franzmaurer 14.04.04, 22:52 Może mnie ktoś uświadomić po co "Schell Schnell" Rutkowski pojechał do Iraku. bom nie oglądał od początku? Na popijawę jaką czy po coś bardziej konkretnego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Turysta Rutkowski ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 06:56 sadama łapać, a złapał tylko rolandy Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Turysta Rutkowski ;) 15.04.04, 08:25 yes, yes, kris mój idol jesssss ! gdyby nie on to pewno koalicja nie odniosła by sukcesu a znalezionym złomem w lesie jakieś dziecko by sie skaleczyło. widziałem tylko zajawkę i to mi wystarczy. ten facet jest głupszy niż posłanki błochowiak z hojarską razem wzięte. nadawał by się jak nic jako kolejny główny bohater do kultowego obrazu pt fala zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Turysta Rutkowski ;) 15.04.04, 11:58 Gość portalu: kibic napisał(a): > sadama łapać, a złapał tylko rolandy to i tak dobrze, że nie hemoroidy ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Turysta Rutkowski ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 10:43 jak to po co, znalezc bombe w rowie;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Turysta Rutkowski ;) IP: *.pl / *.pl 15.04.04, 11:53 Ale kto go tam wysyłał i po co? Ten jego program , pożal sie Boże, bo Kris to nawet po angielsku nie mówi, to jedna wielka reklama jego nieudolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Turysta Rutkowski ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 17:51 jak to kto tefałen, dobrze ze nie "za moje";-D Odpowiedz Link Zgłoś
sajkovski Re: Turysta Rutkowski ;) 15.04.04, 23:36 Wiem że pomyśłicie że to ściema ale znam kolesia który pracuje u Rutkowskiego i kiedyś odwoził z imprezy od niego panią Frytkę (tą z Big Brothera i Baru), kompletnie schlaną i naćpaną amfą. To tak btw Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Turysta Rutkowski ;) 16.04.04, 00:18 sajkovski napisał: > Wiem że pomyśłicie że to ściema ale znam kolesia który pracuje u Rutkowskiego > i kiedyś odwoził z imprezy od niego panią Frytkę To Krzych nie zafundował jej noclegu ze śniadaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Turysta Rutkowski ;) 16.04.04, 08:37 hłe hłe hłe, moze krisowi interes nie teges i dlatego frytka wyjechała a on zawsze nosi spluwę i robi za twardziela. cytując shreka: myślisz że facet ma jakiś kompleks? "Nie wierzę w istnienie spiskowej teorii dziejów,ale to nie znaczy, że nie istnieja spiski". Odpowiedz Link Zgłoś