Gość: ZKS MISTRZ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 10:25 STALo CAŁY RZESZÓW CZEKA NA ZWYCIĘSTWO. CHCEMY 2 LIGE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SWÓJ M Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów IP: *.in-addr.octava.net.pl 11.09.03, 11:23 Dobrze,że za marzenia nie karzą.KORONA-Stal 3-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWÓJ M Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: *.in-addr.octava.net.pl 11.09.03, 11:27 POMTARZAM JESZCZE RAZ KORONA-Stal 3-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: 80.51.255.* 11.09.03, 11:57 Tylko Stal ZKS, Wójcik drugi raz w tym sezonie pokaże wam jak się gra w piłkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: *.man.rsk.pl 11.09.03, 13:11 Drogi Jareczku23 ... jestes albo bardzo młodym człowiekiem ,albo twój staż kibicowski jest bardzo krótki ... Komu Wójcik coś pokaże ? Grębowskiego pamiętasz ? pokładasz nadzieje w nażelowanym ,rozpieszczonym pseudogwiazdorku ...masz internet ? zapytaj wiec kibiców chociażby Łódzkiego KS jak wspominają Karola ... (jak chcesz to Ci wkleje pare zdań z ich forum) nie bądz smieszny przecież ten piłkarzyk pokazał ile jest wart już w ubiegły piątek na tle ligowego przeciętniaka . a jesli chodzi o potyczkę kielecką ,mój typ to : 3 badz 4 do zera dla gospodarzy ,choc team Wdowczyka coś czuję może mieć pewne kłopoty ze strzeleniem 1 gola ,Stal się zamuruję innego wyjscia nie ma ,tym razem sędzia nie bedzie po ich stronie ,wiec o rozwinieciu skrzydeł mowy być nie moze ,poza tym bez podtekstów - Stal to słaba drużyna ,wiec przegra z liderem . Ciekawy bedzie za to mecz na Stali z Motorem pod koniec wrzesnia ...dwie sprytne ekipy znane w calej okolicy z zakulisowych zagrywek ;-))) hehe do zobaczenia na stadionie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: *.man.rsk.pl 11.09.03, 13:19 jeszcze malutka złośliwość z mojej strony ;-) Jareczku pamiętasz li jak nie tak dawno drużyna z I-ligową przeszłością ,twoja Stal Rzeszów pojechała uczyć futbolu oderwanych od pługa asów z niedawnego jeszcze LZS-u Proszowianki Proszowice Dolne ??? ;-)))) to 7-0 jeszcze pewnie niektórym śni się po nocach ,no ale wtedy w Stali szalał taaaaki talent jak Bieda buahhahaahahha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalfan Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 18:16 Złapałeś kogoś za rękę, na przekupstwie sędziego ? Tylko Resovia na czele z redakt(ó)rem Zielińskim (zresztą sędzią) co mecz jest pokrzywdzona przez sędziego. Ostatnio winny porażki w Tomasovii był kto .... no sędzia oczywiście. Skąd wogóle ta opinia o kupowaniu sędziów? Biedy już nie ma, Wójcik jeśli będzie grał źle to nie wyjdzie na boisko w następnym meczu. Za to jest wielu innych lepszych od niego i wierzę że skutecznie przeciwstawią się Koronie.O wynik tego meczu drżę ale serce jest za Stalą. Nie zapominaj że w tym roku do drugiej ligi może awansować dwa zespoły. Więc nawet jeśli Korona będzie poza zasięgiem, to i tak jest o co walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: *.man.rsk.pl 11.09.03, 18:50 zgadzam się do miejsca premiowanego barażami aspiruje bardzo dużo zespołów w tym sezonie w zwiazku z czym należy oczekiwać bardzo ciekawej walki na 3- ligowych stadionach ,sam chodzę na mecze i jeśli o wszystkim decydować będzie ambicja i zaangażowanie piłkarzy (o umiejętnościach świadomie nie wspominam ze względu na ich oczywisty brak badz śladowe ilości w 3-ligowym wydaniu futbolu) to również będę w pełni usatysfakcjonowany i nie przyjdzie mi nawet przez myśl "sadzić" teksty w podobnej ,mrocznej i nerwowej tonacji na internetowym forum za to z gratulacjami dla zwycięzców pośpieszę czym prędzej . O dominacji Korony przesądzą 2 najbliższe spotkania ligowe tego zespołu ze Stalą u siebie i tydzień pózniej z nieobliczalną Resovią,ktorych są faworytem .Jeśli podopieczni Wdowca wygrają oba starcia uzyskają ogromną przewagę nad resztą drużyn i będą na prostej drodze do drugoligowego awansu . Niech wygra lepszy ...nie sprytniejszy . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: 80.51.255.* 16.09.03, 11:44 Nie wiem co ty porównujesz?? Jakieś 7-0 z Proszowianką. Dobrze wiesz, że nie bronił wtedy Pomianek, a Stal praktycznie nie miała rezerwowego bramkarza z prawdziwego zdarzenia, tylko jakiegoś Drozda bez pojęcia. I to przez niego tyle bramek. Bo tak to byśmy przegrali, ale 3:0 a nie 7. Poza tym nie porównuj tamtego meczu do tych które są teraz. Stal w tej chwili jest całkiem inną drużyną. Taki byłeś pewny, że przegrają w Kielcach 4:0. I co? I pokazali, że przegrywając i będąc drużyną zdecydowanie słabszą i piłkarsko i psychicznie od lidera w I połowie, potrafili wyjść na drugie 45 minut zupełnie odmienieni. Grali pewnie, odważnie i skutecznie. I zremisowali na wyjeździe z potentatem ligowym. Zobaczymy, jak twoja Resovia z nimi powalczy w sobote. Tak twoja, bo sposób w jaki szydzisz ze Stali wskazuje dobitnie na to, że musisz być fanem drużyny z Wyspiańskiego. Jak ty stawiałeś 3 lub 4 zero dla Korony w meczu ze Stalą, to ja też tak stawiam, że właśnie takie bęcki dostaną w najbliższy weekend pasiaki. A o tym jak gra Stal i na ile jest silna, to przekonasz się jeszcze nie raz. To dopiero początek sezonu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: *.man.rsk.pl 16.09.03, 17:04 Jarku potwierdzasz ,co stwierdzam z przykrością stereotyp kibica Stali jako nierozgarniętego wieśniaka ... Z Resovią nie łączą mnie żadne sympatie czy więzy emocjonalne podobnie jak ze Stalą ...(z Resovią jest to zresztą wykluczone nawet w przyszłości z pewnych oczywistych względów ,których tutaj nie podam ze względu na chęć pozostania anonimowym w sieci) jeśli chodzi o mecz w przyszłą sobotę to w sumie mogę podzielić twoje prognozy według mnie Resovia przegra conajmniej różnicą 2 bramek ,ale jak zauważyłeś nawet Ty moje typowania nie są ostatnio najwyższych lotów ,więc kto wie ,może "niemoje i nietwoje" Pasy sprawią jakąś niespodziankę ? p.s. Czy Pomianek jest twoim idolem Jarku ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów.TYLKO KORONA 3-0. IP: 80.51.255.* 17.09.03, 11:12 Jeśli chodzi o bramkarzy, to może idolem nie jest, ale jest dobry. Nie wiem czy widziałeś kiedykolwiek na boisku Piotrka Libicza. On z pewnością moim idolem był ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galicjanin Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 07:58 KOLPORTER KORONA KIELCE - STAL RZESZÓW 0-2 Odpowiedz Link Zgłoś