takapl 19.11.06, 18:25 www.resinet.pl/index.php?option=content&task=view&id=2519&Itemid= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bob Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:41 niech dopi---oli panu z graffiki, który nawet parkingu nie zrobił syf i mogiła w tej graffice, szczególnie na parkingu !!!!!!! DNO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takapl Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? 19.11.06, 18:49 w grafice fajna fontanna :]:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eidżent smiff Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:02 a dlaczego tylko milenjum hol a nie hol of dze juniwers? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:06 może wreszcie zrobili by coś w tym stylu...:), a nie wersja mini jak w Graffice;p pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Manufaktura29.jpg pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Manufaktura18.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamil Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.intertele.pl 19.11.06, 23:33 Szczerze to napisze, że Graffica wcale nie jest obecnie taka zła jak piszecie. Są sklepy w których można coś wreszcie kupić choćby DUKA czy H&M. Wizualnie w miare też galeria wygląda - fajna fontanna, rónież dobry pomysł zae stylem prasowo-drukarskim(jeden minus to napis na jednej ze ścian Le Figar, nie słyszałem o takiej gazecie. Słyszałem za to o francuskim Le Figaro). Minusem może być również parking ponieważ jest mało miejsca. Jenak uważam, że jak na Rzeszów to Podkulski zrobił dobrą robotę. Natomiast Ci którzy krytykóją non stop galerie niech pojadą do Krakowa czy Warszawy lub Łodzi i zrobią zakupy w porządnych sklepach. Jeansy nie będą kosztować 250 zł tylko np. 1000 zł itd. więc mogłyby te osoby pomyśleć, że Rzeszów to miasto ubogich ludzi i w głónej mierze ludzi wywodzących się ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? 20.11.06, 07:35 Zdarz mi się robić zakupy w galeriach w Wawie i Krakowie. Oświeć mnie jakie to dzinsy kosztują tam 1000 zł...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: 84.38.160.* 20.11.06, 08:12 jest troche lepiej niz przedtem. ale goraco jest tak jak było. generalnie pan inwestor idzie jak zwykle na latwizne. milleniumhall to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: 195.205.44.* 20.11.06, 15:03 des4 napisał: > Zdarz mi się robić zakupy w galeriach w Wawie i Krakowie. Oświeć mnie jakie to > dzinsy kosztują tam 1000 zł...? Pepe Jeans (Galeria Kazimierz w Krakowie) Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? 20.11.06, 12:42 Millenium Hall może stać się symbolem Rzeszowa. Jeden z dawnych symboli, hotel Rzeszów wlaśnie jest powoli rozbierany :) Czasy się zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:43 mix - trzeba isc do odpowiedniego sklepu a nie do H&M czy NY gdzie ciuchy sa tanie jak na bazarze . w krakowie widziałem na rynku spodnie po 1000-1200zł. a co do Grafiki - w srodku o wiele lepiej wiadomo - ale beznadziejnie ciasno i duszno ;/ mało miejsca - jak bedzie MH grafika bedzie małym , lokalnym centrum a co do H&M tragiedia - jesce takieg sklepu tej sieci nie widziałem , dla facetów niema zadnych ciuchów prawie - i rzeczy troche stare ... i wybrów rozmiarów beznadziejny ( spodnie 2 rozmiary tylko ,... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamil Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.intertele.pl 20.11.06, 22:00 do des4 np. Pepe Jeans są drogimi dżinsami np. byle jaka szmata Lacoste kosztuje dużo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze lee,itd szmaty Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:04 nie podniecajcie sie ludzie spodniami takimi jak Lee , Wrangle , Levi`s , itd bo to zwykłe szmaty - w usa takie kosztuje 15-20$ i kazdy w tym do roboty na budowe chodzi itd , a do Koscioła jak w Takich pojdziesz to najgorsza wiocha i biedaki tak chodza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: 84.38.160.* 20.11.06, 23:10 no to ja biedak i wiocha jestem. ;) żadko moge sobie pozwolilc na spodnie za 200 zl. z reszta spodnie kupuje raz na rok. moze nie szata zdobi czlowieka....a moze to nie jest najwazniesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamil Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.intertele.pl 21.11.06, 00:20 Levis, Wrangler, Lee to wcale nie szmaty. Co do Stanów Zjednoczonych to tam 80% ludzi nie wie na jakim kontynencie jest Polska i to jest dla mnie wiocha :-). PS. Ty pewnie ubierasz się w Les Galeries Lafayette w Paryżu lub butikach Rzymu czy Mediolanu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? 21.11.06, 09:31 Pepe...320 zł w Warszawie w Promenadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:16 pozostałe centra handlowe - Plaza czy Agora niestety świecą teraz mustakami....:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:19 Jak na taką wiochę, to i tak nieźle się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? 21.11.06, 17:26 piszecie że Galeria Grafika to wiocha itd a daje głowe że większość z Was już tam była Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? 21.11.06, 17:26 ja byłem i to kilka razy i dobrze sie z tym czuej jako wieśniak ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjh Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:42 raczej tylko Agora bo w Plazie jest dość dużo kupujących, Reduta też ma swoich wielbicieli i nawet nasza najstarsze centrum Rejtan nadal działa jak widać. Europa też jest nieśmiertelna. Umiera tylko chyba Ameryka - kiedyś to było coś pierwsze ruchome schody w Rzeszowie:) hehe bo teraz już takowe są w 6 centrach handlowych i nikogo już to nie podnieca…. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: millenium hall ... co o tym myslicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:32 nie mowie ze wiesniaki chodza do Grafiki - tylko chodzi mi o spodnie , ludzi ze wsi nie obrazam bo wielu z nich jest madrzejszych od tych z miasta . a Powiedz mi Co z tego ze oni nie widza gdzie Lezy Polska - do czego im to potrzebne - ty (my) wiemy wiele rzeczy ze szkoły , i co z tego masz ? grafika teraz lepsza o wiele , ale z MH nie bedzie miała szans - spodnie za 200zł ? to duzo ? Wrangle nie kupisz za 200 zł nowych :X wczoraj kupiłem w grafice za 279zł meskie ;x Odpowiedz Link Zgłoś