Gość: magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:46 Tylko na WSIiZ chodza takie ladne dziewczyny :- ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laney Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:36 Justynko jesteś cudowna!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka ramiączko Justynie się przekręciło na lewą stronę 12.04.07, 08:14 profesjonalne foto hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: 82.160.120.* 10.04.07, 22:21 Justynka - piękna i do tego taaaaka super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A kiedy opiszą pozostałą dziewiątkę?! IP: 193.192.62.* 11.04.07, 20:43 Rozumiem, że Rzeszów dba o mieszkanki regionu, ale kiedy na gazeta.pl ukażą się informacje o reszcie finalistek, np. z takeigo Biłgoraja i Przasnysza? Chcę zobaczyć WSZYYYYYYYSTKIE!!! Oczka ma Justynka ogromne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epator Re: A kiedy opiszą całą pięćdziesiątkę?! IP: *.magma-net.pl 11.04.07, 21:01 Miałaby o czym pisać Gazetka przez prawie dwa miesiące! Gazeta Wyborcza - dostarczycielka kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: 84.38.160.* 10.04.07, 22:29 na wsizie to glaby studiuja.. a poziom inteligencji takich panien jak 20letnia Justyna przemilcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 23:06 Justynka śliczna, to przyznac trzeba. a co do poziomu uczelni to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? 10.04.07, 23:48 Ciekawe czemu tyle studentów WSIZu zaklada firmy, osiąga sukcesy a "geniusze" z archaicznych uczelni publicznych kończą na zmywaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: 84.38.160.* 11.04.07, 09:16 Ludzie ze wsizu nie zakladaja firm, oni po prostu po studiach ida do tatusia, a on im robote juz zalatwia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:52 Poważne firmy są zakładane oraz zatrudniają poważnych fachowców, czyli ludzi wykształconych na wysokim poziomie na państwowych uczelniach, głównie politechnikach. To co wypisujesz to jedynie marketingowy bełkot jakim Ciebie karmi Twoja uczelnia, żebyś przy niej został wraz ze portfelem rodziców ;-) Piszę to jako człowiek, który kilka lat temu ukończył studia i widzi jak naprawdę wygląda rynek pracy (a akurat na jej brak nie narzekam jako absolwent politechniki, w przeciwieństwie do przyjaciół po WSiIZ, którym nagle po otrzymaniu dyplomu spadł poziom samouwielbienia). No offence, absolutnie nie chciałem Cię urazić. Po prostu bawi mnie takie "wymądrzanie" byznesmenów ze WSiIZ, którzy dopiero po studiach uświadamiają sobie, że praktycznie wykształcenia nie mają, przynajmniej w oczach poważnych przedsiębiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:45 Ja skończyłem WSIZ, zaocznie i etap pracy u kogoś na etacie mam dawno za sobą. Od 2 lat mam nieźle prosperującą firmę (którą sam założyłem) i jestem żywym zaprzeczeniem Twoich tez. A tez mam znajomych po Polibudach którzy zasuwają za 700 netto albo są na zmywaku w GB... Życzę poważnej pracy u poważnego pracodawcy i trochę pokory :> panie inżynierze ;) PS. Z ciekawości - ile zarabiasz na rękę ? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? 11.04.07, 18:46 Ja jeszcze studiuję ale też pięknie sobie radzę i te studia mi w tym pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.ds5.agh.edu.pl 11.04.07, 19:14 podaj nazwe firmy cwaniaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:32 Wystarczająco dużo panie magistrze żeby druzgocąco Twoją tezę obalić. Wybacz, ale nie mam zbytnio motywacji żeby się z Tobą przekomarzać. O wielce wykształcony kolego, zarządzaj tą swoją super firmą i ciesz się życiem, a ja rzucam karierę i jadę zmywać do GB ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:23 buehehe ILE i GDZIE ? ;> Ja mam od 4 do 8 srednich krajowych miesiecznie na czysto. branża - medyczno-informatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentural Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:45 buahahahha dobre;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były student Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 08:39 Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta: jeśli kogoś stać na studiowanie na tak "renomowanej" (czyt. drogiej) uczelni to oznacza tylko jedno musi mieć bardzo dzianych rodziców, których pieniążki pomagają w życiowym starcie np. w założeniu własnej firmy lub w znalezieniu odpowiedniego stanowiska pracy. Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andia Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:37 Powiem tak: studiuję na WSIiZ, moich rodziców na to wcale nie stać, ale otrzymuję stypendium socjalne, bardzo dużo się uczę i dzięki temu pobieram też stypendium naukowe. To wszystko wystarcza na to abym mogła tam studiować, rodzice wcale mi nie pomagają materialnie, bo nie mają z czego. I co takie proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: 80.54.118.* 10.04.07, 23:43 he:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.Kunegunda Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:24 A czy jest aby dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogar Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.chello.pl 11.04.07, 19:44 Ma usta do chrusta to fakt, ale do rzeszowa tej wiochy nie pasuje... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl33 Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? 11.04.07, 20:48 Po Waszej wymianie zdan trudnno stwierdzic kto jest kretynem a kto chamem.... I pomyslec ze to ludzie wyksztalceni, tylko w czym ...? chyba w chamstwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.07, 21:01 Ani ladna, ani brzydka. Pewnie dlatego wygrala konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:50 ja tam kocham swoja Wyzsza Szkole Imprez i Zabaw :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicur ;p Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:58 JUSTYNA rulezzzzzzzz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.res.pl 11.04.07, 23:18 mnie tam powtarzali ze jest to Wyższa Szkoła Ignorantów (lub Imbecyli) i Złodziei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noise213 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? 11.04.07, 22:03 Ok. 15 posta artykuł trafił na stronę główną portalu gazeta.pl i zaczęły się wpisy polactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:29 Może dla Ciebie Wyższa Szkoła Imprez i Zabaw, bo pewnie na turystyce jestes bo studiowaniem tego nazwać nie można :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniuś Co za bzdury... IP: *.chello.pl 11.04.07, 23:15 co za różnica z czyją mordą będą kit wciskać? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: Co za bzdury... 11.04.07, 23:18 Gość portalu: niuniuś napisał(a): > co za różnica z czyją mordą będą kit wciskać? eeeeeeeeee ........... chciałbyś aby Sobecka wyszczerzała swój obleśny ryj z plakatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami U mnie ma 10 pkt IP: 62.233.164.* 11.04.07, 23:15 ma ładną twarz, może i zostanie twarzą Oriflame www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream nic dziwnego - w Polsce są piękne kobiety 11.04.07, 23:17 to nie egzaltacja, tylko fakt. good luck Ślicznotko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachenka Wyborcza jak zwykle rzetelna inaczej IP: 80.51.196.* 11.04.07, 23:40 Zgłoszenia kandydatek przyjmowano przez miesiąc, a nie przez 3 dni. Na podlinkowanej w artykule stronie konkursu Oriflame nie prezentuje nawet zdjęć finalistek - lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC czym sie podniecacie? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 12.04.07, 00:24 naprawde nie ma czym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Re: Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:04 mądra i ładna. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnyy wsiiz :| IP: 194.242.62.* 13.04.07, 14:23 ja tam nie wiem jak jest, ale fakty sa takie, ze moi znajomi ktorzy z trudem zdali mature(a raczej ich przepchneli) pozszli na wsiiz i radza tam sobie bardzo dobrze. komentarz zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasinho Czy Justyna zostanie dziewczyną Oriflame? IP: 82.160.120.* 14.04.07, 14:36 i niech ktoś mi powie że Polki nie są najpiekniejsze na Świecie........a ze swojej strony zycze wszystkiego najlepszego Justynce. Odpowiedz Link Zgłoś