Dodaj do ulubionych

Wesele Rzeszów

18.09.08, 23:34
Czesc, chialam sie dowiedziec od Was Drodzy z Waszego doswiadczenia
wszytko na temat wesele, a mianowicie najlepszych fotografów,
operatorów kamery, kwiacarni, ozdób, kosciola, oprawy muzycznej
samochodów/ lecz najbardziej interesuje mnie gdzie mozna wypozyczyc
dorozke z konmi do wesele. Wszytsko mnie interesuje oprócz sali, bo
juz mamy ja zarezerwowana w Nowym Dworze. Pozdrawiam i z góry
serdecznie dziekuje :**

P.S interesuje mnie wylacznie nowoczesnosc, szyk i elegancja
Obserwuj wątek
    • divine69 Re: Wesele Rzeszów 26.09.08, 10:37
      Kamerzysta - Ran Dv Chmielnik Facet z niesamowitym zasobem ORYGINALNYCH
      pomysłów. Nie są to kolejne nudne filmy. Polecam spotkanie z nim i oglądnięcie
      choć jednego filmu. www.ran-dv.pl/

Fotograf - www.terpinski.pl www.mwolan.com.pl/ zdjęcia mówią za siebie

Orkiestra - Bendnicy, Takton taktonrzeszow.w.interia.pl/

Dorożki chyba można wypozyczyć w Łańcucie jak sie nie myle. A może Janiowe
      Wzgórze albo Leśna Wola.
      • Gość: anya89 Re: Wesele Rzeszów IP: *.range86-165.btcentralplus.com 28.09.08, 01:57
        Dziekuje slicznie za przydatne bardzo linki
        • divine69 Re: Wesele Rzeszów 29.09.08, 15:00
          www.rzeszowiak.pl/268187/oferujemy-bryczke-dorozke-do-slubu.html
          Tak przy okazji szukania samochodu dla siebie trafiłam na to :)

Pozdrawiam
          • Gość: Anya Re: Wesele Rzeszów IP: *.range86-150.btcentralplus.com 05.10.08, 01:22
            Dziekuje Ci slicznie :*:* naprawde dziekuje
        • kasia8123 Re: Wesele Rzeszów 01.06.11, 09:36
          ja też podsyłam link do fajnego fotografa www.wojciechmoskwa.pl może się przyda
      • tadeusz3731 Re: Wesele Rzeszów 03.03.15, 08:44
        Może kiedyś, teraz to wielka porażka, nigdy więcej tego gościa, nie wywiązuje się z umowy, po 7 miesiącach dalej brak filmu, utrudniony kontakt.
      • Gość: Niezadowolona Para Re: Wesele Rzeszów IP: *.wist.com.pl 06.03.15, 19:46
        Witam
        Dużo już czasu chyba upłynęło od pozytywnych opinii bo obecnie kiepsko to za delikatnie !!!
        ogólnie nie polecamy jakość materiału jest kompletnie nie adekwatna !
        A jeszcze wspominając o terminie oddania materiału..."jeśli rok to nie długo "
        • Gość: Niezadowolona Para Re: Wesele Rzeszów IP: *.wist.com.pl 06.03.15, 19:48
          Mowa oczywiście o Firmie
          www.ran-dv.pl/
    • Gość: Antenka Re: Wesele Rzeszów IP: 82.160.120.* 03.10.08, 18:27
      Anya a moglabyś coś napisac o tym Nowym Dworze? Na ile osob rezerwowalaś salę i
      z jakim wyprzedzeniem oraz ile kosztuje.
      Byłabym bardzo wdzięczna.
      Pozdrawiam
      • Gość: Anya Re: Wesele Rzeszów IP: *.range86-150.btcentralplus.com 05.10.08, 01:19
        Na 100 osób na rok 2010 jak na obecny cennin 170 zl za osobe, lecz
        cena moze ulec zmianie na kolejne lata. Przy zarezerwowaniu terminiu
        trzeba uiscic zaliczke w wysokosci 2000zl Jak chcesz zarezerwowac to
        jak chcesz w okresie sezonie wesel to dwa lata w przód. Pozdrawiam
    • Gość: anne Re: Wesele Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 15:56
      Marek ma inny adres www.marekwolan.com
    • Gość: gośc Re: Wesele Rzeszów IP: *.centertel.pl 05.06.09, 15:53
      jesli chodzi o dorożkę to super jest w Łące z pieknymi konikami:) i
      mozna tez limuzynę białą tam wynając jeśli pogoda nie dopisze:)
      firma nazywa sie BENETE :)
    • kasiula-kasiula Re: Wesele Rzeszów 05.06.09, 20:52
      waldhorn.w.interia.pl/posluchaj.htm
      tego warto posluchac!!!!!!
      moze baaaaaaaardzo uprzyjemnic slub:)
    • Gość: Monika Re: Wesele Rzeszów IP: *.zwse.eu 25.05.11, 14:08
      www.zespolprogres.pl - świetny zespół muzyczny,

a ja zajmuję się fotografią ślubną - moje portfolio www.monifoto.net
    • weselna13 Wesele w Leśnej Ciszy 28.11.11, 15:45
      Witam,
      Jesteśmy z Narzeczonym na etapie rozglądania się za salą weselną w okolicach Rzeszowa. Ostatnio bardzo zainteresowała nas oferta nowo powstałego Dworku "Leśna Cisza" w Wiercanach. Czy ktokolwiek miał już okazję być tam weselnikiem albo organizować wesele? Interesuje mnie, czy poza ładną okolicą i przestronną salą, jedzenie i obsługa są na poziomie? Poza tym czy lokal wywiązuje się z umowy?
      Pozdrawiam
    • basia_1111 Re: Wesele Rzeszów 04.06.12, 09:39
      Witam,

chciałam się dwiedzieć jakie macie wrażenia z wesel oraz może ktoś planuje w tym roku wesele w Hotelu Villa Riviera ? jak oceniacie standart jedzenia, obsługi ? Palnuje wesele i zastanawiałam się czy tam nie zoorganizować, ale nie wiele znalazłam informacji na furum :(
    • basia_1111 Re: Wesele Rzeszów 04.06.12, 09:39
      Witam,

chciałam się dwiedzieć jakie macie wrażenia z wesel oraz może ktoś planuje w tym roku wesele w Hotelu Villa Riviera ? jak oceniacie standart jedzenia, obsługi ? Palnuje wesele i zastanawiałam się czy tam nie zoorganizować, ale nie wiele znalazłam informacji na furum.
      • Gość: gość Re: Wesele Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.12, 17:04
        Jeśli chodzi o dekoracje to polecam firmę Dekoracje4u z Łańcuta. Są bardzo sympatyczni i można się z nimi dogadać co do ceny :)
      • Gość: Kasia Re: Wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 21:36
        Witam;)
        Mam pytanie o wasze opinie na temat wesel w Villa Riviera w Rzeszowie (czy dobre jedzenie, jaka obsługa)

a może wiecie coś o Park Hotel w Rzeszowie lub Apollo w Świlczy

Może znacie jakiś niezły lokal, który pomieściłby swobodnie 180 os. - interesuje mmnie Rzeszów lub na trasie z Rzeszowa do Kolbuszowej

Dzięki z góry;)
        • Gość: lisa Re: Wesele Rzeszów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.11.12, 17:47
          powiem tak. Jedzenie moze byc ale:
          1. malo bardzo malo za te pieniazki
          2. wszystko nam ze stolow zabierali - nic dla nas nie zostalo
          3. obsluga niemila
          4. w dniu imprezy chcieli wiekszych oplat bo niby sie nie dogadalismy
          5. szybko wyganiali

takze ja jestem niezadowolona ....ocena 3/10 tylko dj byl wzorowy ;)
        • Gość: daro Re: Wesele Rzeszów IP: 62.133.153.* 10.07.13, 09:20
          witam ,nic nie wiem o tych lokalach ,natomiast wiem ,ze dobra ekipa jest do prowadzenia wesel gdzies z Blazowej ,bylem na weselu kuzyna lecz w remizie strazackiej ,ale tem mial catering z ekipa ,jedzenie palce lizac stoly uginaly sie ,szwed mieli zastawiony i obsluga z wysoka kultura ,jak na wiejskie wesele to szok,poza tym gotowali na miejscu -ogarneli wszystko po weselu ,popakowali ,pozabezpieczali i pozostawili w chlodniach ,nie to co w innych lokalach nie oddadza ci tych rzeczy co zostaja ,a tu w niedziele mielismy poprawiny na ogrodzie u wujka i zabawa trwala do 12 .Ten catering polecil bym nic ich nie obchodzilo ,tak jak w innych lokalach sami przygotowali ,czasy ciotek w kuchni sie skonczyly teraz warto wziac profesjonalny zespol i dekoratora
          pozdro Daro
          • Gość: daro Re: Wesele Rzeszów IP: 62.133.153.* 10.07.13, 09:22

ci co sie tym zajmowali to catering enka ,sa od niedawna ale szal robia
        • Gość: Krysta Re: Wesele Rzeszów IP: 31.130.98.* 14.08.14, 15:28
          Pani Kasiu,
          Polecam Hotel Pałac (w Jasionce) na trasie z Rzeszowa do Lublina - ciekawe miejsce, ładny wystrój, ogromne sale balowe, dobra kuchnia i dbają o Gości a to chyba najważniejsze; wiem bo sama byłam takim gościem weselnym i polecam.
          • julia13.ostrowska13 Re: Wesele Rzeszów 02.02.15, 13:25
            Planuję ślub w roku 2016. Dopiero zaczynam rozglądać się za salą ale w czerwcu 2014 byłam na weselu u koleżanki w Hotelu Pałac. Jest bardzo ciekawie. Teren jak również naprawdę ogromna sala wprowadzają w taki bajkowy klimat :) Można poczuć się tam jak księżniczka w Pałacu :) Nie mam jeszcze oferty, ale jedzenie tam było bardzo dobre, obsługa wiedziała po co tam jest, więc na pewno jest to pierwsze miejsce dokąd udam się po ofertę.
            • Gość: rerebum2 Re: Wesele Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.16, 11:35
              A ja polecam Nowy Dwór w Zaczerniu. Moja siostra miała tam wesele 9 lipca w sali na dole. Jedzenie było pyszne, świetna organizacja. Obawiali się, ze parkiet może być mały - jednak okazał się idelany. Swoje wesele również tam zaplanowałam. Mam nadzieje, że będzie równie fajne. Sa tu jakieś opinie na temat tego lokalu?
    • Gość: Gość Re: Wesele Rzeszów IP: *.ostnet.pl 11.08.12, 20:45
      Witam, czy był ktoś ostatnio na weselu w Fenixie w Nowej Wsi i może podzielić się wrażeniami?
      • Gość: merigold2 Re: Wesele Rzeszów IP: *.19.165.127.osk.enformatic.pl 04.09.12, 20:02
        Byłam na weselu w lipcu w Fenixie. Bardzo nam się podobało , wesele na 130 osób, jedzenie pyszne , obsługa sprawna , dla dzieci super plac zabaw. Bawilismy sie bardzo dobrze
        • bograczzz Re: Wesele Rzeszów 13.09.12, 10:33
          Mnie też się w Fenixie podobało, wyjątkowo dobre jedzenie i plac zabaw- dzieci z głowy mieliśmy na pół wesela, a wieczorem większość popadała;)
          • Gość: Magda Re: Wesele Rzeszów IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 18.12.12, 18:10
            Jeśli ktoś poszukuje dobrej muzyki to polecam DJ z wokalistką z www.Centrum-Rozrywki.com
            • Gość: cyuty Re: Wesele Rzeszów IP: *.net.stream.pl 11.01.13, 23:26
              Nie polecam
        • Gość: gość Wesele Rzeszów IP: *.wist.com.pl 04.09.13, 11:24
          Bawiłem się ostatnio na wesele w restauracji Terminal. Szczerze przyznam jestem zaskoczony. Z zewnątrz lokal obskurny ale w środku bardzo ładny wystrój. Jedzenie i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Wszystko świetnie zorganizowane.
    • dj_na_wesele_poprawiny Re: Wesele Rzeszów 09.03.13, 01:16
      Polecam swoje usługi na muzyczną oprawę wesela lub poprawin.

Dj Doman Dariusz Domański
      tel. 512-450-168
      www.djdoman.pl
      NIP 8652041408
      www.facebook.com/domankidarek

Galeria zdjęć z wesel, poprawin
      01 dj na wesele, poprawiny
      02 dj na wesele, poprawiny
      03 dj na wesele, poprawiny
      04 dj na wesele, poprawiny
      05 dj na wesele, poprawiny
      06 dj na wesele, poprawiny
      07 dj na wesele, poprawiny
      08 dj na wesele, poprawiny
      09 dj na wesele, poprawiny
      10 dj na wesele, poprawiny
      11 dj na wesele, poprawiny
      12 dj na wesele, poprawiny
      13 dj na wesele, poprawiny
      14 dj na wesele, poprawiny
      15 dj na wesele, poprawiny
      16 dj na wesele, poprawiny
    • Gość: Sylwia Re: Wesele Rzeszów IP: *.rz.izeto.pl 25.04.13, 10:12

Szanowni Państwo!
      Chcemy zaproponować Państwu świat dekoracji pełen wdzięku, finezji i niepowtarzalnego uroku. Wykonamy niezapomnianą dekorację i aranżację kościoła, sali weselnej oraz samochodu, zajmujemy się również florystyką ślubną. W tworzeniu dla Państwa Młodych niepowtarzalnej oprawy zaślubin kierujemy się wieloletnim doświadczeniem oraz najnowszymi trendami. Dekoracja ślubna, a nawet bukiet Panny Młodej mają niezaprzeczalnie duży wpływ na estetyczny odbiór całej, jakże pięknej i ważniej uroczystości. Aby dodać jej nutki finezji z dozą lekkiego podkreślenia indywidualnych cech charakteru Młodej Pary posiadamy nietuzinkowe propozycje dla każdego klienta. Nawet bukiet może zaważyć na ostatecznym wyglądzie najważniejszej kobiety w tym dniu – Panny Młodej. Właściwie dobrany, może być subtelnym dodatkiem do sukni stanowiącym z nią integralną całość. Dlatego zapraszamy Państwa do skorzystania z naszych profesjonalnych usług, które pozwolą podkreślić urok tych magicznych chwil.
    • Gość: Muzykant Re: Wesele Rzeszów IP: 5.174.109.* 08.11.13, 08:21
      ja byłem na imprezie rodzinnej w bratankach
    • Gość: Natalia Re: Wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.15, 12:52
      Gdyby ktoś jednak szukał sali weselnej to ze swojej strony gorąco polecam salę w hotelu Senator Gran Via.
      Piękne miejsce, świetna atmosfera i wszystko bez problemu załatwiliśmy :)
      • olaaaaa123 Re: Wesele Rzeszów 21.07.15, 22:45
        Hej Polecam wszystkim przyszłym parom młodym Hotel Imperium w Swilczy pod Rzeszowem. Zrobilismy wesele dla 75 osob dnia 11.07.2015. Prawie wszyscy goście z noclegiem na miejscu w korzystnej cenie w dniu wesela. Wszystko udało się wyśmienicie. Sala była bardzo gustownie przystrojona, a kolorystyka dokładnie taka o jaką prosiliśmy. Okrągły parkiet taneczny sprawdził się świetnie, jedzenie było pyszne i sprawnie podane. Kontakt z organizatorami wesela ze strony hotelu był bez zarzutu, zarówno na tygodnie przed uroczystością, jak i podczas imprezy. Pani Kamila świetnie rozumie potrzeby klientów i ma bazę dobrych podwykonawców (tort był przepiękny, kwiaty bardzo gustowne, drinki świetne). Wesele wyszło relatywnie tanio w porównaniu do rozbuchanych cen w pozostałych miejscach. Wzięliśmy pakiet (4 gorące dania) za 140 zł i jedzenia było bardzo dużo. Ponadto wszyscy goście byli pod wrażeniem standardu pokoi hotelowych. Świetne miejsce na wesele!
        • gosia-sk Re: Wesele Rzeszów 16.08.15, 08:19
          Zgadzam się, tez byłam swego czasu na weselu organizowanym w tym hotelu i było świetnie. Przede wszystkim wielki plus za bardzo smaczne i pięknie podane dania. Państwo młodzi wykazali się bardzo dobrym gustem przy organizacji wesela - nie było żadnego kiczu, wszystko było pomyślane ze smakiem. Najbardziej spodobał mi się wystrój sali - młodzi zdecydowali się na coś niestandardowego, mianowicie dekoracje światłem i efekt przeszedł wszelkie oczekiwania - było gustownie i elegancko. Takie wesela uwielbiam.
          • Gość: jeszczepanna Re: Wesele Rzeszów IP: *.dynamic.mm.pl 18.08.16, 09:17
            Wspolnie z mezem rozgladamy sie za fajnym miejscem na wesele w Rzeszowie i powiem szczerze, ze to bardo trudny wybor. Ostatnio mielismy okazje byc na weselach u znajomych, jedno bylo organizowane w hotelu imperium w swilczy, a drugie w antycznym dworze w Rudnej Malej. Powiem szczerze, ze pod wzgledem jedzenia oraz wystroju sali to imperium wygralo zdecydowanie. Sala w imperium jest taka nietypowa, oryginalna okragla. Pieknie para mloda prezentowala sie na tym parkiecie podczas pierwszego tanca. Slyszalam tez, ze organizacyjnie rowniez jest spoko wiec jak dla mnie na razie wygrywa imperium. I tam zorganizujemy swoje wesele :)
            Gosia-sk jak masz jakies fotki z wesela na ktorym tam bylas to daj znac poniewaz chcialabym zobaczyc dekoracje swiatlem tej sali.
    • kini-a1989 Re: Wesele Rzeszów 29.03.16, 20:50
      Nowoczesność, szyk i elegancja, czyli jak nic interesuje Cię Blue Diamond. Byłam tam z mężem na balu sylwestrowym i gorąco polecam ;)
    • odwaznyktos123 Re: Wesele Rzeszów 28.04.16, 15:00
      Suknie ślubne www.dianaslubna.com/ Polecam, sprawdzone!
    • sun-as1 Re: Wesele Rzeszów 06.11.16, 01:31
      Jeśli szukasz eleganckich i dobrych usług ślubnych to polecam naszą konsultantkę ślubną Dorotę z Winsa Wedding Planners. Pomogła nam wybrać fotografa, florystkę, miejsce na wesele, zespół i wiele więcej.
    • pawel_100 Re: Wesele Rzeszów 24.05.19, 12:21
      My mieliśmy wesele w Grand Hotelu Rzeszów i było rewelacyjnie :) www.grand-hotel.pl/pl/wesela-w-rzeszowie/ Samo centrum Rzeszowa można wyskoczyć na fajne zdjęcia :) Super obsługa, ekskluzywne pokoje dla gości
    • wiolkawiol Re: Wesele Rzeszów 05.05.21, 21:41
      Piękne wesele miał mój kuzyn w tym miejscu www.klimatycznewesele.pl/. Wszystko idealnie przygotowane. Bardzo ładna i przestronna sala bankietowa. Serwowali pyszne i urozmaicone potrawy Po prostu weselicho jak się patrzy
    • Gość: Zniesmaczona Re: Wesele Rzeszów IP: 95.49.63.* 11.07.22, 21:26
      m.facebook.com/story.php?story_fbid=7726650307406981&id=100001862652293
    • sylwiapietrucha733 Re: Wesele Rzeszów 09.01.23, 13:19
      Cześć wszystkim.
      Bardzo polecam wszystkim przyszłym parom młodym SPA HOTEL SPLENDOR pod Rzeszowem.
      Hotel jest w Lubeni, w pięknej okolicy, zlokalizowany na wzgórzu.
      Do tego jest możliwość zorganizowania wesela w namiocie na świeżym powietrzu!
      Podrzucam linka do strony: spahotelsplendor.pl/index.php

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka