agamarko 27.02.08, 13:57 dziewczyny, które rodziły na Rycerskiej, czy Wasze maluchy miały robione po porodzie USG głowy czy brzuszka lub bioderek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klami13 Re: Rycerska ? 27.02.08, 14:23 ja rodziłam ponad rok temu i chyba bioderka robili no i słuch Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: Rycerska ? 27.02.08, 22:06 Z tego co mowila lekarka w szpitalu standardowo wykonuja USG glowki, niestety nas ominelo przez strajk lekarzy :/ Prawie 6 lat temu rodzilam corcie, nie miala zadnego usg, kontrola bioderek podczas wypisu i tyle... Teraz (nawet podczas strajku... ech noz mi sie w kieszeni otwiera kiedy pisze o tym strajku) standardowo przed wyjsciem do domciu wykonuja badanie sluchu (sprzet dzieki WOSP) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik_z_fasolka Re: Rycerska ? 29.02.08, 19:16 ja rodzilam dwa tyg temu.Robili usg nerek w trzeciej dobie przed wypisem ale tylko dlatego, ze prosilam bo bylo zalecenie. innego usg nie mial robionego. dostal 10 na 10 wiec pewnie nie bylo potrzeby. Sluch badaja tez przed wypisem a biodra bada lekarka na obchodzie to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ifaka78 Re: Rycerska ? 08.03.08, 10:21 Ja rodzilam rok temu. Wszystkie dzieci mialy badanie sluchu, usg nerek, usg główki. Uważam ze takie usg to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś