Dodaj do ulubionych

Pan Maciejczyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 14:05
Gdzie się podział Pan Maciejczyk ze nie udziela sie na forum,a tak lubię jego
wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzej dzej Re: Pan Maciejczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:49
      Pan Maciejczyk obmyśla misterny plan jak sie dostać w następnej kadencji do
      Rady Miasta
      • Gość: Obserwator Pan Kamiński IP: *.icm.edu.pl 18.03.07, 16:10
        I spolka realizuje polityke TKM w radzi i na forum. Juz niedlugo wybory
        parlamentarne trzeba dostac sie do lepszego koryta.
        Areczku, Konradzie albo panie Tomaszu proponuje skrocic smycz na swoich pieskach
        bo wojuja ostro. Byleby sie to nie skonczylo sie w sadzie
        • Gość: student :loool /nt IP: *.if.uj.edu.pl 18.03.07, 16:14
        • Gość: gosc Rzeszowek IP: 208.101.35.* 18.03.07, 16:19
          Widze, ze od kiedy wyjechalem nic sie nie zmienilo. Komuchy wciaz rzadza miastem
          i wszystkich oczerniaja. Skad oni biora te rzesze baranow co nich robia czarna
          robote? Placa im?
          • Gość: Kolega Re: Rzeszowek IP: 75.126.114.* 18.03.07, 17:05
            Oj widać że nie masz pojecia kto pisuje na forum, to że po wyborach porzucił
            stałego nicka nic nie zmienia.
            • Gość: gosc Re: Rzeszowek IP: 208.101.35.* 18.03.07, 21:50
              wlasnie chodzi o ta bande nieudacznikow co umieja tylko oczerniac ukrywajac sie
              pod roznymi nickami. Z tego co kiedys sie udzielalem byl to adam-west i spolka
              podejrzewam, ze teraz spolka robi swoje
        • Gość: Kolega Re: Pan Kamiński IP: 75.126.114.* 18.03.07, 17:01
          Ciekawe czy 10 zł już oddał czy dalej bedzie sie skarzyc do mediow :)
          • Gość: kasia Re: Pan Kamiński IP: 75.126.48.* 18.03.07, 17:04
            nie wiem o co chodzi ale naprawde jest to bardzo merytoryczny argment w
            dyskusji... brawo!!
            • Gość: mk zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowiczow IP: *.leed.cable.ntl.com 18.03.07, 18:28
              jesteście żałośni, przemawia przez was galicyjska prowincjonalna zawiść i
              krótkowzroczność. większości z pewnością brak odwagi by publicznie zabrać głos
              oczywiście na forum każdy z was ma wiele do powiedzenia. wasza dzialalnosc
              społeczna ogranicza sie do oglądnięcia wiadomości i przeczytania gazety
              wybiorczej. a w tak młodym wieku jak on za pewno mielicie masę kompleksów i
              zasłanialiście sie innymi.
              • Gość: olo Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:25
                tak maciejczyk jest najmądrzejszy i najlepszy, on njedyny chce coś zrobic, on
                jedyny jest ok,
                a tak naprwdę, to chyba zabrał zabawki z piaskownicy i poszedł robic siusiu
                • Gość: someone Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 18.03.07, 22:09
                  najmądrzejszy i najlepszy? nikt tutaj chyba o tym nie pisze, ale ze cos chce
                  zrobic to fakt glupi tez nie jest

a siusiu to Tobie sie chciało i żal d*** ściska bo tylko wyzywanie Wam wychodzi
                  najlepiej bo pisać każdy może i udawać chojraków !!!!!!
              • vi_nci Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic 18.03.07, 22:27
                Panie MK ma Pan racje jednak nie uzywalbym takich slow jak galicyjska
                prowicjonalna zawisc bo jeszcze wyjdzie na to ze wszyscy mieszkancy sa tacy a
                tak naszczescie nie jest. Przykre jest to ze jak ktos pruboje cos zrobic dla
                innych to zostaje od razu krytykowany.

• Gość: mk Re: zalosny temat!!!!! zakompleksionych forumowic IP: *.leed.cable.ntl.com 18.03.07, 23:53
                  może i ma pan/i racje oczywiście nie wszyscy mieszkańcy są tacy mam nadzieje ze
                  znaczna mniejszość, szkoda tylko ze na tym forum to częste zjawisko.
    • Gość: Norbert [...] IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 18.03.07, 22:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Nigdy przeciwko ^^ [...] IP: *.160.unknown.vectranet.pl 18.03.07, 22:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: tommy lee jones Re: Pan Maciejczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 23:27
      czemu pan maciejczyk nie odpisuje ??

czemu jeszcze nie wypadl z paragrafami kodeksu karnego????

czyzby problemy z dziewczynami ??

a moze ocenki cos nie tak ????

a moze kolega ze stowarzyszenia znowu grafitti robi po murach??

przyszli wyborcy chca wiedziec co robi nasz kandydat do RM
      • mateusz.maciejczyk Re: Pan Maciejczyk 18.03.07, 23:34
        Dlaczego mam odpisywać?:-) Przecież to nie ma i tak sensu a kłócić się nie
        zamierzam ;)

Jeżeli chce pan poznać mnie bliżej (dziwnie to brzmi) to może kawka? Jak jest
        pan tak zainteresowany życiem prywatnym innych osób a nie swoim :-)
        Na przyszłość, proszę się martwić swoimi sprawami. U mnie lepiej być nie może
        ;-) Temat kawki dalej aktualny
      • Gość: Kolega Re: Pan Maciejczyk IP: 84.38.160.* 19.03.07, 00:11
        Panie tommy lee jones czy Pan wie co to jest pomawianie a jezeli nie to Panu
        przypomne i jeszcze jak tak bardzo Pan pragnie paragrafow to prosze bardzo

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub
        jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub
        właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę
        zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
        podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
        § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków
        masowego komunikowania,
        podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
        § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec
        nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel
        społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
        § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia
        prywatnego.
        Juz chyba Pan widzial ze tresc wiadomosci zostala zabezpieczona.
        Pozdrawiam mam naedzieje ze nie bawem sie spotakmy
    • Gość: Paweł Re: Pan Maciejczyk IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.03.07, 12:11
      Znacie Mateusza ze sie jego tak czepiacie? Tak sie sklada ze znam go to widze co
      robi i co chce zrobic dla osiedla i Rzeszowa. Nie wiem po co ten glos krytyki na
      kazdym kroku i dlaczego to robicie. Macie swoich ludzi w radzie to ich sie
      czepcie. Jak widac pan z Krakowskiej to nawet nie wie czego mieszkancy
      potrzebuja. Przykre jest to ze samemu sie nic nie robi ale innych obmawiac umie.
      Od biernosci nic sie nie zdziala jak wam przeszkadza jego dzialalnosc to
      zalozcie swoje stowarzyszenie i zacznijcie cos robic dla miasta. Wtedy
      porozmawiamy o tym czy ktos chce sie wybic czy nie.
      Dla mnie karierowiczami sa tacy ludzie jak wspomniany pan Kaminski bo nie widze
      zeby udzielal sie w zyciu spolecznym miasta czy zeby jego intencje i dzialania
      byly szczere. Gdyby byly to na plakatach napisalby sobie "czlonek SLD" ale jakos
      mi tego zabraklo juz nie chce pytac o to co zorbil dla Krakowskiej czy dla Rzeszowa
      • huskyman Re: Pan Maciejczyk 19.03.07, 16:30
        A ja mam pytanie - a co robi dla osiedla i co chce dla niego zrobić?
        • Gość: Paweł Re: Pan Maciejczyk IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.03.07, 19:27
          organizuje czas dla mlodziezy np. robil razem z rada przy dniach osiedla, jakies
          turnieje, wycieczki udzielal sie przy tym jak chcieli zburzyc mdk jezeli to
          malo dla niektorych to niech sami zaczna cos robic a nie tylko najezdzac na
          niego....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka