Dodaj do ulubionych

POLICJA NA NOWE MIASTO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 11:03
Weźcie się za pracę policji na noiwym mieście tu codziennie gdzie koliwk by
nie pojsc ciągła impreza na boisku w krzakach przy kościele przy większości
bloków gówniarze piją ćpają i bóg jeden wie cojeszcze robią. dopoki nic się
nie stanie policja siedzi na upie i nic nie robi ostatni raz widziałem
gliniarza chyba z 3 miesiące temu po wyraźnej iterwencji telefonicznej. i co
z tego wyjsć się boję z domu wieczorem bo idioci siedzą na łąwkach lub w
kjrzkach itp. a stróże prawa też siedzą tylko nie wiadomo gdzie i po co.
gadanie w stylu nie mamy zgłoszeń nie usprawiedliwia poczynań lub braku
poczynań naszych wspaniałych policjantów. Czy nie ma w mieście kogoś kto
wygoniłby milicję bo to nie policja z komisariatu dla dobra
mieszkańców??????? POkażcie się panowie bo jest coraz gorzej i
niebezpieczniej na NOWYM MIEŚCIE a myślę ze i w acłym mieście. A moze gazeta
zainteresuje się tym tematem i postara się dla dobra mieszkańców
zarejestrować codzienne chlanie na NOWYM MIEŚCIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTIN Re: POLICJA NA NOWE MIASTO IP: 80.51.255.* 27.08.03, 11:20
      Gość portalu: mieszkon napisał(a):

> Weźcie się za pracę policji na noiwym mieście tu codziennie gdzie koliwk by
      > nie pojsc ciągła impreza na boisku w krzakach przy kościele przy większości
      > bloków gówniarze piją ćpają i bóg jeden wie cojeszcze robią. dopoki nic się
      > nie stanie policja siedzi na upie i nic nie robi ostatni raz widziałem
      > gliniarza chyba z 3 miesiące temu po wyraźnej iterwencji telefonicznej. i co
      > z tego wyjsć się boję z domu wieczorem bo idioci siedzą na łąwkach lub w
      > kjrzkach itp. a stróże prawa też siedzą tylko nie wiadomo gdzie i po co.
      > gadanie w stylu nie mamy zgłoszeń nie usprawiedliwia poczynań lub braku
      > poczynań naszych wspaniałych policjantów. Czy nie ma w mieście kogoś kto
      > wygoniłby milicję bo to nie policja z komisariatu dla dobra
      > mieszkańców??????? POkażcie się panowie bo jest coraz gorzej i
      > niebezpieczniej na NOWYM MIEŚCIE a myślę ze i w acłym mieście. A moze gazeta
      > zainteresuje się tym tematem i postara się dla dobra mieszkańców
      > zarejestrować codzienne chlanie na NOWYM MIEŚCIE.

no cóż ale chyba w dzielnicy Nowe Miasto funkcjnuje komisariat policji ?
    • Gość: TEC NOW.M. Re: POLICJA NA NOWE MIASTO IP: *.man.rsk.pl 27.08.03, 13:56
      Proszę zobaczyć ten Komisariat i warunki pracy policji,a obszar jaki
      obejmuję ten właśnie komisariat to Pobitno,Słocina,Zalesie i coś tam
      jeszcze..Kiedy dwóch policjantów jedzie na interwencję domową z kilka razy w
      nocy to już ich brakuje na Nowym MieScie - to są tłumaczenia Policji może i
      uzasadnione.My mieszkańcy chcemy czuć się bezpiecznie na naszym osiedlu i
      oczekujemy na uwidocznienie sie patroli policji,a nie tylko w przypadku
      interwencji.Oczekujemy na działania prewencyjne bo to jedno z zadań
      policji.Dzisiaj jest mecz na Stali,a po meczu będzie balanga na osiedlu jak
      zwykle.............
      • Gość: leśne ludki Re: POLICJA NA NOWE MIASTO IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 17:48
        obiecujemy coś z tym zrobić
    • Gość: iwk nie wszyscy na NM to żule IP: *.man.rsk.pl 05.09.03, 01:51
      Gość portalu: mieszkon napisał(a):

> z tego wyjsć się boję z domu wieczorem bo idioci siedzą na łąwkach lub w
      > kjrzkach itp. a stróże prawa też siedzą tylko nie wiadomo gdzie i po co.

właśnie wracając do domu mijałam na klatce takich "gówniarzy" i wcale się nie
      bałam. Moze dlatego że sama tu mieszkam od wczesnego dziecinstwa i się
      przyzwyczaiłam;) Ale gdzie mają dzieciaki bez kasy siedzieć? Nie wszyscy
      rodzice chętnie widzą u siebie kolegów, a kregielnia koło TESCO to raczej droga
      impreza. I czy wszyscy którzy siedzą pod blokiem to idioci? Niektózy spod mojej
      klatki (tak na oko późne gimnazjum) wyglądają na całkiem fajnych chłopaków.
      Ku*** ani h** od nich nie słyszałam a i w drzwiach przepuszczą... Widuje się
      też meneli ale MNIE oni nigdy nie zaczepiali, mamie się kłaniają wiec uważam
      ich za niegroźnych. Więc czy przypatkiem pan/pani się nie czepia? Inna sprawa
      oczywiście jeśli pan/pani był/a na NM zaatakowany/a...

A co do policji, to kilka razy spisywali moich kolegów ze szkoły, którzy nawet
      piwa nie piją. Za co? Ze jak ktoś młody i po 22 za domkiem to zaraz alkoholik,
      narkoman, gwałciciel, mordrca i satanista?

Pozdr. (tak dla formalności - pod klatką nie siedzę bo zimno i w krzakach nie
      chleję tudzież nie ćpam;)

• Gość: pola Re: nie wszyscy na NM to żule IP: *.smlw.pl / 10.0.1.* 10.09.03, 00:37
        prosze niech ktos z was przejdzie sie na komisariat na NM i dowie sie ile
        benzyny maja policjanci w bakach sluzbowych aut, niech na wlasne oczy zobacza
        ta stara bron przypominajaca suszearki do wlosow, niech zobacza inny sprzet,
        ktory ma im pomoc w pracy a nam zapewniac bezpieczenstwo. tez na policjantow
        wiecznie psioczylam, doptoty sama tego nie zobaczylam przy zglaszaniu wlamania
        do auta.
    • tumi Re: POLICJA NA NOWE MIASTO 10.09.03, 12:23
      oj tutaj to juz przesada, ja policje na NM dokladnie bloki rejtana 22,24,26 to
      widze codzinnie, a jak nie oni to straz miejska, karaja mandatami nawet male
      pieski, prosze bzdur nie opowiadac
      • Gość: Student Re: POLICJA NA NOWE MIASTO IP: *.one.pl 10.09.03, 15:53
        mieszkam w akedemiku przy Cichej i wiem ze az tak zle na NM nie jest... co nie
        znaczy ze nie moze byc lepiej. Co do komisariatu na osiedlu:
        chachachachachacha. Tylko tyle przychodzi mi do glowy. ten domek wyglada
        zajebisci wsrod wiezowcow:-))
        • Gość: marakesz Re: POLICJA NA NOWE MIASTO IP: *.man.rsk.pl 10.09.03, 17:51
          faktycznie dresiarstwo na Nowym Mieście się ostatnimi czasy rozpleniło i
          niestety ta patologiczna tendencja nadal postępuje .

Twierdze ,ze Nowe Miasto jest wciąż bezpiecznym osiedlem ,ale to nie znaczy ,że
          tak będzie zawsze ,stąd konieczne mi się wydaje regularne dyscyplinowanie co
          bardziej krewkich gnojków .

Narzekania milicji w ogóle do mnie nie przemawiają ,od lat jestem swiadkiem
          jedynie totalnej niekompetencji ,nieróbstwa i braku zrozumienia misji pracy
          stróża prawa z ich strony . Trudno być dobrego zdania o polskiej "policji" ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka