Dodaj do ulubionych

RADOM MIASTO NĘDZY

IP: *.radom.pilicka.pl 30.03.05, 20:54
Mieszkam tu w Radomiu od 10 lat.I uważam że miasto to jest niezadbane i
poprostu brudne chociaz było miastem wojewódzkim. Odwrotnie jest z
Sandomierzem jest to czyste zadbane misto z ogromnym budżetem i piękną
okolicą dlatego od 10 lat żałuje przeprowadzki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kujon Re: RADOM MIASTO NĘDZY IP: *.radom.pilicka.pl 30.03.05, 21:02
      To bardzo dobry pomysł byłem tam i miasto rzeczywiście jest piękne.
    • Gość: Tymoteusz Re: RADOM MIASTO NĘDZY IP: *.radom.pilicka.pl 30.03.05, 21:02
      Potwierdzam!!!!!!!!
    • Gość: Eryk Re: RADOM MIASTO NĘDZY IP: *.radom.pilicka.pl 30.03.05, 21:03
      Ja studiowałem (uczyłem się w Collegium Gostomianum). Miasto jest piękne.
      • Gość: Ala Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: *.internet.radom.pl 30.03.05, 21:08
        Jesteś tu przywiązany. Nie? To uciekaj, nie ma obowiązku mieszkania w Radomiu.
        • Gość: dziadek Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 195.164.168.* 30.03.05, 21:49
          Powiedzmy sobie szczerze . Jeżeli ktoś porównuje Sandomierz z Radomiem to albo
          jest ślepy albo ma ogromnie dużo złej woli . Znam Sandomierz i mogę go porównać
          od biedy z sąsiednim Tarnobrzegiem , nic więcej . Piękno rynku nie stanowi
          jeszcze o ważności miasta - a tylko to jest w Sandomierzu atrakcją . Reszta to
          niezwykła prowincja , więc gdzie tu porównanie z Radomiem ? Jestem niezwykle
          daleki , żeby mojemu miastu przypisywać jakąś szczególną rolę na mapie Polski ,
          ale bez przesady . Już od dziewiętnastego wieku Radom pełni ważniejszą rolę na
          terenie dawnego województwa sandomierskiego niż jego dawna stolica - i to nie
          przypadkowo . A poza tym są równie ładne ( i ładniejsze ) miasta w naszym kraju
          niż Sandomierz .
          • gladiator.ek Re: RADOM MIASTO jak każde inne 30.03.05, 21:56
            Gość portalu: dziadek napisał(a):

> Powiedzmy sobie szczerze . Jeżeli ktoś porównuje Sandomierz z Radomiem to
            alb
            > o
            > jest ślepy albo ma ogromnie dużo złej woli . Znam Sandomierz i mogę go
            porównać
            > od biedy z sąsiednim Tarnobrzegiem , nic więcej . Piękno rynku nie stanowi
            > jeszcze o ważności miasta - a tylko to jest
            . A poza tym są równie ładne ( i ładniejsze ) miasta w naszym kraju
            > niż Sandomierz .
            NP. KIELCE :)))
            • Gość: dziadek Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 195.164.168.* 31.03.05, 13:44
              No niech będzie - np . Kielce !
            • isoxazolidine Re: RADOM MIASTO jak każde inne 01.04.05, 09:38
              przyjmuje to na konto prima aprilis ;-)))
          • isoxazolidine Re: RADOM MIASTO jak każde inne 01.04.05, 09:40
            Gość portalu: dziadek napisał(a):

> Powiedzmy sobie szczerze . Jeżeli ktoś porównuje Sandomierz z Radomiem to
            alb
            > o
            > jest ślepy albo ma ogromnie dużo złej woli . Znam Sandomierz i mogę go
            porównać
            > od biedy z sąsiednim Tarnobrzegiem , nic więcej.

Kompromisowo mozemy uznac ze pod wzgledem urody rynku Sandomierz jest lepszy od
            Radomia. Ale tylko w tym punkcie.
            • Gość: Henro Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 213.195.148.* 01.04.05, 16:18
              Kielce to najwieksza wieś w Polsce ludzie są tak powiatowi , że im słoma z
              butów - gumiaków wystaje nic tylko omijać to kwaśniewskiego ( to on załatwił
              kielcom województwo jest honorowym obywatelem tej wsi kielce w 1999 r. dziś
              leży tak jak kielce ) grodowisko.Od kielc wolę Pacanów , Wąchock , Iłżę.....
              • Gość: keraj Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 213.199.193.* 01.04.05, 18:26
                kolejny mlody gniewny i do tego dumny co z geografii mial pale, zal Ci
                powiatowego miasta w jakim zyjesz to nie wypinaj sie na innych, zobaczymy za
                pare lat jak Radom bedzie wygladal i czy zamieni sie przypadkiem w skansen
                (najwiekszy w tym kraju);)
              • gladiator.ek Re: RADOM MIASTO jak każde inne 01.04.05, 21:02
                Gość portalu: Henro napisał(a):

> Kielce to najwieksza wieś w Polsce ludzie są tak powiatowi , że im słoma z
                > butów - gumiaków wystaje nic tylko omijać to kwaśniewskiego ( to on załatwił
                > kielcom województwo jest honorowym obywatelem tej wsi kielce w 1999 r. dziś
                > leży tak jak kielce ) grodowisko.
                WYPOWIEDŹ NA MIARE RADOMIA,COŻ...

