Gość: mila IP: *.165.unknown.vectranet.pl 18.01.07, 09:34 Może ktoś się orientuje jak wygląda budowa nowych bloków w Rzeszowie przez tą spółdzielnie ,tzn czy wywiązują się z terminów ,nie podnoszą cen itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: SMLW na Rejtana IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 18.01.07, 09:39 Odradzam, bloki wybudowane przez nich mają tak cienkie ściany że jak sąsiad z góry coś spokojnie mówi to ty możesz rozumieć poszczególne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: SMLW na Rejtana 18.01.07, 09:41 teraz grube sciany to tylko w bardzo starym budownictwie spotkac możesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SMLW na Rejtana IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 18.01.07, 09:45 Haha dobre, bloki SMLW na Paderewskiego (wielka płyta) są jakby w ogóle nie miały ścian. Słychać WSZYSTKO. Ktoś przejdzie po podłodze u siebie i słyszysz, ktoś coś powie i słyszysz. W nowym budownictwie są o wiele grubsze ściany. I co z tego że są ocieplone, jak to w środku wygląda - 10 mieszkań na klatce? Numeracja bez sensu typu od 1 do 13, potem od 24 do 31, od 44 do 55 itd. Na klatce roznosi się hałas jak cholera, podwórko zaniedbane, chodniki takie że się wywalić można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: SMLW na Rejtana IP: 195.136.36.* 18.01.07, 15:15 co ty pierniczysz glupoty?o jakim osiedlu paderewskiego piszesz?chyba zyjemy na dwoch roznych os paderewskiego.to osiedle to rzeszowski manhattan.mieszkania swietne duze nawet po 90m2, utrzymanie zimowe super, trawniki koszone, chodniczki wyasfaltowane, cisza spokoj, fajni ludzie, malo jakichs specjalnych ekscesow chyba ze holota z naprzeciwka ze slamsow przylezie na goscinne wystepy burdel robic.dlaczego manhattan?bo wszedzie blisko, mozna kupic cokolwiek chcesz idac na nogach, czy to market czy galeria czy salon samochodowy, cena tych mieszkan w tym osiedlu dochodzi do 4tys/m2 a schodza zanim sie jeszcze okaze ze sa do sprzedania... cos jeszcze chcesz powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: SMLW na Rejtana IP: 212.38.200.* 18.01.07, 15:42 Manchatan to jest na osiedlu SM PROJEKTANT!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: SMLW na Rejtana IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 18.01.07, 17:29 do nauki chlopcze geografii i ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: SMLW na Rejtana 18.01.07, 09:40 wystarczy się przejechac na tą ulicę, wszystkie bloki objęte tą aministracją sa odnowione, ocieplone i otynkowane, plac zabaw odnawiany co jakiś czas, trawniki utrzymane w porządku, w porównaniu do innych osiedli uważam że rejtana wygląda całkiem nieźle przy tej administracji,a co do cen to nie wiem. Mieszkałam przez długi czas na rejtana w tych małych blokach, moi rodzice mieszkaja na Paderewskiego i co prawda co jakiś czas czynsz jest podnoszony ale to jak wszedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SMLW na Rejtana IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 18.01.07, 09:47 Ok dzis zrobie fotki i pokażę jak wygląda ten plac zabaw. Krzywy asfaltowy chodnik i stare pordzewiałe zjeżdżalnie i inne "sprzęty" A budowę osiedla Staromieście-Ogrody zapowiadano przynajmniej 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: SMLW na Rejtana IP: *.165.unknown.vectranet.pl 18.01.07, 10:56 mnie właśnie chodzi o budowę tego osiedla ,wiem że mają budować 2 bloki ,mają już pozwolenie na budowe,i mamy możliwość "załapać "się na mieszkanie tam ,i nie wiem czy się w to pakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SMLW na Rejtana IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 18.01.07, 10:57 Ja bym sugerował raczej Projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: SMLW na Rejtana IP: 195.136.36.* 18.01.07, 15:17 i tu szydlo wyszlo z worka,powiedz ile zarabiasz na tej reklamie cio?;) wole 100000000 razy bardziej paderewskiego niz te pola na zadooopiu w przybyszowce za 3500/m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SMLW na Rejtana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:47 Osiedle Staromieście Ogrody to nie kierunek Przybyszówka!!!, Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: SMLW na Rejtana 22.01.07, 18:18 ul. Lubelska, naprzeciw Giełdy Rolno-Towarowej (kiedyś chyba tak sie nazywała). Ma to być osiedle dla 6 tyś mieszkańców. Przeszkole, podstawówka, gimnazjum. Kościół, Basen kryty z zespołem sportowym Hotel. całość odgrodzona od ulic drzewami. Obok czeska Casta ma być. Parking pod blokieml "pod" oznacza - pod mieszkaniami, zamiast ? piwnic. Wygląda to ciekawie, dużo zieleni ma być. Blisko "miasta" a jednak nie "w mieście'. Tylko ta cena ... horror, ale Rzeszów i tak jest tańszy niż inne miasta i chyba będzie równał z nimi. zwłaszcza jak zaczna sie inwestycje w miescie, w parku technologicznym. Właśnie - droga na lotnisko i blisko parku technolog. Odpowiedz Link Zgłoś