Dodaj do ulubionych

kiepskie te uczelnie

IP: *.nat.rsk.pl 03.08.07, 09:08
po obu tych uczelniach można tylko zamiatać nikt nie chce przyjmować po
prywatnych,bo nic cie nie nauczyli mówią.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: kiepskie te uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:57
      po jakich uczelniach
      • Gość: ds16 Re: kiepskie te uczelnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:20
        po wszystkich, Polska Równych Szans :)
        • Gość: gogi Re: kiepskie te uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:44
          Rzeszówkowe uczelnie,są dobre dla tych co mają "wujów i cioty" przy władzy,w
          przeciwnym wypadku musisz skończyć dobrą uczelnię SGH, AGH,UJ.UW,Rzeszówkowe
          szkoły to po prostu zawodówki,a przeciez idzie tu młodzież ta która nie dostaje
          się do W-wy,K-wa,no bo jest po prostu słaba,kiepska tak na troję.!!
          • dinn Re: do gogi 03.08.07, 21:06
            Gość portalu: gogi napisał(a):

> Rzeszówkowe uczelnie,są dobre dla tych co mają "wujów i cioty" przy władzy,w
            > przeciwnym wypadku musisz skończyć dobrą uczelnię SGH, AGH,UJ.UW,Rzeszówkowe
            > szkoły to po prostu zawodówki,a przeciez idzie tu młodzież ta która nie
            dostaje
            >
            > się do W-wy,K-wa,no bo jest po prostu słaba,kiepska tak na troję.!!

heh załosny jesteś skąd dojeżdzasz (rzeszówkowe ?? co to jest wytłumacz mi to
            prostaku !)
            • anulkas86 Re: do gogi 03.08.07, 21:43
              No ja byłam trochę wyżej niż na tróję i jakoś na wymarzony kierunek się nie
              dostałam... A moi znajomi wcale nie próbowali szczęścia na uczelniach poza
              Rzeszowem, tylko od razu złożyli tu papiery, mimo iż mieli możliwości kształcić
              się gdzie indziej. Więc to chyba nie do końca tak jest...
              • Gość: sgh Re: do gogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:44
                Również uwarzam ze wszystkie uczelnie w rzeszowie to dno sami prosci ludzie tam
                sie dostają (Próg punktowy = brak)
            • Gość: gogi Re: do gogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:23
              i tak nie zrozumiesz,bo nie znasz prawdziwego studiowania w innym miescie
              • Gość: ds16 Re: do gogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:29
                nie ma reguły poza tą, że bez pleców trudno komukolwiek dziś o fajną robotę w
                tym chorym kraju, no chyba, że ktoś za normalne i dobre uznaje tyranie przez
                pierwsze lata za jakieś psie pieniądze marząc o jakimś śmiesznym awansie...

Zrozumcie wreszcie, że nie jest przypadkiem, że młodzi ludzie uciekają z tego
                kraju, kto był przykładowo na Wyspach i jeszcze mu sie wiodło to wie o czym
                piszę i wie też, że oni tu nie wrócą, a jak wrócą to szybko wyjadą znowu i
                bynajmniej nie chodzi tu tylko o kasę, ale o perspektywę normalnego życia, a nie
                pola minowego.
            • Gość: gogi Re: do dinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:38
              obrażasz sie bo nalezysz do tej grupy o jakiej piszę
              • crimen Re: do dinn 03.08.07, 23:38
                Ptysiu, nie wiesz o czym piszesz. Studiowałem w Krakowie i Rzeszowie, dlatego
                zapewniam cię, że nie ma przepaści, a na przykład Politechnika Krakowska w
                niczym nie jest lepsza od naszej. Zaliczyłeś jakieś pseudo szkółki w metropolii
                i teraz leczysz kompleksy. Udowodniłeś tylko, że jesteś prosty, jak konstrukcja
                cepa. Lepiej powiedz, jaki wynik uzyskujesz w testach Mensy.
                • Gość: gogi Re: do crimen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 09:22
                  skończylem jedną z wymienionych uczelni i pracę to ja sobie wybieram, a wasze
                  cv z waszymi rz-uczelniami "poniewieraja" się po sekretariatach i panie
                  sekretarki śmieją sie z nich!!!!
                • Gość: ja Re: do dinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:19
                  > Ptysiu, nie wiesz o czym piszesz. Studiowałem w Krakowie i Rzeszowie, dlatego
                  > zapewniam cię, że nie ma przepaści, a na przykład Politechnika Krakowska w
                  > niczym nie jest lepsza od naszej.

dokładnie tak jest - na wsz skończyłem licencjat i teraz na uj na magisterskich
                  się za bardzo nie przemęczam :) a i z pracą w krakowie nie było problemów.

to jaką szkołę skończysz już dzisiaj niewiele znaczy - liczą się umiejętności.
                  chyba że marzysz o posadzie w jakimś urzędzie
              • Gość: ds16 Re: do dinn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 00:51
                rzeczywistosc jest jaka jest, na co sie tu obrazac ? szkoda czasu, lepiej od
                razu przyjac to do wiadomosci.
                • Gość: absolwent Re: do dinn IP: *.ostnet.pl 04.08.07, 18:35
                  Zgadza się. O dobrze płatnej pracy (bo o to chyba chodzi) nie decyduje z jakich
                  uczelni masz papiery, jakie kierunki ukończyłeś, ale co potrafisz. Wiedzę
                  zawsze można poszerzyć. Na to co potrafisz, uczelnia ma wpływ w najwyżej pięciu
                  procentach.
          • Gość: Dodex Re: kiepskie te uczelnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:26
            piszesz, że Rzeszowskie Uczelnie są kiepskie, Uczelnie, które na tle innych w
            Polsce południowow-wschodniej mają długą historie i większą renome!! Jak
            nazwiesz szkoły z miast takich, jak: Jarosław, Przemyśl, Dębica, Jasło, Krosno,
            Tarnów czy Krosno ???
            • Gość: rododendron Re: kiepskie te uczelnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:52
              A jaką uczelnię ty skończyłeś,skoro nie wiesz że w języku polskim rzeczowniki i
              przymiotniki piszemy z małej litery :)?
              • zk24 Re: kiepskie te uczelnie 04.08.07, 20:02
                Palant (masz z dużej litery)
                • Gość: rododendron Re: kiepskie te uczelnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 23:31
                  Wyraz może być napisany albo z małej litery,albo z wielkiej - o "dużej" nie
                  słyszałem. Ale kto wie - może w rzeszowskich szkołach o takich literach uczą (z
                  tym,że w grę wchodzą tu raczej szkoły podstawowe).
            • Gość: tu Re: kiepskie te uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:10
              te szkoły wg mnie to żadne szkółki,szkoda rano wstawać i na dodatek wydawać
              pieniądze!!
    • Gość: mmmmmmmm Re: kiepskie te uczelnie IP: *.ptvk.pl 05.08.07, 09:31
      skończyłem WSAiZ i prze 2,5 roku nie znalazłem pracy
      • Gość: krzys Re: kiepskie te uczelnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:54
        muj brat 3 lata temu skonczyl politechnike rzeszowska - budownictwo
        a teraz pracuje jako ratownik ;) rzeszow -praca-;)brak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka