IP: *.* 15.03.03, 21:45
A moze znajdzie sie ktos z Przemysla?Jak tak to bardzo mi przyjemnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: alabaster Re: Przemysl IP: *.* 15.03.03, 22:59
      Ja mieszkałam ww Przemyslu do stycznia i będę mieszkać od maja. Pozdrawiam obecnie z Krakowa.Monika
      • Gość: jalbert Re: Przemysl IP: *.* 16.03.03, 09:59
        Czesc fajnie ze sie odezwala jakas przemyslanka!Pochodzisz z tamtad,czy tylko sie uczysz?To moje rodzinne miasto,za ktorym bardzo tesknie!Od 8 lat mieszkam we Francji,ale cala moja rodzina jest wlasnie w Przemyslu,ktorego bardzo mi brak i gdzie wracam dwa razy w roku.Napisz cos o sobie. Pozdrawiam
        • Gość: giga28 Re: Przemysl IP: *.* 19.03.03, 07:51
          Cześć ja też jestem z Przemyśla , cieszę się że jest kilka osób...mieszkam na Starym mieście , ciekawe ile jeszcze osób tu zagląda .........
    • Gość: Gosława Re: Przemysl IP: *.* 23.03.03, 13:06
      Zawsze zaglądam na forum podkarpacie ale ostatnio coś się zagapiłam ...Ja mieszkam od prawie roku w Przemyślu i chyba trochę tu jeszcze zostanę...Na razie jestem na etapie poznawania tego miasta...pozdrawiamGosia
    • Gość: kicia2233 Re: Przemysl IP: *.* 27.03.03, 09:13
      Czesc! Ja tez jestem z Przemysla! "trzydziestkapiatka" w czwartym miesiacu:) Czy ktoś znalazl moze w tym miescie sklep "przyjazny" przyszlym mamom? Jak na razie nawet po rajstopy jechalam do Rzeszowa, ale o ciuchach... nie ma mowy !!! Pozdrowienia!
      • ewa2233 Re: Przemysl 13.08.03, 15:00
        Jestem "trzydziestkąszóstką" w dziewiątym miesiącu.
        Rajstopy również kupowałam w Rzeszowie, ale zrobiło się ciepło i nie były mi
        potrzebne :)))
        Z ciuchami STRASZNA BIEDA.
        Ja się poratowałam w LUMPEKSIE za Kamiennym Mostem (przy Centrum Ogrodniczym).
        Wybrałam tam kilka naprawdę świetnych rzeczy (niektóre, nie na
        typowe "ciężarówki", ale po prostu trochę "za duże niż zwykle" :)
        W pracy pytano mnie gdzie kupiłam takie fajne rzeczy dla ciężarnych, bo
        koleżanki mają problemy z takimi zakupami, ale ja milczałam jak zaklęta !
        Od razu moje rzeczy byłyby gorsze !
        W każdym razie w tym Lumpeksie jest tanio, a w związku z tym łatwiej wydac parę
        złotych na parę miesięcy, niż kupować za "stówki" :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka