rzeszow3210 28.07.08, 09:03 Jakie polecacie zespoły weselne z regionu?Mam na myśli kapele z których byliście zadowoleni i nie żałujecie dokonanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zespol-cross Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 14:48 Zapraszamy do współpracy ZESPÓŁ CROSS www.zespol-cross.republika.pl zespol-cross@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.wist.com.pl 30.07.08, 10:37 Strona o podanym adresie nie istnieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.wist.com.pl 29.07.08, 16:38 Oj chyba nikt nie był zadowolony ze sw zespołu...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronde vu Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: 84.38.160.* 30.07.08, 10:46 Polecamy się :) 1 dzień grania - 1800 zł, 2 dni 3 tys. Przygotowujemy liczne atrakcje związane z oczepinami oraz gramy na ślubie w kościele. Posiadamy na to zgody i certyfikaty wszystkich rzeszowskich parafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.wist.com.pl 30.07.08, 14:19 W necie znalazłem info o takich zespołach: Remix Lord Art Caffe TaktonEfekt Scamander Klimat Adio Band Demeters Teraz My The Eff Party Music Amadeus Band Heaven Evergreen Power United Pryzmat Ancora Lion Film Masters Prosze o ewentualne opinie jeśli mieliście doczynienia z tymi kapelami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaKa Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 07:29 Najlepsze sa te niereklamujace sie w necie :P Niepotrzebna im strona bo i tak maja wziecie :P Znam taki jeden zespol.... moge podac namiary, na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.wist.com.pl 01.08.08, 08:57 no nie wiem..profesjonalne zespoły mają sw strony internetowe.Niektóre maja sw namiary w portalach reklamowych.Pewnie są i takie którym wystarczy poczta pantoflowa...Ale opisac wrażenia po weselu nie zaszkodzi.Szczególnie ciężko jest o lokale,które często trzeba rezerwować na 1.5 czy 2 lata wcześniej...Skoro jest mała konkurencja pod tym względem to i ceny są windowane do góry a z jakością obsługi też jest różnie.Informacje na forach branżowych są tak skąpe że cenna wydaje się być każda opinia zamieszczona na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 13:05 Witam, polecam Amadeus- Band jeśli chcesz kapelę grającą tylko i wyłącznie na żywo utwory w bardzo ciekawych aranżacjach to polecam, Byłem na kilku imprezach granych przez ten zespół i jestem zafascynowany profesjonalizmem bo o muzyce i brzmieniu nie wspomnę. Raz nawet na weselu brakło prądu myślisz , że przestali grać? praktycznie w kilka sekund wzięli sprzęt i grali bez nagłośnienia, bawiąc ludzi- jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Polecam i pozdrawiam. Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjamrogowicz Sprawdzone zespoły weselne 07.11.08, 14:21 Witam wszystkich fanów, sympatyków naszej kapeli.W imieniu członków zespołu chciałem wyrazić wdzięczność za tak pochlebne opinie. Mamy jeszcze wolne terminy na 2009 rok > maj cały !!! > 13,20 czerwiec > 10,17,31 październik Wszystkich zainteresowanych zapraszam do odwiedzenia naszej strony i zapoznaniem się z ofertą zespołu.Zespół muzyczny "AMADEUS BAND" Profesjonalna obsługa muzyczna. Wesela,zabawy,bankiety,prymicje imprezy plenerowe. W repertuarze znajdują się utwory znane i lubiane przez szeroką publiczność, biesiada przy stole. Skład 4-osobowy , tworzą zawodowi muzycy grający wyłącznie na żywo muzykę tzw. "środka" Pozdrawiam amadeus-band.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: 195.93.222.* 07.11.08, 14:06 Wziątki, Kycie, Fabos, Demeters w takiej kolejności Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konreser Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: 213.92.201.* 12.11.08, 17:11 Dla tych co lubią muzykę uniwersalną od folku, poprzez muzykę rosyjska, francuską do jazzu polecam Na Drabinie z Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazzi Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.ostnet.pl 13.11.08, 10:52 u mnie grał REWERS z Tyczyna. Moja żona i wszyscy goście byliśmy bardzo zadowoleni, wydaje mi się że to zespół godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:45 Na portalu www.rzeszowiak.pl znalazłam zespół BJ BAND, który grał na moim weselu w Dębicy. Rozbudowany skład 6-cio osobowy zapewnia naprawdę świetną oprawę muzyczną na żywo. Bardzo ciekawe i nietuzinkowe utwory instrumentalne - raczej rzadkość na dzisiejszej scenie klezmerskiej. Jeszcze raz podziękowania ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.171.41.101.static.crowley.pl 14.11.08, 13:39 Witam:) W 2006 roku miałam wesele w Nowym Dworze przy udziale zespołu muzycznego Party Music -rewelacyjna kapela,wykształceni muzycznie ludzie z super inteligentnym humorem :) Zaznaczam ,że nie grają muzyki typu disco polo lub "hop siup tralala" . To profesjonaliści z klasą. Dziękujemy za super przyjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Sprawdzone zespoły weselne IP: *.ostnet.pl 14.11.08, 21:10 Osobiście zamówiłem zespół z Ukrainy "Na Drabinie". Słyszałem ich już parę razy i mogę potwierdzić że są profesjonalistami a w dodatku znacznie zdecydowanie konkurencyjni wobec lokalnych tzw.gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś