Gość: Ola IP: *.nm.e-zet.pl 01.03.08, 11:13 Możecie mi polecić dobrego fotografa, który zrobi naprawde ładne czarno-białe zdjęcia do dowodu, dyplomu itd? Chciałabym dostać takie zdjęcia na płytce. Z góry dziękuje za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Fotograf IP: *.rze.vectranet.pl 01.03.08, 11:48 Ja zawsze bylem bardzo zadowolony z Kasowskiego, wszystkie imprezy okolicznosciowe jak wesela, zdjecia do paszportow, dowodow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Fotograf IP: 84.38.160.* 01.03.08, 13:04 Ja u Kasowskiego robiłam zdjęcia do dyplomu - żenada... Nawet teraz do dowodu wolałam iść gdzie indziej... Podobały mi sie zdjęcia ( i podejście fotografa) na Dąbrowskiego naprzeciwko Delicji(już ich nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Fotograf IP: *.rzeszow.mm.pl 01.03.08, 14:16 Robiłam u Kasowskiego, ale retuszowanie wszystkiego , nawet "pieprzyka", który mi sie podoba to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 15:17 na 3-go Maja Maxum , polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Fotograf IP: *.nm.e-zet.pl 02.03.08, 09:34 A robił sobie ktoś zdjęcia u tego fotografa na Jagielońskiej, na przeciwko komendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Fotograf IP: *.dnet.pl 11.04.08, 10:31 Polecam DiaStudio na Słowackiego w galerii Agora. Oni sa naprawdę dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: Fotograf IP: *.gemini.net.pl 12.04.08, 18:25 u kasowksiego robią chłam, są chamscy, bo za dużo ludzi przychodzi, takie zdjęcia masowe, nawet za bardzo nie ustawiają polecam fotografa, szyld niebieski kodaka) na piłsudzkiego na przeciwko antykwariatu tanio i solidnie, naprawdę warto- z kasowksiego zrezygnowałam jak pani zrobiła z wielką żółtą plamę na twarzy z pudru i nawet mnie nie ustawiła tak się śpieszyła Odpowiedz Link Zgłoś