Dodaj do ulubionych

kredyt studencki

IP: *.dnet.pl 10.12.06, 01:25
W jakim banku najlepiej wziac kredyt studencki? Nie wiem kto to wymyślił żeby
wypłata była dopiero w kwietniu z wyrównaniem od paźdźiernika :( Jakie macie
doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: kredyt studencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:54
      Jesli nadal są tak korzystne warunki spłaty to naprawde warto, wiele osob go
      bierze ,a nie przejada... wtedy opłaca sie tym bardziej, mozna cos odłożyć,
      pomnożyć, zawsze coś...
      • Gość: J23 Re: kredyt studencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:14
        Ja go niestety przejadłem, ale cóż na studiach sie nie przelewa:).
        Nie było kaski, wieć kredyt poszedł na różne rzeczy(nie tylko materiały naukowe)
        Teraz po paru latach człowiek żałuje bo trzeba go spłacać, rata wynosi około
        220 zł a bank BPH nie toreluje żadnych opuźnień, spóznieni kilkudniowe wiąże
        się z wysłaniem pisma przez bank z informacją, że rata nie została wpłacona
        oraz że koszt upomnienia wynosi 15 lub 20 zł(dokładnie nie pamiętam. Co więcej
        spóźnienie mięsięczne w spłacie wiąże się z wysłaniem dodatkowo trzech pism do
        wierzycieli z informacją(koszt rośnie o kolejne kilkadziesiąt złotych).
        Drugi raz bym sie na kredyt nie zdecydował, chyba że ktoś rzeczywiści zamierza
        wszystko odkładać i lokować w jakimś funduszu pięniężnym bo wtedy naprawde
        można przez te pare lat zarobic.
        Natomiast jeśli ktoś vhce wziąśc go tylko na tak zwane :przejedzenie" to
        szczerze odra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka