Dodaj do ulubionych

Stacja paliw bez pracowników

IP: *.nat.rsk.pl 19.03.07, 20:00
Paliwo nie będzie fałszowane przez obsługe ale dystrybutor ustawią,że
zapłacisz za 10 l. a wleje ci 9 l.
Obserwuj wątek
    • Gość: FixXxeR Nie dla Źródełka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:40
      NIE TANKUJCIE NA ŹRÓDEŁKU !!!!!!!!!
      Gaz fatalnej jakości - co z tego że tani jak przejeżdżam na baku 50 km mniej !!!

Pb też pozostawia sporo do życzenia !!! Może ktoś wreszcie skontroluje tą
      stację !!!
      • Gość: Rzeszowiak Źródełko Rzeszów słabe paliwo, brzydka ekspedentka IP: *.dynamic.mm.pl 20.08.13, 15:48
        pomijając to że paliwo na źródełku koło Polfy miernej jakości bo cena kształtuje produkt. Ale Pani kasjerka z wąsem pod nosem wiecznie obrażona na cały świat jest tak odpychająca że ostatni raz już tam tankowałem.

PS. Pamiętam jak ta Pani sprzedawała zapiekanki na ul. jagielońskiej to mierny był u niej ruch.
    • Gość: izka Stacja paliw bez pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:10
      Ale nowość!
      Takie stacje od lat funkcjonują w krajach "cywilizowanych"...
      • Gość: Madx Re: Stacja paliw bez pracowników IP: *.chello.pl 19.03.07, 21:19
        To w Rzeszowie nie ma stacji samoobsługowych? W calej Polsce jest ich pełno!
        Ale wiocha.
      • Gość: dawid z łodziej Re: Stacja paliw bez pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 00:23
        i we wszystkich 20 większych miastach już od kilku lat.
        • Gość: Res Re: A co z reklamacją ? IP: *.res.pl 20.03.07, 16:56
          I w tych cywilizowanych krajach i miastach automaty oszukują ludzi. Ostatnio
          słuchałem jak facet dzwonił wkur...ny na numer podany na automacie bo za 50 zł.
          automat zatankował za 3 grosze i wyłączył się a gościu w drodze został bez
          pieniędzy i bez paliwa a reklamacje kazano mu złożyć dopiero w Poniedziałek
          gdzieś pisemnie i takie tam pierdoły. Wolę aby najpierw mi nalali a potem
          zapłacić bo to nie lizak za 1 zł. tylko większa kasa. Poddaję pod rozwagę czy
          jest oc kopię kruszyć?
          • Gość: art deco Re: A co z reklamacją ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:13
            lubie jak jaki burak liźnie troche niemieckich autostrad i juz wypisuje o
            "cywilizowanych" krajach

w mojej opinii, samoobsługowe to kiszka i tyle, spróbujcie zapłacic tam zmietym
            banknotem. Się to sprawdza na preriah albo bezdrozach finlandii.
            • Gość: WC Re: A co z reklamacją ? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.03.07, 07:37
              Chyba miało być "preriach" i "Finlandii".
              A zamiast zmiętych banknotów proponuję używać plastiku ;)
              • Gość: art deco Re: A co z reklamacją ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:08
                a co, wysadzać mam to w powietrze ?
                • Gość: WC Re: A co z reklamacją ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:54
                  Nie kumam pytania...
    • Gość: yuopel Re: Stacja paliw bez pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:17
      www.maxior.pl/?p=index&id=49582&0 tu mamy przykład extra stacji
      • Gość: Res Re: O tym pisałem powyżej ! IP: *.res.pl 22.03.07, 16:27
        Moze i przegiął tem Badyński ale z drugiej strony go rozumiem.Jesteś w trasie
        nie masz kasy a ONI każą czekać 48 godz.NOWOCZESNOŚĆ nie ma co!
        • Gość: Dinn Re: O tym pisałem powyżej ! IP: *.enformatic.pl 22.03.07, 16:48
          No i zasciankowośc pana Badynsiego przekracza wszelkie możliwosci chyba mosci
          pan nie zna słowa "kultura"
          gratuluje wytrwałości pracownikowi tej nowoczesnej techniki wielkoaglomeracyjnej heh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka