Gość: szofer IP: *.nat.rsk.pl 19.03.07, 20:00 Paliwo nie będzie fałszowane przez obsługe ale dystrybutor ustawią,że zapłacisz za 10 l. a wleje ci 9 l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FixXxeR Nie dla Źródełka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:40 NIE TANKUJCIE NA ŹRÓDEŁKU !!!!!!!!! Gaz fatalnej jakości - co z tego że tani jak przejeżdżam na baku 50 km mniej !!! Pb też pozostawia sporo do życzenia !!! Może ktoś wreszcie skontroluje tą stację !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Źródełko Rzeszów słabe paliwo, brzydka ekspedentka IP: *.dynamic.mm.pl 20.08.13, 15:48 pomijając to że paliwo na źródełku koło Polfy miernej jakości bo cena kształtuje produkt. Ale Pani kasjerka z wąsem pod nosem wiecznie obrażona na cały świat jest tak odpychająca że ostatni raz już tam tankowałem. PS. Pamiętam jak ta Pani sprzedawała zapiekanki na ul. jagielońskiej to mierny był u niej ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Stacja paliw bez pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:10 Ale nowość! Takie stacje od lat funkcjonują w krajach "cywilizowanych"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madx Re: Stacja paliw bez pracowników IP: *.chello.pl 19.03.07, 21:19 To w Rzeszowie nie ma stacji samoobsługowych? W calej Polsce jest ich pełno! Ale wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid z łodziej Re: Stacja paliw bez pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 00:23 i we wszystkich 20 większych miastach już od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Res Re: A co z reklamacją ? IP: *.res.pl 20.03.07, 16:56 I w tych cywilizowanych krajach i miastach automaty oszukują ludzi. Ostatnio słuchałem jak facet dzwonił wkur...ny na numer podany na automacie bo za 50 zł. automat zatankował za 3 grosze i wyłączył się a gościu w drodze został bez pieniędzy i bez paliwa a reklamacje kazano mu złożyć dopiero w Poniedziałek gdzieś pisemnie i takie tam pierdoły. Wolę aby najpierw mi nalali a potem zapłacić bo to nie lizak za 1 zł. tylko większa kasa. Poddaję pod rozwagę czy jest oc kopię kruszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art deco Re: A co z reklamacją ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:13 lubie jak jaki burak liźnie troche niemieckich autostrad i juz wypisuje o "cywilizowanych" krajach w mojej opinii, samoobsługowe to kiszka i tyle, spróbujcie zapłacic tam zmietym banknotem. Się to sprawdza na preriah albo bezdrozach finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: A co z reklamacją ? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.03.07, 07:37 Chyba miało być "preriach" i "Finlandii". A zamiast zmiętych banknotów proponuję używać plastiku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art deco Re: A co z reklamacją ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:08 a co, wysadzać mam to w powietrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: A co z reklamacją ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:54 Nie kumam pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuopel Re: Stacja paliw bez pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:17 www.maxior.pl/?p=index&id=49582&0 tu mamy przykład extra stacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Res Re: O tym pisałem powyżej ! IP: *.res.pl 22.03.07, 16:27 Moze i przegiął tem Badyński ale z drugiej strony go rozumiem.Jesteś w trasie nie masz kasy a ONI każą czekać 48 godz.NOWOCZESNOŚĆ nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinn Re: O tym pisałem powyżej ! IP: *.enformatic.pl 22.03.07, 16:48 No i zasciankowośc pana Badynsiego przekracza wszelkie możliwosci chyba mosci pan nie zna słowa "kultura" gratuluje wytrwałości pracownikowi tej nowoczesnej techniki wielkoaglomeracyjnej heh Odpowiedz Link Zgłoś