ywonka 15.12.01, 22:49 Szukasz konsultantki najlepszej firmy kosmetycznej w sprzedaży bezpośredniej, czyli Avon, z Rzeszowa? - napisz ywonka@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: konsultantka Avon IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 23:23 pocałuj się w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: konsultantka Avon IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 10:17 Gość portalu: klient napisał(a): > pocałuj się w dupę a "tam" się też robi make-up? Odpowiedz Link Zgłoś
arcco Re: konsultantka Avon 03.01.02, 10:36 Czy to jest ogłoszenie matrymonialne?Wrzuć swoje zdjęcie na moją skrzynkę to się może pokonsultujemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny Re: konsultantka Avon IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 11:08 Dla mnie lody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: konsultantka Avon IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 03.01.02, 16:21 Podobno umieszczani reklam jest zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: konsultantka Avon IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 17:04 właśnie "podobno" a ja chcę sprzedać samochód. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam Re: konsultantka Avon IP: *.pressmedia.com.pl 04.01.02, 20:18 ywonka napisał(a): > Szukasz konsultantki najlepszej firmy kosmetycznej w sprzedaży bezpośredniej, > czyli Avon, z Rzeszowa? - napisz ywonka@poczta.gazeta.pl A do czego może komuś być potrzebna konsultantka??? Oprócz facetów, którzy mieliby ochotę na figo-fago, chyba tylko rąbnięty(a) tęski za wciskaniem sobie kitu jaką to ma niepowtarzalną okazję kupić cudowny środek na wieczną młodość, zdrowie i szczęście za jedyne 50-100-200-300-...zł Odpowiedz Link Zgłoś