Dodaj do ulubionych

sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!!

07.05.07, 10:43
Witam
Jesteśmy w trakcie poszukiwania sali na wesele w okolicach Rzeszowa. Wesele na
150-170 os.Ludzie z całej Polski więc musi być z hotelem Zastanawiamy się nad
Maratonem k/Lubeni,ale w rachubę wchodzi sala gimnastyczna udekorowana na
weselną ( co z jednej strony mnie przeraża)Miał ktoś na niej wesele?Jak
oceniacie dekorację,akustykę, obsługę itd? Druga opcja to Horyzont w Zwięczycy
i Compact w Rzeszowie.Jak oceniacie te lokale?Może znacie inne lokale, w
okolicy które robią wesela na tyle osób i możecie polecić.Proszę o pomoc
ponieważ dzieli nas 350 km i nie jest nam łatwo wspólnie szukać sali. Z góry
dziękuję za wszelkie wskazówki i opinie:)
pozdrawiam!
Asia
Obserwuj wątek
    • Gość: pomocnik Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:06
      Jest Nowy Dwór w świlczy k rzeszowa, ***gwiazdkowy, bardzo ładnie organizują
      wesela i inne imprezy
      • Gość: Felicjan Dulski Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 07.05.07, 13:59
        Nowy Dwrór - jak najbardziej i dodam SEZAM w Kraczkowej. Sprawdzone!! Polecam!!
    • Gość: kama Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: 84.38.160.* 07.05.07, 14:04
      W Ostoi i nowym Dworze robią duże wesela....
      • Gość: wesele Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 06:43
        a moze w Boguchwale w Zapelu?? całkeim przyjemnie tam, ceny niższe niż w
        rzeszowie i hotel w tym samym budynku --warto zobaczyć -poleccam
    • Gość: estera Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: 62.29.251.* 08.05.07, 07:49
      Miałam w tym roku wesele w Ostoi i muszę powiedzieć, że jestem bardzo, bardzo
      zadowolona.
      • Gość: bader Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:47
        Ostoja, Horyzont - za małe na 150-170 osób. Chyba że przyjmiesz założenie, że 50
        osób będzie siedzieć z piwem na zewnątrz. Nowy Dwór również za mały. Tam można
        swobodnie robić wesela na 140 osób.
        Maraton - kiedy znajdziecie czas na udekorowanie sali?
        Na tą ilość osób nadaje się Zapel. Super sala. Gorzej z obsługą i jedzeniem, ale
        to zawsze można załatwić. Niestety z tego co wiem terminy na przyszły rok raczej
        zajęte. Z dużych lokali w okolicy... nie ma nic godnego uwagi.
        Taka liczba osób pomieści się "Pod skrzydłami" w Boguchwale. Ale tam znowu
        właściciel jest.. pożal się Boże.
        W Kolbuszowej jest "Dworek". Tam wejdzie nawet 200 osób. Lokal w porządku.
        pozostają wiejskie domy weselne i sale gimnastyczne.
    • Gość: Poziomka Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: *.68.79.198.mielec79.tnp.pl 08.05.07, 09:57
      A ja polecę coś innego, nowego ale niezwykłego. Otóż tzw. Cyziówkę - super jedzenie, piękne sale i otoczenie, małe jeziorko i wiele innych atrakcji. Więcej szczegółów:
      www.cyziowka.pl/
    • Gość: marek Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:11
      moze nie robic takiego wielkiego przyjecia,moze cos wstylu amerykanskim?
    • Gość: boeing Re: sala weselna Restauracja Terminal OK IP: 84.38.160.* 08.05.07, 17:12
      Kuchnia najbardziej wypasiona, i są przygotowani na taką ilość gości jaka
      potrzebujesz a nawet więcej. Z właścicielami się napewno dogadasz bo są jak
      najbardziej OK, oczywiście jeśli będzie Twój termin jeszcze wolny.
      adres strony - www.restauracja-terminal.pl

No i hotel w tym samym miejscu
      • Gość: jerzy Re: sala weselna Restauracja Terminal OK IP: 91.192.165.* 08.05.07, 23:39
        w Compact klub mozna połączyc dwie sale ,Dworek w Kolbuszowej.nowa duza sala
        w OSTOI ma byc oddana do uzytku.Dla mnie zadne sale gimnastyczne ,remizy nie
        wchodzą w gre to nie te czasy.
    • Gość: katkaa Re: sala weselna w Rzeszowie.Prosze o pomoc!!! IP: 193.19.166.* 07.02.22, 10:42
      Polecam Hotel Splendor w Siedlskach pod Rzeszowem.
      Piękny widok na cały Rzeszów, smaczne jedzenie i fajna obsługa.
      Na sali zmieści się około 130-150 osób, a z tego co wiem na większe wesela jest ustawiany namiot.
      Na miejscu można też zarezerwować nocleg na około 70 osób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka