Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:10 Co to za straszne huki były w nocy na WSK. Nie mozna było nawet okna otworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rh Re: WSK nocny hałas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:03 na wsk były huki w nocy? jestem pracownikiem wsk i miałem tam ,nocke' , smacznie sobie spałem w ramach pracy, nic mnie nie obudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: WSK nocny hałas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:23 To może w środku macie wytłumione, żeby sobie smacznie spać a na zewnątrz już was nic nie obchodzi jakie atrackcje fundujecie ludziom w nocy. Nie wszyscy w nocy pracują -smacznie śpiąc jak na WSK. Niektórzy potrzebują odpocząć bo muszą od rana ciężko pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komes Re: WSK nocny hałas IP: *.ptr.magnet.ie 03.07.08, 19:02 to pewnie na Lisce rzeszowskie dziewice ocieraly sie o drzewa... ciiii...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: WSK nocny hałas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 20:19 hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś