kamila29091 17.11.07, 16:35 Czy nosicie buty w panterke?? Temat może nie na miejscu jeśli chodzi o pogodę, ale jak chowałam buty przejściowe, to naliczyłam że mam 4 pary szpilek w panterkę i 1 balerin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Panterka??? 17.11.07, 16:38 nie mam nic z panterki :) jak tak sie zastanowie to wlasciwie nie mam w szafie zadnych wzorow (moze poza jednym plaszczemw jodelke) ;) wszytsko gladkie ew jakies nadruki na topach albo butach Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Panterka??? 17.11.07, 16:41 nie wiem dlaczego ale boje sie wzorow... mam jakies obawy, ze mnie zdominuja i moje ja zblednie :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Panterka??? 17.11.07, 16:44 ja mam buty w krowke, ale nie wiem do zcego je nosic ;D hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Panterka??? 17.11.07, 17:18 panterka to dla mnie fuj... bardzo nie lubie... disa, a moze latwiej by ci sie je nosilo, gdyby cholewki byly krotsze ? takie law boots ? dla szewca to pryszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Panterka??? 17.11.07, 17:22 moze... jutro pomysle i zrobie zestawienie ;D chociaz prawdopodobienstwo, ze gdzies w nich pojde jest male, ale uwzielam sie na te buty ;D i kUniec krUpka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Panterka??? 17.11.07, 17:18 jak tak myślałam, to ja tą panterkę mam kupioną tylko na złość klasycznym nudnym zestawom. No bo jednak zdarzają się sytuacje, gdzie trzeba ubrać czarne spodnium lub kostium i białą bluzkę i wtedy na przekór żeby nie było tak smutno i nudno ubieram te panterkowe buty. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Panterka??? 17.11.07, 17:59 Dla mnie są 2 rodzaje "ubraniowego" obciachu: białe kozaczki i panterkowe(lamparcie, tygrysie) wzory na bluzkach, butach,torebkach itp.- jak w tym nie najwyższych lotów dowcipie: "Pan potem,pan tera"mówi pani znanego prowadzenia się. Nieważne, że modna,trend- nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Panterka??? 17.11.07, 18:06 mi sie panterka nie podoba na wszystkim oprocz wielkich toreb, szpilkach i balerinach. nie założyłabym nigdy panterkowej bluzki, spodni, spódnicy, kolczyków, legginsów, czy czegoś innego. Moje butki sa przepiękne i je będe nosić. P.S. najgorsze są panterkowe kozaki a`la Doda i Paris Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Panterka??? 17.11.07, 18:06 mam jedną parę takowych szpilek, czasami noszę ale uważam z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Panterka??? 17.11.07, 19:21 Nie mam i chyba nie odważyłabym się założyć. Ale u innych podobają mi się zwierzęce wzorki na butach, ale tylko w zestawieniu z resztą w stonowanych barwach i bardzo dobrym gatunku. Kiedyś dawno temu miałam "tygrysią" parasolkę, którą bardzo lubiłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Panterka??? 17.11.07, 19:36 Wzór "panterka" na 80% użytkowniczkach (zestawieniach), wygląda bardzo tandetnie. Ale bywa, że prezentuje się bez skojarzeń ;) www.vogue.co.uk/street_chic/Roberto_Cavalli_at_HM/inside.asp?girl=3 Bardziej przemawia do mnie jako akcent (właśnie buty, szal) lub na zasadzie kontrastu z resztą stroju www.luxlux.pl/artykul/1846/kate_moss_na_zakupach Ja póki co posiadam jedynie szale i bieliznę..ale pewnie fajnym butem w ten deseń też bym nie pogardziła..choć przyznam, że nie specjalnie szukam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Panterka??? 17.11.07, 20:19 to ja powiem nieskromonie ze naleze do tych 20% bo wydaje mi sie ze umiem noisc panterke.ale warunek jest jeden:jesli panterka to tylko jeden element stroju w ten wzorek.a wiele dziewczyn niestety nie przestrzega tej reguly Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Panterka??? 17.11.07, 22:34 to wlasnie jak pisalam wczesniej, ja nosze wylacznie do czarnej reszty. jeden zywy panterkowy akcent do czarnego smutnego kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Panterka??? 17.11.07, 21:03 lubię w połączeniu z czarną resztą (mało oryginalnie;)), poza tym ostatnio raczej właśnie tylko w dodatkach typu torebka, chustka czy buty. chyba mam lekki przesyt, a np. linkowana gdzieś wyżej kiecka w ogóle mi się nie podoba. a od panterki wolę chyba zebrę lub tygrysa (pręgi zamiast cętek:) Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: Panterka??? 18.11.07, 00:39 Nie mam nic w panterkę, moja babcia pół szafy. Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: Panterka??? 18.11.07, 10:13 nie noszę ani butów, ani niczego innego w ten wzór Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Panterka??? 19.11.07, 08:48 akurat nie mam butow w panterke, ale nosilabym do czarnej reszty Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Panterka??? 19.11.07, 09:25 nosze, w monokolorystycznych zestawieniach jako jedyny akcent, albo z jeansami Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Panterka??? 19.11.07, 11:52 ja nie lubię panterki na sobie, więc nie noszę, ale na innych czasami mi się podoba - jak jest dobrze zestawiona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.sukienka1 Re: Panterka??? 19.11.07, 20:25 Widzialam swietne kuferki w panterke w Douglasie. Odpowiedz Link Zgłoś