Dodaj do ulubionych

PiSowski rząd zablokował miasto

19.12.06, 13:53
No to mamy decyzję w sprawie poszerzenia miasta - jest ona niestety NEGATYWNA.
Najlepsze jest to, że decyzja była podjęta już 7 grudnia i nikt nie raczył
powiadomić ani władz, ani mieszkańców.
W końcu trzeba im pokazać co o nich i ich rządzie myślimy. Wyjdźmy na ulicę!
Niech nie myślą, że mogą robić co chcą, że nie ma na nich mocnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: ElGringo Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: 195.136.36.* 19.12.06, 14:36
      skur*&^%$#@! lepiej niech sie na ulicach miasta nie pokazuaj te (*&^%
      $#!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ja Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.res.pl 19.12.06, 14:39
      nie zdziwiłbym się jakby od dzisiaj w stronę okien biura pis, ale też domów
      lokalnych posłów pis zaczęły latać jajka i puszki z farbą - ot lokalna
      społeczność w ten sposób wyrazi swój stosunek do ich działań...
    • Gość: rzeszowiak Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:45
      Skąd masz tą informację?
    • Gość: J23 Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.dnet.pl 19.12.06, 14:46
      skąd to info?
      • chuck_norris Re: PiSowski rząd zablokował miasto 19.12.06, 15:01
        Z Warszawy niestety.
        • Gość: J23 Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.dnet.pl 19.12.06, 15:24
          Świlcze też? Niemożliwe!
          • Gość: MC Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: 195.136.36.* 19.12.06, 15:30
            w imie tego zeby wykonczyc Ferenca moga nawet wybic pol miasta....to sa p(*&^%$
            s*&^%$#@!!!!
          • Gość: J23 Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.dnet.pl 19.12.06, 15:31
            Chodziło mi o Przybyszówke oczywiście.
    • Gość: J23 Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.dnet.pl 19.12.06, 15:32
      Jeśli to prawda to jest skandal!!!!
      • Gość: piter Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:45
        GŁOSOWALIŚCIE NA PIS TO MACIE. PRZECIEŻ TO WY ICH WYBRALIŚCIE ROK TEMU. TERAZ
        GDY INNE MIASTA BĘDĄ SIĘ ROZWIJAĆ WY BĘDZIECIE SIĘ COFAĆ HEHE. A ZNAJĄC WASZE
        PODKARPACKIE PODEJŚĆIE PRZEJDZIECIE Z TYM ABSURDEM DO PORZĄDKU DZIENNEGO. (TAK
        SAMO JAK Z DAROWIZNĄ PARKINGU W CENTRUM MIASTA). CAŁY KRAJ SIĘ Z TEGO ŚMIEJE.
        MIŁEJ NIEDZIELNEJ MSZY BO KOSCIOŁÓW WAM NA PEWNO NIE ZABRAKNIE. HEHE
        • Gość: km Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 20.12.06, 11:00
          mieszkam na rejtana kolo stat oils w promieniu 10 minut marszu mam 3 kosioly to
          chyba jakas paranoja...mozna by utrzymac jakis dom pomocy za to...
          • Gość: qqq Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:17
            OK, to idziemy na protestacje? jestem ZA
            • Gość: klient Re: PiSowski rząd zablokował miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:27
              Najważniejsza jest budowa Nowej Polski (niekoniecznie w Rzeszowie i tak nas
              popierają ). Niech żyje IV Rzeczpospolita !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka