kinga11.22 17.09.08, 14:48 gdzie w rzeszowie mozna zamówić alby komunijne???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: alba komunijna???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 18:20 to ksiądz nie zamawia alb? alby są jak mundurki - każdy ma mieć taką samą... cała klasa musi mieć identyczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: alba komunijna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 18:26 moze w Conresie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: alba komunijna???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 08:05 ja zamawiałam w Firmie krismark na ul. warszawskiej, niestety nie mam już telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: alba komunijna???? IP: *.nm.e-zet.pl 18.09.08, 17:35 sklepy z dewocjonaliami, allegro.pl, google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borexd Re: alba komunijna???? IP: 82.160.77.* 04.11.08, 13:28 W Rzeszowie ul. Warszawska 71 szyją ładne ubranka na miarę. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mkmarylapl Re: alba komunijna???? 29.11.16, 08:45 Witam, jesteśmy czołowym, polskim producentem strojów do Komunii Świętej. Jeżeli jeszcze nie udało Ci się wybrać stroju zachęcamy do sprawdzenia nas. Mamy wieloletnie doświadczenie również w sprzedaży wysyłkowej dla grup nie tylko w Polsce ale i za granicą. Nasza oferta wraz z cenami -> www.mkmaryla.pl Kontakt na stronie, na biuro@mkmaryla.pl, telefonicznie 660 155 080 lub na www.facebook.com/mkmaryla/ Odpowiedz Link Zgłoś
milonga71 Re: alba komunijna???? 30.11.16, 23:12 Bardzo ładne alby komunijne widziałam do kupienia w internecie. Cenowo bardzo korzystne. Wydaje mi się, że wiele osób w ten sposób kupuje obecnie stroje komunijne. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia011990 Re: alba komunijna???? 12.01.19, 11:47 My zamawialiśmy alby z firmy Duber z Zielonej Góry. Zaletą było, że przyjechali, zmierzyli i w pełni odpowiadali za poprawki( oddawali też osobiście). Wcześniej u nas w parafii były alby wysyłane i każdy musiał sam się mierzyć i ponieść koszty za poprawkę. W tym roku znajoma zamawiała u nich przez internet. Podpowiedzieli jej jak ma zmierzyć dziecko, żeby alba pasowała na dzień komunii. Co do dodatków to ta firma przywiozła na oddawanie alb wszystkie dodatki. Ja zakupiłam wszystko dla mojej córki ( wszystko bez butów bo jak stwierdzili - żeby przywieźć buty musieliby przyjechać ciężarówką) i dostałam rabat na zakupy w ich salonie na inne rzeczy, których jeszcze potrzebowałam. Pozdrawiam Link do ich sklepu www.sklep.albykomunijne.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś