Gość: student IP: *.dnet.pl 10.12.06, 01:25 W jakim banku najlepiej wziac kredyt studencki? Nie wiem kto to wymyślił żeby wypłata była dopiero w kwietniu z wyrównaniem od paźdźiernika :( Jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds16 Re: kredyt studencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:54 Jesli nadal są tak korzystne warunki spłaty to naprawde warto, wiele osob go bierze ,a nie przejada... wtedy opłaca sie tym bardziej, mozna cos odłożyć, pomnożyć, zawsze coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: kredyt studencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:14 Ja go niestety przejadłem, ale cóż na studiach sie nie przelewa:). Nie było kaski, wieć kredyt poszedł na różne rzeczy(nie tylko materiały naukowe) Teraz po paru latach człowiek żałuje bo trzeba go spłacać, rata wynosi około 220 zł a bank BPH nie toreluje żadnych opuźnień, spóznieni kilkudniowe wiąże się z wysłaniem pisma przez bank z informacją, że rata nie została wpłacona oraz że koszt upomnienia wynosi 15 lub 20 zł(dokładnie nie pamiętam. Co więcej spóźnienie mięsięczne w spłacie wiąże się z wysłaniem dodatkowo trzech pism do wierzycieli z informacją(koszt rośnie o kolejne kilkadziesiąt złotych). Drugi raz bym sie na kredyt nie zdecydował, chyba że ktoś rzeczywiści zamierza wszystko odkładać i lokować w jakimś funduszu pięniężnym bo wtedy naprawde można przez te pare lat zarobic. Natomiast jeśli ktoś vhce wziąśc go tylko na tak zwane :przejedzenie" to szczerze odra Odpowiedz Link Zgłoś