Dodaj do ulubionych

P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW

IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 09:48
.......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!!
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW 18.09.03, 10:18
      Gość portalu: J&gigi'44 napisał(a):

> .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!!

A co na to mieszkańcy gmin, wiosek, które miałyby być wchłonięte przez Rzeszów?

• Gość: . . . Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 11:13
        chris1970 napisał:

> Gość portalu: J&gigi'44 napisał(a):
        >
        > > .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!!
        >
        > A co na to mieszkańcy gmin, wiosek, które miałyby być wchłonięte przez
        Rzeszów?
        >

JAK INNE MIASTA ROZWIĄZUJĄ TEN PROBLEM ??
        PRZECIEZ WSZYSCY ZWIĘKSZAJĄ SWÓJ "AREAŁ POSIADANIA" TYLKO DO KURWY NĘDZY
        RZESZÓW NIE.

TRZEBA "załatwić wszystkie formalności", głównie wnioski i skierować sprawę do
        Rady Ministrów.

Tylko do KURWY NĘDZY w Rzeszowie Władzom chyba nie zależy na rozwoju Stolicy
        jednego z, od 1 maja 2004 roku - Regionów Unii Europejskiej.

Panie Ferenc @ spółka, zróbcie coś z tym tematem !!!!!

• Gość: RiJo Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 11:17
          Poprzednik ma całkowitą rację - praktycznie wszystkie "ważniejsze" miasta
          Polski - często zwiększają swoją powierzchnie. A z tym wiąże się szeroko pojęty
          rozwój miasta .......

W rzeszowie nic sie nie robi, a przynajmniej nie ma zadnego EFEKTU, ostatnia
          zmianan granic Rzeszowa ma juz ponad ĆWIERCZWIECZNĄ brodę !!!!!!!

• Gość: Emc2 Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 18.09.03, 11:21
      Rzeczywiście - Rzeszów na tle innych miast jest po prostu ŚIESZNIE MALUTKI

Ja osobiście chciałbym mieszkać w większym mieście.

Wiem, okoliczni mieszakńcy , czy oni chcą być w powiększonym Rzeszowie ??

Ale ja na ich miejscu, wolałbym mieszkać w np. Rzeszowie-Nowej Wsi, niż
      mieszkać w Nowej Wsi, albo w Rzeszowie-Zaczerniu, niż w samym Zaczerniu.

PRZECIEZ do jasnej holery TO NAWET NA UCHO LEPIEJ BRZMI.

• Gość: Rentgen Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.dami / 172.19.0.* 18.09.03, 19:58
        Ja jestem również za powiększeniem tego lilipuciego miasta!!! Panie Ferenc do
        roboty!!!!!!!!!!!!
    • Gość: MARTIN Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: 80.51.255.* 18.09.03, 22:56
      Gość portalu: J&gigi'44 napisał(a):

> .......chcemy tego - mieszkańcy Rzeszowa!!!!!

FERENC MA TO DALEKO GDZIEŚ CO CHCĄ MIESZKAŃCY !
      • Gość: fefe Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.prz.rzeszow.pl 19.09.03, 07:28
        FERENC !!! Do roboty, powiększ to miasteczko!!!!!
        • Gość: Elekon Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 20:56
          Gość portalu: fefe napisał(a):

> FERENC !!! Do roboty, powiększ to miasteczko!!!!!

Widzę jako zywo, że Politechnika Rzeszowska jest istną kuź(w)nią sił
          zdeterminowanych do powiększania obszaru Rzeszowa. Nie wydaje mi się jednak, by
          pisanie o tym w taki jak wyżej sposób i co tydzień w osobnym wątku było
          najlepszą metodą perswazji bądź wywarcia presji w tej skądinąd słusznej sprawie
          na prezydenta Ferenca. Drodzy Państwo: może jeden osobny wątek i wrzucajmy do
          niego np. argumenty za. Bo tak to wychodzi okrągło i jakoś niepoważnie.
      • Gość: CENZOR Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.krynica.net.pl / 192.168.0.* 20.09.03, 21:23
        Czy nie zauważylicie, że pod nickiem J&gigi, ..., RiJo, Emc2, fefe jest to ta
        sama osoba, która w kółko do znudzenia pisze o tym powiększaniu Rzeszowa. To
        chyba jakaś mania prześladowcza. Przypadek chroniczny nadający się do
        obowiązkowego leczenia.
        • Gość: heh Re: P. FERENC POWIĘKSZ PAN TEN NASZ RZESZÓW IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.03, 23:15
          Oj chyba ktoś jest psychiczny... co 4 minuty z tego samoego IP :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka