mamusia5 13.10.08, 15:48 czy ktoś moze mi polecić jakis sklep w Rzeszowie gdzie znajde fajna wyprawke w niskiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronikall Re: tania wyprawka 15.10.08, 14:37 witam:) niedawno miałam ten sam problem bo w Rzeszowie za dużo sklepów z fajnymi produktami to nie ma. Ale dowiedziałam sie ze na Baranówce jest nowo otwarty sklep dziecięcy nad Carrefour. Byłam i zrobiłam dla swojej córeczki fajniutkie zakupy, w naprawde przyzwoitej cenie , poza tym przy wiekszych zakupach daja rabaty. Szczególnie polecam firme Coneco, której maja cały asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
ankawojcik Re: tania wyprawka 16.10.08, 07:21 Jeśli chce Ci się chodzić i porównywać ceny - a warto - to możesz wstąpić do Pepko- na Okulickiego - budynek w którym jest Mieszko i Biedronka. Maja tam niekiedy fajne i tanie ciuszki dla niemowlaków. Będąc tam warto wyjść po schodach "na górę" do Mieszko i obejrzeć ich asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczka Re: tania wyprawka 16.11.08, 16:09 Najtaniej jest w Sezamie w Kraczkowej - to hurtownia, o ile jesteś mobilna, bo autobusem ciężko będzie taką wyprawke przewieźć. Odpowiedz Link Zgłoś