Gość: J&gigi'44 IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 09:48 .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris1970 Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW 18.09.03, 10:18 Gość portalu: J&gigi'44 napisał(a): > .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!! A co na to mieszkańcy gmin, wiosek, które miałyby być wchłonięte przez Rzeszów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . . . Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 11:13 chris1970 napisał: > Gość portalu: J&gigi'44 napisał(a): > > > .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!! > > A co na to mieszkańcy gmin, wiosek, które miałyby być wchłonięte przez Rzeszów? > JAK INNE MIASTA ROZWIĄZUJĄ TEN PROBLEM ?? PRZECIEZ WSZYSCY ZWIĘKSZAJĄ SWÓJ "AREAŁ POSIADANIA" TYLKO DO KURWY NĘDZY RZESZÓW NIE. TRZEBA "załatwić wszystkie formalności", głównie wnioski i skierować sprawę do Rady Ministrów. Tylko do KURWY NĘDZY w Rzeszowie Władzom chyba nie zależy na rozwoju Stolicy jednego z, od 1 maja 2004 roku - Regionów Unii Europejskiej. Panie Ferenc @ spółka, zróbcie coś z tym tematem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RiJo Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 11:17 Poprzednik ma całkowitą rację - praktycznie wszystkie "ważniejsze" miasta Polski - często zwiększają swoją powierzchnie. A z tym wiąże się szeroko pojęty rozwój miasta ....... W rzeszowie nic sie nie robi, a przynajmniej nie ma zadnego EFEKTU, ostatnia zmianan granic Rzeszowa ma juz ponad ĆWIERCZWIECZNĄ brodę !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emc2 Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 11:21 Rzeczywiście - Rzeszów na tle innych miast jest po prostu ŚIESZNIE MALUTKI Ja osobiście chciałbym mieszkać w większym mieście. Wiem, okoliczni mieszakńcy , czy oni chcą być w powiększonym Rzeszowie ?? Ale ja na ich miejscu, wolałbym mieszkać w np. Rzeszowie-Nowej Wsi, niż mieszkać w Nowej Wsi, albo w Rzeszowie-Zaczerniu, niż w samym Zaczerniu. PRZECIEZ do jasnej holery TO NAWET NA UCHO LEPIEJ BRZMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rentgen Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.dami / 172.19.0.* 18.09.03, 19:58 Ja jestem również za powiększeniem tego lilipuciego miasta!!! Panie Ferenc do roboty!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: 80.51.255.* 18.09.03, 22:56 Gość portalu: J&gigi'44 napisał(a): > .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!! FERENC MA TO DALEKO GDZIEŚ CO CHCĄ MIESZKAŃCY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefe Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 19.09.03, 07:28 FERENC !!! Do roboty, powiększ to miasteczko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elekon Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 20:56 Gość portalu: fefe napisał(a): > FERENC !!! Do roboty, powiększ to miasteczko!!!!! Widzę jako zywo, że Politechnika Rzeszowska jest istną kuź(w)nią sił zdeterminowanych do powiększania obszaru Rzeszowa. Nie wydaje mi się jednak, by pisanie o tym w taki jak wyżej sposób i co tydzień w osobnym wątku było najlepszą metodą perswazji bądź wywarcia presji w tej skądinąd słusznej sprawie na prezydenta Ferenca. Drodzy Państwo: może jeden osobny wątek i wrzucajmy do niego np. argumenty za. Bo tak to wychodzi okrągło i jakoś niepoważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CENZOR Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.krynica.net.pl / 192.168.0.* 20.09.03, 21:23 Czy nie zauważylicie, że pod nickiem J&gigi, ..., RiJo, Emc2, fefe jest to ta sama osoba, która w kółko do znudzenia pisze o tym powiększaniu Rzeszowa. To chyba jakaś mania prześladowcza. Przypadek chroniczny nadający się do obowiązkowego leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.03, 23:15 Oj chyba ktoś jest psychiczny... co 4 minuty z tego samoego IP :D Odpowiedz Link Zgłoś