Od kielc wolę Pacanów , Wąchock , Iłżę.....
                TO SIĘ TAM PRZEPROWADŹ

• Gość: alf Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: *.radom.net / 213.199.199.* 02.04.05, 19:17
                  Gdzie w Radomiu ta okropna nędza? Zobaczcie setki niezłych samochodów przed
                  supermarketami!
                  Aby zobaczyć nędzę wybierzcie się do "dzielnic zakazanych" Łodzi, Bytomia,
                  Pruszkowa... W Radomiu póki co nie mamy takich skupisk dziadostwa.
                  • Gość: ja Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: *.radman.pl 02.04.05, 19:32
                    nie mamy zakazanych dzielnic w radomu? naprawdę ??
                    • Gość: Henro Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 213.195.148.* 04.04.05, 17:25
                      Radom to miasto ludzi z klasą , miasto bohaterów o pięknej historii(
                      Konstytucja Nihil Novi w 1505 r. , Radomski Czerwiec 1976 r, Papież Jan Paweł
                      II w Radomiu 4 czerwca 1991 roku odwiedził nasze miasto) a te pseudo
                      inteligenty z kielc , którym słoma z butów wystaję to nic tylko na Radom by
                      krzyczeli , i za to ich cały Radom szczerze nienawidzi , tak było , jest , i
                      jeszcze dlugo będzie, kielce nauczcie się kultury i dobrego wychowania to
                      pogadamy RADOM MIASTO TWOJEJ SZANSY
                      • Gość: keraj Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 213.199.233.* 05.04.05, 07:27
                        w czasie gdy wszyscy sobie wybaczaja , swiecisz przykladem i swoja kultura,
                        ciekawie jak na to wspolmieszkancy Twojego miasta Radomia sie zapatruja

nikt do radomia nic nie ma, miasto jak inne (chodzi o ludzi) co do innych
                        aspektow to nie wypowiadam sie

pozdrawiam zlosliwych i zyczliwych miastu Kielce

• Gość: ----- Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: *.radom.net / 213.199.199.* 09.04.05, 00:32
                  A co wy tu towarzyszu robicie? Dobrze wiadomo że kelce to najbardziej
                  komunistyczne miasto w kraju. Na dodatek siedlisko agentury sowieckiej od
                  przedwojny. Myślę że gdy będą dekomunizować to nie zostanie was nawet połowa.
                  He He he jak robiono nowy podział kraju, to krakowskie elitki tak sie
                  wystraszyły kelc jak diabeł święconej wody. No i została taka dziura. Rezerwat.
                  Zabytkowi partyzanci latają. Nikt tego nie chce. Zaorają wszystko i posadzą
                  śrubokręty...
              • Gość: jojo Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.05, 19:52
                Zgadza się. Omijac na 10 km bo tam pchły po ulicach skacza. hehehehe
                • Gość: keraj Re: RADOM MIASTO jak każde inne IP: 213.199.233.* 05.04.05, 07:31
                  czyc te wypowiedzi maja swiadczyc o pozimie Radomskich forumowiczow, oczywiscie
                  ze nie

pozdrawiam zyczliwych i niezyczliwych

• Gość: KIBIC Re: RADOM MIASTO NĘDZY IP: *.dc.dc.cox.net 04.04.05, 20:16
      Znow glupoty na tym FORUM, trzeba pokolen i dobrego wyksztalcenia aby zmienic
      wasza mentalosc. A moze byscie tak wyjechali ZAGRANICE na jakis czas? Ludzie
      czy nie widzicie jak sie osmieszacie? Macie takie KWADRATOWE LBY, zamiast
      szukac dobrych przykladow i innych i starac sie poprawic wlasny wyglad aby sie
      sobie i innym podobac to podnosicie swoja wartosc przez gonojenie innych. Ohyda!

PS
      Sandomierz to ladne zadabane miasteczko, zgadzam sie, mnie tez sie podoba. Czy
      zamieszkalbym w nim, chyba nie, bo moje miasta to Radom albo Kielce.
    • Gość: yyy Re: RADOM MIASTO NĘDZY IP: 203.185.255.* 08.04.05, 06:41
      Trafiles w dziesiatke. Wystarczy popatrzec na zdjecia "Codzienny Radom"
      Prawdziwa nedza i rozpacz. Zadupie , wiejska chalupa przy chlupie, dolaczjac na
      Ustroniu na Osiedlowej wszystkie te piekne sklepiki. fuj
      • Gość: STĄD ILOŚĆ ATAKUJĄCYCH RADOM JEST WILEKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.05, 18:44
        ...bo Radom jest wielki i zasłania swoją obecnością kielce.
        ...kielce nie mogą tego znieść i dlatego wszystkich większych wokoło siebie atakują...następne miasto atakowane z wściekłą zajadłością przez kielce jest Kraków.

A TE osoby z IQ=00 SĄ PRZEDE WSZYSTKIM z kielc.
        ..róznego rodzaju "polaki" "GOO" "gladiatorki"..itp.
        • Gość: Basia Re: Do Henro IP: *.udn.pl 09.04.05, 00:00
          Ale mnie rozmieszyłeś.Pewnie chciałeś napisać Radom Twoją Zagładą. Tu nic się
          nigdy nie uda, chyba, że najpierw znieni się mentalność ludzi.Każdy tu jest
          porządny ale tylko do progu swojego mieszkania.Potem to uważa, że można
          niszczyć, dewastować, brudzić, bo to nie moje.A jeżeli chodzi o ludzi z klasą
          to ich jest chyba niewiele.Bo są ich dwie kategorie.Jedna to ci którzy ją mają,
          druga to ci którzy ją miewają.A to jest zasadnicza różnica.Radom to miasto
          dresiarzy i boję się ich pokłosia bo co inteligentniejsi to wyjeżdżają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka