Gość: Mikael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:03 Zrobiła zadymę w europejskim Vilnius. Wybieram się tam i do Tallina pod koniec lipca i będę wszystkim którzy o to spytają mówić że jestem ze Słowacji. Wstyd mi się przyznawać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds16 Re: Polska dzicz znów dała popis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:11 "Ostatni zajazd na Litwie" wg Legii :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: Polska dzicz znów dała popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:15 nie "Polska dzicz" pie...ty banderowcu, tylko warszawska chołota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 09.07.07, 20:42 " Mikael " zbytnio uogólił. Twoje określenie jest bardziej trafne i precyzyjne ( oczywiście to z drugiej części zdania ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Terminator X IP: *.centertel.pl 09.07.07, 21:32 Moja przygoda z stadionem Legii skończyła się z chwilą kiedy usłyszałem "identyfikator proszę".Pomyślałem sobie że jeszcze za wcześnie na terror z powodu mutantów.Zapraszam twórców filmowych krótkometrażowych aby utrwalili to zjawisko od momentu sprzedaży biletów w kasach i ogólnej żebraniny po wejście mutantów na trybunę i zachowanie podczas meczu z szczególnym rejestrowaniem zdań wypowiadanych przez tych osobników.Kibic Legii w odosobnieniu więziennym jest osobą stosunkowo łatwą w utrzymaniu wystarczy klatka,miska z jedzeniem i telewizor z pancernym ekranem na którym przez 24 godziny gra Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasy Re: Terminator X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:37 Gość portalu: Prześmiewca napisał(a): > Kibic Legii w odosobnieniu więziennym jest osobą stosunkowo łatwą w utrzymaniu wystarczy klatka, miska z jedzeniem i telewizor z pancernym ekranem na którym przez 24 godziny gra Legia. :))) sprzedam to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor_borsuk Re: Polska dzicz znów dała popis IP: 86.45.131.* 10.07.07, 00:10 mow, ze z hiszpanii... albo grecji :D Odpowiedz Link Zgłoś