Dodaj do ulubionych

Teatr ma już dyrektora

IP: *.rzeszow.mm.pl 18.04.07, 19:18
Chciałoby się powiedzieć " spieprzaj dziadu "...ale to tylko takie wolne myśli
Obserwuj wątek
    • Gość: MC wygonic go na zbity pysk! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 18.04.07, 19:20
      na taczki z tym cieciem!!
      • Gość: ~tylda Re: wygonic go na zbity pysk! IP: 84.38.160.* 18.04.07, 19:48
        którym?????
        • Gość: ja$ re IP: *.cust.tele2.pl 19.04.07, 00:36
          nieważne, bravo za to dla pIS i tym głosującym na tych cieci...
    • Gość: tanie państwo Re: Teatr ma już dyrektora IP: 84.38.160.* 18.04.07, 19:47
      Wolne myśli są prawidłowymi. Nie trzeba się ich bać. Trzeba je GłOśNO
      wypowiadać. I głosować na odpowiednią opcję!!!!!!
      • Gość: wegetarianin Re: Teatr ma już dyrektora IP: 84.38.160.* 18.04.07, 19:55
        Tak to jest, jak aktorzy biorą się za politykę. Nie dopuszczac do kampanii
        reklamowej!!!!!! Potem nie ma kto grac w teatrach, a ławy sejmowe aż sie uginają
        od "dietetyków".
        • Gość: zyzio Re: Teatr ma już dyrektora IP: 82.177.97.* 19.04.07, 17:22
          może manager kultury podkarpackiej przyjść do mnie to mu opowiem jak po kilku
          latach przepracowanych w banku rano o 9.00 dowiedziałem się,że w ramach
          redukcji etatów już nie muszę się zjawiać na stanowisku pracy. Gabinetu się nie
          dorobiłem. Niech były nie p... ,że nie otrzymał 3 miesięcznego wypowiedzenia
          tylko niech sobie przeczyta warunki .
      • Gość: opty_m Re: Teatr ma już dyrektora IP: *.rzeszow158.tnp.pl 19.04.07, 08:04
        Pora głosować na konkretnych ludzi wg ordynacji, która ich pozwoli rozliczyć z
        tego co powiedzieli i co zrobili. Ta na to nie pozwala. Przykład ... Popatrzcie
        na tych, co nami rządzą. Partie się zmieniają, a gęby u żłoba wciąż te same.
    • Gość: prawnik Teatr ma już dyrektora IP: 217.153.105.* 18.04.07, 19:57
      Powodzenia Przemku. Mam nadzieje że pokazesz klase tym wszystkim którzy w
      Ciebie nie wierzą!!!!
      • bravocharlie Re: Teatr ma już dyrektora 18.04.07, 21:13
        Oj będziemy się też za to modlić. I patrzeć na to, co robi...

Kiedy w tym kraju zaczną się liczyć kompetencje i znajomość tematu? Czy ten
        człowiek ma jakieś kwalifikacje do kierowania placówką taką jak teatr poparte
        np. dyplomem???
        • Gość: klasa Re: Teatr ma już dyrektora IP: 82.177.97.* 18.04.07, 21:30
          A jakie kwalifikacje mial Rybka jak wyrzucil Cioska ?
          • Gość: bywalec Re: Teatr ma już dyrektora IP: 82.177.97.* 19.04.07, 17:26

umiał czytać po polskiemu i usuwać się z pola widzenia Mdm Cioskowej
    • Gość: Dr Psychol Cholewiński to dyletant IP: *.ipt.aol.com 18.04.07, 20:19
      Cholewiński już kolejny raz udowadnia swoje dziadowskie podejście do
      piastowanego urzędu i związanych z tym faktem funkcji. Brak mu jakichkolwiek
      kompetencji a także zasad moralnych i etycznych to zwykły handlarz kupczący
      Rzeszowem i całym Podkarpaciem. DO TEJ PORY MOŻE POCHWALIĆ SIĘ TAKIMI
      OSIĄGNIĘCIAMI JAK POZBAWIENIE MIASTA AQUA PARKU I KRYTEGO BASENU PRZY RESOVII A
      TAKŻE SKUTECZNYM BLOKOWANIEM BUDOWY NOWOCZESNEGO TERMINALU NA LOTNISKU JASIONKA>

SŁUCHAJ CHOLEWIAK ZADEN PORZĄDNY RZESZOWIANIN NIE MA I NIGDY NIE BĘDZIE MIAŁ
      DLA CIEBIE NAWET KRZTYNY SZACUNKU PROSTAKU Z JAKIEJŚ WIOCHY ZABITEJ DECHAMI>
      WRACAJ NA SWOJE PARYJE KMIOTKU> ZYCZYMY CI WSZYSTKIEGO NAJGORSZCEGO hehehe
      • Gość: dfdh Re: Cholewiński to dyletant IP: *.rzeszow.mm.pl 18.04.07, 20:23
        Nie masz klasy -nawet jak kogośnie szanujesz mów o nim per Pan bo stajesz
        sięjeszcze większym prostakiem.Zamiast tych obelg mozesz powiedzieć ze Pan
        Cholewiński nie jest Twoim faworytem :-)
        • Gość: m Re: Cholewiński to dyletant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:23
          marszałek cholewiński nie jest miom faworytem. A napisałem grzecznie tylko ze
          względu na wcześniejsze uwagi, bo myślę o nim jak najgorzej i chętnie napsałbym
          dużo gorzkich słów pod jego adresem
      • bravocharlie Re: Cholewiński to dyletant 18.04.07, 21:15
        I to wszystko w dwa lata;) do końca kadencji jeszcze trochę. Potem trzeba
        doliczyć ze 2/3 lata by to wszystko naprawić.
    • borowik1 Teatr ma już dyrektora 18.04.07, 20:55
      nie znam pana Tejkowskiego ale wydaje mi się ze bycie aktorem to za małe
      kwalifikacje do zarządzania teatrem. Trzeba być przede wszystkim dobrym
      managerem. A Rybka takim chyba był. Mam nadzieje ze marszałek Ch. opamieta sie
      w swoich dziwnych decyzjach.
    • Gość: czytelniczka Re: Teatr ma już dyrektora IP: *.zetosa.com.pl 18.04.07, 21:37
      hmm, a ja pamiętam Przemka Tejkowskiego z tarnowskiej sceny... aktorem
      jest dobrym, ale do kierowania dużym profesjonalnym teatrem to trochę za
      mało....
      • Gość: kaaka Re: Teatr ma już dyrektora IP: *.agh.edu.pl 18.04.07, 21:41
        Wiadomo, my Polacy to potrafimy wszystko skutecznie zepsuć! Bo po co coś ma
        funkcjonować dobrze, jak może funkcjonować źle?

Politycy! opamiętajcie się! Kultura to nie miejsce na polityczne rozgrywki!
        • Gość: Siwy Re: TKM IP: *.nat.rsk.pl 18.04.07, 21:50
          A czego spodziewaliście się po koalicji PiS oraz PSL "Piast" rządzacej w
          sejmiku?
          Pan Cholewinski i panna Błądek muszą słuchać poleceń partyjnych władców. TKM
          obowiązuje.
          • Gość: kibic Re: TKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:17
            pan tejkowski piszecie ze jest dobrym aktorem mysle ze bedzie dobrym dyrektorem
            a pan rybka niech poczeka jest kontrola w teatrze wtedy zobaczymy czy tam bylo ok
    • Gość: Jaiek dobrze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 06:08
      Rybka to bardzo dziwny facen i uważam, że dobrze się stało, że zniknął z
      Teatru. To niebezpieczny gościu i to tylko pozory zew. sprawiają, że go ludzie
      nie znający go odbieraja pozytywnie, szkoda, że go nie znają osobiście i bliżej
      wtedy myślę, że zmienili by zdanie.
      • Gość: wysztkowieszlepiej Re: dobrze !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:38
        Nie Rybka tylko pan Rybka. Ten "facen" to czasami straszny cham ale trudno się
        dziwić skoro pracował w otoczeniu takich "niebezpiecznych" dwulicowych Jaiek'ów.
        Nowy dyrektor też nie jest aniołem. Nie bądźmy hipokrytami. Na pewno taki Jaiek
        prowadziłby lepiej państwowy teatr bo jest wykształcony i ma doświadczenie.

Dobrze, że został odwołany ponieważ szkoda jego zdrowia i nerwów, na anonimowych
        donosicieli, pieniaczy i spekulantów. Szczęście ma też pan Tejkowski, że jest
        zmuszony do piastowania urzędu tylko przez kilka miesięcy. PiS dał niezły
        PO-PiS, bo nawet kontrola teatru jest zaskoczona.
    • Gość: Rambo Teatr ma już dyrektora IP: *.mt.pl 19.04.07, 09:29
      CZy Pan Tejkowski to z "tych" Tejkowskich , co to chceili Zydów i gejów ywsłać
      do gazu w latach 90-tych?
    • Gość: Arek Teatr ma już dyrektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:01
      TRzeba sobie przypomniec jakim naprawde dyrektorem był pan Rybka? NIech kazdy
      przypomni sobie jego postepowanie wobec pracowników a potem z ręką na sercu
      odpowie czy decyzja Marszałka była słuszna czy nie? Po kilku minutach namysłu
      większość stwierdzi ,że Marszałek podjął w sumie dobrą decyzje.
      • Gość: Tomek Re: Tejkowski - 3 lata IP: *.nat.rsk.pl 19.04.07, 10:30
        Tejkowski ma 3 lata, by pokazać, że jest dobrym dyrektorem. Jeśli będzie dobry,
        to za 3 lata będziemu go żałować, gdy nowa koalicja w sejmiku odwoła go z
        hukiem. Gdy będzie zły, przyjmiemy to z ulgą.
        • Gość: mele a ja sie ciesze IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 19.04.07, 12:31
          tejkowski wpanmiałym aktorem był i jest, mysle ze wyprowadzi nasz teatr na
          prosta, moze wreszcie zaczna byc wystawiane jakies ambitne sztuki....
          • Gość: gość i ja też się cieszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 01:02
            U nas w Rzeszowie wszystko sprowadza się do personaliów. Oto kompleks prowincji.
            A tak pragniemy być metropolią. Na tym forum nie mówi się natomiast o poziomie
            artyatycznym teatru. Za Rybki brak było kierownika artystycznego, który był
            fikcyjny. Gust pana Rybki to głównie banalne komedyje i "światowe" farsy.
            A w polskim teatrze ostatnio dzieje się wiele ciekawych rzeczy. W Rzeszowie
            natomiast widzów traktowano jak durniów spragnionych marnej jakości rozrywki.
            Dużo premier marnej jakości. Statystyka. Żenada. Czy na tym forum były
            jakiekolwiek dyskusje o wydarzeniach artystycznych? Czy są w Rzeszowie fani
            teatru? Czy istniały jakieś głębsze więzi między teatrem, a widzami?
            Retoryczne pytania.
            Emocje były tylko wokół remontu i wokół pana Rybki. A to nie jest bank, czy
            zakład produkcyjny lub firma budowlana tylko to jest TEATR.
            Dlatego wolę kogoś, kto zna się na sztuce niż wyfiołkowanego zarządcę w roli
            głównej, uparcie promowanego przez kuzynkę z "Gazety".
            Zmiana niesie nadzieję na zmianę oblicza teatru. Mam nadzieję, że więcej nie
            będę traktowany jak kretyn, który, żeby zobaczyć coś ciekawego na scenie musi
            jechać do teatru do innego miasta.
            A zarządców i menadżerów w Polsce jest ostatnio więcej niż ludzi twórczych i
            interesujących.
          • Gość: k Re: a ja sie ciesze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:59
            z czego się cieszysz? tejkowski jest po naczelnego nei artystycznego, co będzie
            miał do powiedzenia o spektaklach?
    • Gość: Rysio Re: Teatr ma już dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:02
      To w tym teatrze podobno gościom włosy z głowy wypadają.
      • Gość: jan Re: Teatr ma już dyrektora IP: 82.177.97.* 19.04.07, 14:08
        jak widzą jakośc wykonanego remontu !
    • Gość: wilczur [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:09
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: julek Szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:52
      Czy Burek i Cholewiński mają cos wspólnego z KULTURĄ, chyba nie poniewaz
      niszczą ja na całego. Najpierw odszedł dyr.filharmonii teraz nadszedł czas na
      Rybke. Czy ten PiS sie opamieta. Ludzie, zróbmy cos z nimi!!! Tak nie może być.
      • wompierz Hura!!!!!!!! 20.04.07, 02:32
        Brawo Przemek!!! Darłem mordę na balkonie jak trzeba.
        Łojezu, chciałbym zobaczyć minę Robusia, jak musi iść do pracy rano w zimie a
        tam w dyrektorskim gabinecie Przemek.
        Bardzo, bardzo śmieszne!!!!!!!!!!!!!!
        Gratulacje dla Przemka Tejkowskiego, a fishmacki - do kubła.

• Gość: Widz Re: Dyrektor aktor IP: *.nat.rsk.pl 20.04.07, 10:25
          Poczekajmy co pan Tejkowski pokaże. Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.
          Wybitnych kreacjiaktorskich to pan Tejkowski nie ma, moze sprawdzi sie jako
          organizator.
    • Gość: wb1902@wp.pl Teatr ma już dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:26
      Popieram zmianę dyrektora.
      Spektakl po remoncie teatru (teatr z Bielska) to kompletne dno. A ceny biletów
      spotkań teatralnych? -tylko dla bogaczy a nie ludzi inteligentnych
      Może repertuar spotkań teatralnych będzie ciekawszy? W latach 90 "to było to"
      Życzę nowemu dyrektorowi wiele pomysłów, nowości gościnnych teatrów i DUŻO,DUŻO
      PIENIĘDZY.
      nauczyciel emeryt
      • Gość: jolanta Re: Teatr ma już dyrektora IP: 82.177.97.* 20.04.07, 10:55
        To bylo to w latach 90 poniewaz dyrektorem byl Pan Ciosek Bogdan Wszyscy
        teatromani go wspominaja bo w Rzeszowie wtedy byl prawdziwy Teatr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka