wydane mu
                  przez tego waznego człowieka

chcecie wiedzieć kim ten powiernik , odużej sprawności fizycznej jest?
                  • Gość: dociekliwy Re: Holowko znikający IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 05.11.06, 22:01
                    Oczywiście. To ciekawe.
                    • Gość: dodo Re: Holowko znikający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:24
                      a gdzie pan jest panieH....... dlaczego tak daleko ucieka pan od osób które
                      pana k......
                      chodziaz wczorajsze kwiaty. no bo ja wiem?
                      a czy żona wie o nich?
                      • Gość: gość Re: Holowko znikający IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 09.11.06, 22:37
                        Dodo,naucz się pisać, a p[otem dyskutuj.
                        • Gość: gość Re: Holowko znikający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:02
                          Własnie Holowko nie zniknął tylko lata do kochanicy z gimnazjum z kwaiatami. A
                          że facecik jest bardzo kochliwy to wynika nawet z jego ulotki wyborczej.
                          Pisze że kocha Rzeszów. No to kocha Rzeszów, czy Świlczę chyba, że przyłączy ja
                          do Rzeszowa i będzie miał razem jak nazwa jego partii.
                          A jego program to woła o pomstę
                          - bedzie szkoły otwierał dla młodzieży ( a są zamknięte?, pewnie w Czudcu)
                          - wspierał innowacyjność w oświacie rzeszowskiej (a zapomniał o Świlczy)
                          - będzie poszerzał Rzeszów ( pewnie o Świlczę)
                          • Gość: gość Re: Holowko znikający IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 10.11.06, 17:01
                            A co Świlcza się tak boi, a może kto???
                          • Gość: BOGDAN Pł. Re: Holowko znikający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:41
                            zostawcie faceta w spokoju, to że nawet ma kogos na boku, to co?
                            ostatnio ma dobrą farsę i nawet do mnie inaczej się uśmiechał- nie wolno mu?
                      • Gość: zorientowany Re: Holowko znikający IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 16.11.06, 17:13
                        Żal Panu, Panie dodo, kup Pan kwiaty też.
    • Gość: zbysio Re: Holowko znikający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:00
      Zbyho nic o tobie po wyborach nie słychac, gdzie jesteś?
      Czy mogę ci pogratulować wygranej na Wójta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka