Gość: elwira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 14:05 Gdzie się podział Pan Maciejczyk ze nie udziela sie na forum,a tak lubię jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzej dzej Re: Pan Maciejczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:49 Pan Maciejczyk obmyśla misterny plan jak sie dostać w następnej kadencji do Rady Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Pan Kamiński IP: *.icm.edu.pl 18.03.07, 16:10 I spolka realizuje polityke TKM w radzi i na forum. Juz niedlugo wybory parlamentarne trzeba dostac sie do lepszego koryta. Areczku, Konradzie albo panie Tomaszu proponuje skrocic smycz na swoich pieskach bo wojuja ostro. Byleby sie to nie skonczylo sie w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Rzeszowek IP: 208.101.35.* 18.03.07, 16:19 Widze, ze od kiedy wyjechalem nic sie nie zmienilo. Komuchy wciaz rzadza miastem i wszystkich oczerniaja. Skad oni biora te rzesze baranow co nich robia czarna robote? Placa im? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Rzeszowek IP: 75.126.114.* 18.03.07, 17:05 Oj widać że nie masz pojecia kto pisuje na forum, to że po wyborach porzucił stałego nicka nic nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzeszowek IP: 208.101.35.* 18.03.07, 21:50 wlasnie chodzi o ta bande nieudacznikow co umieja tylko oczerniac ukrywajac sie pod roznymi nickami. Z tego co kiedys sie udzielalem byl to adam-west i spolka podejrzewam, ze teraz spolka robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Pan Kamiński IP: 75.126.114.* 18.03.07, 17:01 Ciekawe czy 10 zł już oddał czy dalej bedzie sie skarzyc do mediow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pan Kamiński IP: 75.126.48.* 18.03.07, 17:04 nie wiem o co chodzi ale naprawde jest to bardzo merytoryczny argment w dyskusji... brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowiczow IP: *.leed.cable.ntl.com 18.03.07, 18:28 jesteście żałośni, przemawia przez was galicyjska prowincjonalna zawiść i krótkowzroczność. większości z pewnością brak odwagi by publicznie zabrać głos oczywiście na forum każdy z was ma wiele do powiedzenia. wasza dzialalnosc społeczna ogranicza sie do oglądnięcia wiadomości i przeczytania gazety wybiorczej. a w tak młodym wieku jak on za pewno mielicie masę kompleksów i zasłanialiście sie innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:25 tak maciejczyk jest najmądrzejszy i najlepszy, on njedyny chce coś zrobic, on jedyny jest ok, a tak naprwdę, to chyba zabrał zabawki z piaskownicy i poszedł robic siusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 18.03.07, 22:09 najmądrzejszy i najlepszy? nikt tutaj chyba o tym nie pisze, ale ze cos chce zrobic to fakt glupi tez nie jest a siusiu to Tobie sie chciało i żal d*** ściska bo tylko wyzywanie Wam wychodzi najlepiej bo pisać każdy może i udawać chojraków !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vi_nci Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic 18.03.07, 22:27 Panie MK ma Pan racje jednak nie uzywalbym takich slow jak galicyjska prowicjonalna zawisc bo jeszcze wyjdzie na to ze wszyscy mieszkancy sa tacy a tak naszczescie nie jest. Przykre jest to ze jak ktos pruboje cos zrobic dla innych to zostaje od razu krytykowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic IP: *.leed.cable.ntl.com 18.03.07, 23:53 może i ma pan/i racje oczywiście nie wszyscy mieszkańcy są tacy mam nadzieje ze znaczna mniejszość, szkoda tylko ze na tym forum to częste zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert [...] IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 18.03.07, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nigdy przeciwko ^^ [...] IP: *.160.unknown.vectranet.pl 18.03.07, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy lee jones Re: Pan Maciejczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 23:27 czemu pan maciejczyk nie odpisuje ?? czemu jeszcze nie wypadl z paragrafami kodeksu karnego???? czyzby problemy z dziewczynami ?? a moze ocenki cos nie tak ???? a moze kolega ze stowarzyszenia znowu grafitti robi po murach?? przyszli wyborcy chca wiedziec co robi nasz kandydat do RM Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Pan Maciejczyk 18.03.07, 23:34 Dlaczego mam odpisywać?:-) Przecież to nie ma i tak sensu a kłócić się nie zamierzam ;) Jeżeli chce pan poznać mnie bliżej (dziwnie to brzmi) to może kawka? Jak jest pan tak zainteresowany życiem prywatnym innych osób a nie swoim :-) Na przyszłość, proszę się martwić swoimi sprawami. U mnie lepiej być nie może ;-) Temat kawki dalej aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Pan Maciejczyk IP: 84.38.160.* 19.03.07, 00:11 Panie tommy lee jones czy Pan wie co to jest pomawianie a jezeli nie to Panu przypomne i jeszcze jak tak bardzo Pan pragnie paragrafow to prosze bardzo Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. Juz chyba Pan widzial ze tresc wiadomosci zostala zabezpieczona. Pozdrawiam mam naedzieje ze nie bawem sie spotakmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pan Maciejczyk IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.03.07, 12:11 Znacie Mateusza ze sie jego tak czepiacie? Tak sie sklada ze znam go to widze co robi i co chce zrobic dla osiedla i Rzeszowa. Nie wiem po co ten glos krytyki na kazdym kroku i dlaczego to robicie. Macie swoich ludzi w radzie to ich sie czepcie. Jak widac pan z Krakowskiej to nawet nie wie czego mieszkancy potrzebuja. Przykre jest to ze samemu sie nic nie robi ale innych obmawiac umie. Od biernosci nic sie nie zdziala jak wam przeszkadza jego dzialalnosc to zalozcie swoje stowarzyszenie i zacznijcie cos robic dla miasta. Wtedy porozmawiamy o tym czy ktos chce sie wybic czy nie. Dla mnie karierowiczami sa tacy ludzie jak wspomniany pan Kaminski bo nie widze zeby udzielal sie w zyciu spolecznym miasta czy zeby jego intencje i dzialania byly szczere. Gdyby byly to na plakatach napisalby sobie "czlonek SLD" ale jakos mi tego zabraklo juz nie chce pytac o to co zorbil dla Krakowskiej czy dla Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Pan Maciejczyk 19.03.07, 16:30 A ja mam pytanie - a co robi dla osiedla i co chce dla niego zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pan Maciejczyk IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.03.07, 19:27 organizuje czas dla mlodziezy np. robil razem z rada przy dniach osiedla, jakies turnieje, wycieczki udzielal sie przy tym jak chcieli zburzyc mdk jezeli to malo dla niektorych to niech sami zaczna cos robic a nie tylko najezdzac na niego.... Odpowiedz Link Zgłoś