Dodaj do ulubionych

Polska dzicz znów dała popis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:03
Zrobiła zadymę w europejskim Vilnius. Wybieram się tam i do Tallina pod
koniec lipca i będę wszystkim którzy o to spytają mówić że jestem ze
Słowacji. Wstyd mi się przyznawać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: Polska dzicz znów dała popis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:11
      "Ostatni zajazd na Litwie" wg Legii :)))))))))
    • Gość: syrenka Re: Polska dzicz znów dała popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:15
      nie "Polska dzicz" pie...ty banderowcu, tylko warszawska chołota.
      • Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 09.07.07, 20:42
        " Mikael " zbytnio uogólił. Twoje określenie jest bardziej trafne i precyzyjne
        ( oczywiście to z drugiej części zdania ).
        • Gość: Prześmiewca Re: Terminator X IP: *.centertel.pl 09.07.07, 21:32
          Moja przygoda z stadionem Legii skończyła się z chwilą kiedy usłyszałem
          "identyfikator proszę".Pomyślałem sobie że jeszcze za wcześnie na terror
          z powodu mutantów.Zapraszam twórców filmowych krótkometrażowych aby utrwalili
          to zjawisko od momentu sprzedaży biletów w kasach i ogólnej żebraniny po
          wejście mutantów na trybunę i zachowanie podczas meczu z szczególnym
          rejestrowaniem zdań wypowiadanych przez tych osobników.Kibic Legii w odosobnieniu
          więziennym jest osobą stosunkowo łatwą w utrzymaniu wystarczy klatka,miska z
          jedzeniem i telewizor z pancernym ekranem na którym przez 24 godziny gra
          Legia.
          • Gość: pasy Re: Terminator X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:37
            Gość portalu: Prześmiewca napisał(a):
            > Kibic Legii w odosobnieniu więziennym jest osobą stosunkowo łatwą w
            utrzymaniu wystarczy klatka, miska z jedzeniem i telewizor z pancernym ekranem
            na którym przez 24 godziny gra Legia.

:))) sprzedam to !
    • Gość: doktor_borsuk Re: Polska dzicz znów dała popis IP: 86.45.131.* 10.07.07, 00:10
      mow, ze z hiszpanii... albo grecji :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka